Heel klantvriendelijk en tot volle tevredenheid geholpen.

Al vele jaren bij dit reisbureau klant. Wij komen graag terug omdat wij altijd naar volle tevredenheid worden geholpen. Alles wordt voor ons geregeld! Wij hoeven alleen te betalen, in het vliegtuig te stappen en te genieten. PERFECT. Wij hopen nog vele jaren van jullie service gebruik te mogen en kunnen maken.

Prima Reisbureau……. Goeie ervaringen mee.

Boek al een aantal jaren bij dit Reisbureau …TRAVEl STORE… Ook per telefoon contact, worden je vragen goed behandeld.

Geweldige service

Vriendelijke, behulpzame medewerkster die je rustig te woord staat en met je mee denkt

Alle vragen die ik had werden zeer snel en vakkundig beantwoord. Ook het regelen van een huurauto was zo geregeld

Heel fijn reisbureau. Al vanaf 2019 klant, al die jaren heel goed geholpen. Ook i.v.m. de Corona hebben ze super gehandeld. Dit blijft mijn reisbureau !

Prettig om hier een reis te boeken

Komt altijd afspraken na.

Goed reisbureau met vriendelijke en behulpzame adviseurs.

Boeken al jaren bij Travelstore ( Traveltroef ) en overall goede ervaringen mee.

zeer goed

Prima service, al meerdere reizen geboekt, zeer tevreden

Je wordt hartelijk en enthousiast ontvangen. Vervolgens wordt er mee gedacht in mogelijke bestemmingen en opties op de bestemming. Alles wordt uit handen genomen en geregeld voor je. Duidelijke communicatie. Goede ervaringen met Travel Store!

Mooi maatwerk, goed verzorgd en prettig contact.

Na het eerste contact waarbij wij onze wensen voor de reis verwoordden volgde snel een voorstel. (rondreis per auto in Portugal) Het voorstel sloot goed aan bij onze wensen. Goed gekozen hotels op mooie plekken van waaruit wij door wandeltochten en rondritten steeds een stuk van het land konden beleven. Na akkoord werden alle details werkelijk keurig geregeld en goed gedocumenteerd aangereikt. Het persoonlijk contact is zeer prettig en de reis verliep dankzij de goede organisatie zonder stress, daardoor hebben wij een geweldige vakantie beleefd.

Geweldig geholpen en alle tijd voor ons .

Prima , ervaring straalt eraf .

nnmet een juiste voorbereiding een gewelidige short trip nar Rome

een goe.de voorbereiding met Chantal heeft voor mij een geweldige korte vakantie in Rome opgeleverd.

Perfect.

Voor de eerste keer bij jullie geweest. Het was een goede ervaring met goede hulp. Het zal zeker niet de laatste reis zijn die we bij jullie geboekt hebben.

Top reisbureau!

Super goede reisadviseurs en service!

Alles kan geregeld worden

Ik leg mijn wens voor een vakantie neer en de medewerkers zorgen dat het allemaal geregeld word... Ik kan altijd terecht!

Goede service , ze weten waarover ze praten, maar je moet soms te lang wachten

zijn geweldig geholpen, voor herhaling vatbaar

wij zaten, de middag ( 9 september ) voordat we de zondag ( 11 september ) weg gingen helemaal in de stress, doordat Tui onze reis ging verzetten. En wij geen enkele mogelijkheid hadden om een andere reisdatum te boeken, D reizen kon ons niet helpen ook daar hadden we al enkele uren gezeten, tot dat we het laatste reisbureau binnen gingen, en dat was Travel store, daar zat Femke aan haar bureau, en zij heeft ons geweldig geholpen. Het was niet gelijk van dat gaat moeilijk worden, maar zei zag mogelijkheden, en dat was zeer geruststellend. We hebben die middag bij jullie een reis geboekt, en tot op de dag van vandaag, zijn we zeer tevreden, zaterdag nog onze reispapieren opgehaald, daar zat nog een heel lief kaartje in, met de hand geschreven, geen standaard briefje wat iedereen meekrijgt. Na onze vakantie hebben jullie ons zelfs gebeld, hoe de vakantie verlopen was, zeer attent vol. Wij gaan de eerst volgende keer direct naar jullie toe, bedankt dat jullie onze vakantie mogelijk hebben gemaakt. met vriendelijke groet fam. de Koning

Goed en vriendelijk geholpen

Goede service. Duidelijke website. Gunstige prijzen.

Overzichtelijke website, veel keuze en scherpe tarieven

Bij Travelstore vind je vrijwel altijd waar je naar op zoek bent en dat tegen scherpe prijzen. Goede communicatie en men belooft wat ze vertellen.

Altijd bereikbaar en meedenkend

Waar we ook heen willen, hoe we er ook heen willen er wordt meegedacht en geadviseerd. Dominique staat voor ons op nummer 1.

Wij werden zeer vriendelijk geholpen met een goed advies

Enthousiaste, vriendelijke medewerker die wist waar ze het over had.

Boeking van een terugreis na een gemiste vlucht.

Door ns-stakingen had ik mijn terugreis gemist, maar moest wel zo snel mogelijk naar huis. Binnen een dag was mijn reis van Amsterdam naar Nieuw-Zeeland geboekt. Petje af!

Goede ontvangst en fijne begeleiding.

Na op een prettige wijze ontvangen te zijn werden we welkom geheten door onze reis adviseuse Geke Hekman. Met een lekkere kop koffie hebben we samen en tot onze grote tevredenheid een fijne vakantie uitgekozen. We werden op alle mogelijkheden gewezen die er waren om deze vakantie te laten slagen en volgens ons zijn we daar heel goed in geslaagd. Een vroege vlucht vanaf een mooi vliegveld wat we graag wilden. Een schitterend hotel direct gelegen aan zee en dus zijn alle ingrediënten aanwezig om een heerlijke week te genieten in een prachtig Spanje.

zeer acuraat

ga zo door