Wilde vliegticket TUI de luxe boeken. Lukte niet online en zelfs niet bij diverse Tui reisbureaus. Tot mijn verbazing was het zo geregeld door Dominique van de Travelstore. Een dikke 10!!
Bedankt voor je super review Nicolet, ook namens Dominique!
Snel heeft ze alles op een rij gezet en begrepen wat mijn wensen waren.
Bedankt voor je mooie review Theo!
De vraag naar een plekje onder de zon en de wensen die je vraagt hebben ze goed naar geluisterd,. Dit x had ik wel via jullie geboekt alleen niet de aan bevolen reis.
Bedankt voor het prachtige cijfer! Daar zijn we enorm blij mee.
Als adviseur voor een bijzondere transatlantische reis met een bijzonder schip kan je nergens beter terecht dan bij Geke Hekman van Travel Store. Net zoals bij eerder door haar geboekte reizen weet je dat bijna elke wens tot in detail vervuld wordt om de reis tot een onvergetelijke ervaring te maken. Dank Geke.
Beste Robert, Bedankt voor je prachtige review, ook namens mijn collega Geke. Met vriendelijke groet, Team Travel Store
Compleet, snel, flexibel, vriendelijk
Bedankt voor je mooie woorden en de 10, Jack!
Mijn eerste indruk voelde al meteen goed, snelle reactie op vragen over boeking.
Wat fijn dat je eerste indruk meteen al goed voelde, Jef! Enorm bedankt voor je mooie review en graag tot ziens bij Travel Store. Met vriendelijke groet, team Travel Store
Woensdag geweest en dondermiddag gevlogen naar Gran Canaria. Echt super snel alles geregeld. Gaan nu genieten van onze vakantie.
Kijk, dat is nog eens lekker Nicole! Bedankt voor je mooie review. Geniet nog lekker van jullie vakantie op Gran Canaria! Met vriendelijke groet, Danique
Goede communicatie, wensen uitgesproken en zelf ook mee gezocht naar reizen. Snelle afhandeling,prettig alles snel en vlot geregeld.
Bedankt voor het mooie cijfer Daniëlle!
Goede uitleg en vriendelijk ontvangen met een kopje koffie
Beste Hans, bedankt voor het mooie cijfer! We zien je graag terug bij Travel Store, met weer een lekker kopje koffie natuurlijk. Met vriendelijke groet, team Travel Store
Vriendelijke medewerkers, duidelijke afspraken, snelle reacties en goede adviezen.
Bedankt voor de mooie complimenten en de 10, MaryAnn!
Het was een feestje om onze reis te boeken bij Anouk, we kijken ernaar uit, en alles is super voorbereid .
Een reis boeken bij Anouk is altijd een feestje! Fijn om te horen dat jullie zo tevreden zijn over onze service. Op naar een top vakantie! Met vriendelijke groet, Danique
Wij vinden het een perfect reisbureau met zeer deskundige en uitmuntende medewerkers.
Bedankt voor jullie prachtige review, Hans en Henny. Hier worden we enorm blij van! We zien jullie graag voor een volgende vakantie ook weer terug bij Travel Store. Met vriendelijke groet, team Travel Store.
Een heel fijne reisbureau waar ik al jaren met veel plezier m’n vakanties boek
Beste Raymond, bedankt voor je leuke review en het mooie cijfer! Wat fijn dat we je al jaren met plezier mogen helpen bij het uitzoeken van de mooiste vakanties. Met vriendelijke groet, team Travel Store
Altijd vriendelijke dames die mij te woord staan, ok de dingen voor mij regelen zoals de rolstoel en elektrische ondersteuning de kamer enz enz. Al jsren dezelfde goede ervaring dus een dikke pluim voor travelstore Gorinchem.
