Al vele jaren bij dit reisbureau klant. Wij komen graag terug omdat wij altijd naar volle tevredenheid worden geholpen. Alles wordt voor ons geregeld! Wij hoeven alleen te betalen, in het vliegtuig te stappen en te genieten. PERFECT. Wij hopen nog vele jaren van jullie service gebruik te mogen en kunnen maken.
Beste Jannes, Enorm bedankt voor jullie leuke review! Wat fijn om te lezen dat jullie zo tevreden zijn over onze service. Ook wij hopen dat we jullie nog jaren mogen helpen bij het uitzoeken van de mooiste vakanties! Met vriendelijke groet, Danique
Boek al een aantal jaren bij dit Reisbureau …TRAVEl STORE… Ook per telefoon contact, worden je vragen goed behandeld.
Bedankt voor je review, Anjo! Van zo'n leuke review worden we direct blij!
Vriendelijke, behulpzame medewerkster die je rustig te woord staat en met je mee denkt
Bedankt voor je complimenten en review, Geer!
Alle vragen die ik had werden zeer snel en vakkundig beantwoord. Ook het regelen van een huurauto was zo geregeld
Bedankt voor je review, Joris! Fijn om te horen dat je zo tevreden bent over onze service! Met vriendelijke groet, team Travel Store
Heel fijn reisbureau. Al vanaf 2019 klant, al die jaren heel goed geholpen. Ook i.v.m. de Corona hebben ze super gehandeld. Dit blijft mijn reisbureau !
Beste meneer van der Mijnsbrugge, Bedankt voor uw fantastische review en wat fijn om te lezen dat het vertrouwen zo goed is, dat wij uw reisbureau mogen blijven. We kijken ernaar uit om u ook weer voor uw volgende vakantie te mogen helpen! Met vriendelijke groet, Danique
Komt altijd afspraken na.
Bedankt voor je review Christ!
Boeken al jaren bij Travelstore ( Traveltroef ) en overall goede ervaringen mee.
Bedankt voor je mooie review!
Prima service, al meerdere reizen geboekt, zeer tevreden
Fijn om te horen dat je zo tevreden bent Willem Jan! Bedankt voor je mooie review.
Je wordt hartelijk en enthousiast ontvangen. Vervolgens wordt er mee gedacht in mogelijke bestemmingen en opties op de bestemming. Alles wordt uit handen genomen en geregeld voor je. Duidelijke communicatie. Goede ervaringen met Travel Store!
Hi Sanne, bedankt voor je leuke review en je mooie complimenten! Daar worden we erg blij van! Met vriendelijke groet, team Travel Store
Na het eerste contact waarbij wij onze wensen voor de reis verwoordden volgde snel een voorstel. (rondreis per auto in Portugal) Het voorstel sloot goed aan bij onze wensen. Goed gekozen hotels op mooie plekken van waaruit wij door wandeltochten en rondritten steeds een stuk van het land konden beleven. Na akkoord werden alle details werkelijk keurig geregeld en goed gedocumenteerd aangereikt. Het persoonlijk contact is zeer prettig en de reis verliep dankzij de goede organisatie zonder stress, daardoor hebben wij een geweldige vakantie beleefd.
Beste Pieter, Enorm bedankt voor je prachtige woorden, leuke review en de 10! Wat fijn om te horen dat jullie een prettige rondreis door Portugal hebben gehad. Wat een prachtig land om te ontdekken! Ook namens mijn collega Geke bedankt voor de mooie review. Met vriendelijke groet, Team Travel Store
Prima , ervaring straalt eraf .
Bedankt voor je mooie review Mieke!
een goe.de voorbereiding met Chantal heeft voor mij een geweldige korte vakantie in Rome opgeleverd.
Beste Hein, bedankt voor de mooie review! Wat fijn om te lezen dat je stedentrip naar Rome zo goed bevallen is! Met vriendelijke groet, team Travel Store
Voor de eerste keer bij jullie geweest. Het was een goede ervaring met goede hulp. Het zal zeker niet de laatste reis zijn die we bij jullie geboekt hebben.
Bedankt voor je perfecte review, Nelleke! Fijn dat je zo tevreden bent over onze service. We zien je graag terug bij Travel Store! Met vriendelijke groet, team Travel Store
Super goede reisadviseurs en service!
Bedankt voor je top review Jeffrey!
Ik leg mijn wens voor een vakantie neer en de medewerkers zorgen dat het allemaal geregeld word... Ik kan altijd terecht!
Bedankt voor je mooie review Jan!
