super

weer heel fijn geholpen met goed advies nemen nog de tijd voor je.

Ik werd snel en adequaat geholpen

Is mijn reisbureau

Wordt altijd heel vriendelijk en correct gelopen. De reisinfo wordt ruim op tijd geleverd en de afspraken goed , fijn , vriendelijk en correct afgehandeld. Voor extra vragen en behandelingen is altijd tijd en wordt ook altijd geinformeerd Kortom : Mijn reisburo

Je wordt goed geholpen.

Je wordt daar de medewerkers goed geholpen. Ze luisteren naar je wensen en spelen daar goed op in. Er wordt je niks opgedrongen en ze hebben kennis van zaken.

Vakkundig, snel en overzichtelijk

Onze reis naar Thailand via Travel Store geboekt. Meedenkend, accuraat en prettig om zo de reis te boeken. Uitgebreide factuur met veel praktische tips en kennis up-to-date. Chapeau!! Twee jaar geleden ook onze Indonesie reis bij Travel Store geboekt. Omdat dit zo goed bevallen is, dit keer weer!

Goede tips

Ik vind dat de medewerkers goed naar onze wensen hebben geluisterd. Ook al hebben we nog wat wijzigingen door willen voeren, dit werd meteen opgepakt! Super

Gebruiksvriendelijk

Gebruikers vriendelijke website. Vriendelijke medewerkster aan de telefoon bij een vraag.

Altijd behulpzaam bij het vinden van een mooie reis!

In overleg met Travel Store hebben wij al jaren achtereen de mooiste accommodaties bezocht en de mooiste reizen gemaakt.

Goede service, aardig personeel en snelle reactie tijd

Goede, vriendelijke en enthousiaste hulp

Goede, vriendelijke en enthousiaste hulp

Goed geholpen mijn vakantie te boeken

Zeker aan te raden!!

Vlot en stipt.

Dit is de eerste keer dat wij bij Travel store geboekt hebben. Vanaf het eerste contact tot en met de boeking zijn wij uiterst tevreden.

Perfect geholpen!

Super geholpen een een top vakantie geboekt!

goede service

na het boeken van een reis, kreeg ik vrij direct een mail dat de boeking niet gelukt was(vluchttijd was niet mogelijk) en daarbij ook een vervangende reis.

Prettig en vertrouwd

In een goede sfeer de vakantie kunnen regelen, zoals wij het voor ogen hadden.

Zeer snel verschillende opties. Precies zoals gewenst/verwacht.

Hoewel meerdere medewerksters betrokken waren bij deze aanvraag, iedereen was op de hoogte van de correspondentie en status. We hebben de gewenste reis voor de zomervakantie inmiddels via gravel store geboekt. Top.

Travel Store verzorgt alle vakanties die je maar wilt

Ideaal om één vast adres te hebben waar ik voor al mijn vakanties terecht kan, waar ik ook naar toe wil. De Travel Agents staan altijd klaar om te helpen en verstaan hun vak. Ga zo door!

Graag op reis met deze club.

Aller vriendelijkst wordt mee gedacht. Alles is tot in de puntjes verzorgd. Daarom zijn wij dus vaste klant bij Travelstore.

Goede prijs /kwaliteit , luisteren naar de klant

Luisteren goed naar je wensen en proberen met je mee te denken , goede Peijs /kwaliteit

Wordt goed geholpen

Vriendelijk personeel klantvriendelijk

Goed en adequaat geholpen.

Ik heb precies gekregen waarom ik gevraagd heb. Professioneel personeel.

Altijd goede service en klantgericht

Heel prettige kennismaking met Travel Store

Ze zoeken met je mee wat de mogelijkheden zijn als je mindervaliden ben. Je wordt menselijk te woord gestaan. En ze nemen de tijd om je te helpen.

Geweldig goed geholpen.

Wij zijn goed geadviseerd bij het boeken van onze cruise. Vriendelijk en deskundig personeel. En rekenen natuurlijk ook op het vervolg van deze boeking bij o.a. het bespreken van de excursies dat wij net zo goed worden geholpen.

Goede informatie

Is perfect geholpen