Beste Frank, bedankt voor je mooi review en de 10! Fijn om te horen dat je zo tevreden bent over onze service, daar zijn we enorm blij mee. Met vriendelijke groet, Danique
Bij het zoeken op de website www.travelstore.nl worden prijzen van vakanties vaak veel lager aangegeven. Zodra je op het aangegeven bedrag klikt, komen er honderden euro's bij. Daarbij komt dan ook nog bagageruimte en eventueel zelfs nog transfer. Test dit zelf maar, als u zoekt op 1 persoon, vertrek luchthaven Amsterdam, 8 dagen, all inclusive, 5 sterren, Welness, en een bepaalde datum.
Beste Rob, Bedankt voor je mooie review en ook enorm bedankt voor je eerlijke feedback! We zijn ervan bewust dat de prijs in de prijstabel en de prijs in de prijstabel na klikken soms kan verschillen. We begrijpen dat dit nogal frustrerend en vooral vervelend kan zijn, maar we doen ons best om dit zoveel mogelijk te voorkomen. Dit is een technische zaak die we helaas niet altijd kunnen voorkomen, omdat we met meerdere touroperators werken die de prijzen aan ons doorgeven. Onze excuses voor dit ongemak! Qua bagage zijn er natuurlijk meerdere opties. De ene reist graag met alleen handbagage, de ander met een grote koffer van 30kg. Dit zelfde geldt voor transfer. De ene wilt wel graag een transfer, de ander niet. Daarom kunnen we deze prijzen niet in de eerste prijsopgave meenemen, maar zodra je jouw voorkeuren selecteert zie je de prijzen direct. Hopende je voldoende geïnformeerd te hebben. Met vriendelijke groet, Team Travel Store
Korte lijnen, goed bereikbaar, persoonlijk, snel antwoord op je vragen, bereid een stapje extra te doen, meedenkend, kortom een aanrader in deze tijd van individualisering en dat alles maar digitaal gaat. De prijs is ook nog scherp zelfs!
Bedankt voor je prachtige review Saskia! Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze service. Daar doen we het voor natuurlijk. We zien je graag weer terug bij Travel Store! Met vriendelijke groet, Danique
Overall een prima prestatie. Site is duidelijk, informatie vooraf meer dan voldoende. Klantdossier is wat beperkt maar oké. Er was wat onduidelijkheid over de terugvlucht omdat de ene maatschappij wel tickets en inchechgegevens vooraf stuurde en de andere niet. Uit navraag werd dit duidelijk maar liever hadden we dat vooraf geweten. Verder miste ik op locatie ontvangstinformatie van de touroperator (Bentour) . Had mooi geweest als die proactief wat info verschaft over het hotel en de omgeving. Er was wel een infopaal van Bentour maar die werkte niet goed.
Ik kom hier elk jaar om mijn zomervakantie te boeken. Ik word altijd goed geholpen. Ze hebben veel geduld en geven goede informatie.
zie hier boven
Prima service.
Bedankt voor het mooie cijfer Hans!
bij dit reisbureau wordt de klant echt gewaardeerd en denken ze altijd met je mee En dat is superrrrrr Ga zo door!!!!
Beste Hans, bedankt voor je fantastische review! Wat een complimenten! :-) Enorm bedankt en we hopen dat we ook bij je volgende vakantie weer met je mee mogen denken. Met vriendelijke groet, team Travel Store.
Dicht bij huis , loop zo naar binnen en alles naar wens
Bedankt voor de 10 Jan!
Ik heb voornamelijk voor zakelijke reizen contact met Travel store. Ze zoeken alles snel en overzichtelijk uit. Om die reden heb ik nu ook een persoonlijke reis bij ze geboekt. Top team!
Bedankt voor je leuke review Kirsten! Wat leuk dat we je nu ook voor een privé reis hebben mogen helpen. Het is nog eventjes geduld hebben, maar we wensen je alvast heel veel plezier op Bonaire! Met vriendelijke groet, team Travel Store
Diverse stedentrips goed verzorgd door Femke Tuitel Altijd behulpzaam en meedenken, goede service en fijn contact
Bedankt voor je onwijs leuke review Marion, ook namens mijn collega Femke!
Je weet als je geboekt hebt dat het in orde is geen rompslomp achteraf.
Bedankt voor de prachtige review Gijs!
Concordiaweg 8
4206 BB Gorinchem