Goede service , ze weten waarover ze praten, maar je moet soms te lang wachten
Beste Willem, bedankt voor je mooie review en je feedback! We begrijpen dat het vervelend is wanneer je lang moeten wachten dan dat je gewend bent. Onze excuses hiervoor! We raden aan om altijd een afspraak te maken, zodat je zeker weet dat je snel geholpen kunt worden en onze Travel Agents alle tijd voor je hebben. Met vriendelijke groet, team Travel Store
wij zaten, de middag ( 9 september ) voordat we de zondag ( 11 september ) weg gingen helemaal in de stress, doordat Tui onze reis ging verzetten. En wij geen enkele mogelijkheid hadden om een andere reisdatum te boeken, D reizen kon ons niet helpen ook daar hadden we al enkele uren gezeten, tot dat we het laatste reisbureau binnen gingen, en dat was Travel store, daar zat Femke aan haar bureau, en zij heeft ons geweldig geholpen. Het was niet gelijk van dat gaat moeilijk worden, maar zei zag mogelijkheden, en dat was zeer geruststellend. We hebben die middag bij jullie een reis geboekt, en tot op de dag van vandaag, zijn we zeer tevreden, zaterdag nog onze reispapieren opgehaald, daar zat nog een heel lief kaartje in, met de hand geschreven, geen standaard briefje wat iedereen meekrijgt. Na onze vakantie hebben jullie ons zelfs gebeld, hoe de vakantie verlopen was, zeer attent vol. Wij gaan de eerst volgende keer direct naar jullie toe, bedankt dat jullie onze vakantie mogelijk hebben gemaakt. met vriendelijke groet fam. de Koning
Beste Sandra, Wat een kopzorgen moeten jullie gehad hebben, nadat jullie reisschema door de touroperator ineens werd gewijzigd en het andere reisbureau niets voor jullie kon betekenen. Jullie hebben een goede keuze gemaakt door bij ons binnen te wandelen en wat fijn dat onze collega Femke nog genoeg mogelijkheden wist te bedenken voor jullie. Jammer dat er zoveel stress aan vooraf ging, maar we zijn blij dat jullie ons gevonden hebben en dankbaar dat jullie een volgende keer ook weer bij ons langs willen komen. Bedankt voor jullie prachtige review, het heeft een lach op ons gezicht getoverd deze druilerige maandag! Met vriendelijke groet, team Travel Store
Goed en vriendelijk geholpen
Bedankt voor je mooie review, Johan!
Goede service. Duidelijke website. Gunstige prijzen.
Bedankt voor de 10 Ina!
Bij Travelstore vind je vrijwel altijd waar je naar op zoek bent en dat tegen scherpe prijzen. Goede communicatie en men belooft wat ze vertellen.
Bedankt voor je leuke review, Lou!
Waar we ook heen willen, hoe we er ook heen willen er wordt meegedacht en geadviseerd. Dominique staat voor ons op nummer 1.
Beste Gertrude, bedankt voor je mooie review, ook namens onze collega Dominique!
Enthousiaste, vriendelijke medewerker die wist waar ze het over had.
Beste Femke, enorm bedankt voor het mooie cijfer en je vriendelijke complimenten. Hopelijk gaan jullie een toptijd tegemoet in Fins Lapland! Met vriendelijke groet, team Travel Store
Door ns-stakingen had ik mijn terugreis gemist, maar moest wel zo snel mogelijk naar huis. Binnen een dag was mijn reis van Amsterdam naar Nieuw-Zeeland geboekt. Petje af!
Beste Ineke, Oh nee, je vlucht missen is één van de meest stressvolle dingen die er kan gebeuren tijdens een reis! Gelukkig hebben mijn collega's snel een nieuwe vlucht voor je kunnen boeken. Bedankt dat je tijd hebt genomen om deze mooie review achter te laten! Met vriendelijke groet, team Travel Store
Na op een prettige wijze ontvangen te zijn werden we welkom geheten door onze reis adviseuse Geke Hekman. Met een lekkere kop koffie hebben we samen en tot onze grote tevredenheid een fijne vakantie uitgekozen. We werden op alle mogelijkheden gewezen die er waren om deze vakantie te laten slagen en volgens ons zijn we daar heel goed in geslaagd. Een vroege vlucht vanaf een mooi vliegveld wat we graag wilden. Een schitterend hotel direct gelegen aan zee en dus zijn alle ingrediënten aanwezig om een heerlijke week te genieten in een prachtig Spanje.
Beste Ben, Enorm bedankt dat je de tijd hebt genomen om deze mooie review achter te laten, daar zijn we enorm blij mee! We wensen jullie alvast een zeer prettige tijd in Spanje, maar dat moet vast helemaal goedkomen! Met vriendelijke groet, team Travel Store
ga zo door
Bedankt voor je topreview Gerrie!
Concordiaweg 8
4206 BB Gorinchem