Heel goed reisbureau

Dit is ons eerste keer via travel. Je wordt goed geholpen

Alles wat je aan ze vraag ze helpen je altijd super gewoon zijn echte vak mensen . Ga zo door.

er word gedaan wat ik vraag

ik boek al jaren mijn vakanties via travelstore voor heen traveltroef er word gezocht naar de juiste plek leuke hotels. het telefonisch contact is ook goed. bedankt voor alles travelstore..

Alles goed geregeld

Travel store hebben we nog weinig ervaring mee, regio reisburo en eureka hebben we al veel mee gereisd. Dit is ons altijd goed bevallen en trouw gebleven. Ik denk dat je dat ook terug ziet in onze reis punten.

Super !!

Na jaren Kleopatra dreams beach in Alanya geboekt te hebben bij Thomas Cook, nu overgestapt naar Travel Store. Prijs is Super!!,alles in 1 pakket. Bij Corendon komen Transfer en Ruimbagage als extra kosten erbij. Leuke aktie van FTI, je hoeft niet direct aan te betalen!. Blij met dit totaal pakket !!

eigenlijk altijd tevreden

zeer vriendelijk personeel:super wordt ook ( jammer op een keer na) altijd goed geholpen. wij boeken het liefst bij travelstore,kijken op de computer en dan telefonisch boeken.

Enthousiasme medewerkster.

We zijn netjes en duidelijk geholpen. Zijn wel geschrokken van de servicekosten, die zijn fors hoger maar daar kan de dame die ons geholpen heeft niets aan doen. Gaat wel een rol spelen bij een volgende boeking. Onvoldoendes (reviewscore lager dan 6) zijn 7 dagen na plaatsing zichtbaar op deze pagina is niet fair lijkt me.

Perfecte vakantie uitgezocht!

Helemaal goed geholpen met cruisevakantie !!

Behulpzaam

Snelle reactie en goed advies

Wederom super geholpen met onze vakantie!

Wederom super geholpen met onze vakantie!

vriendelijk professioneel service

Vriendelijk ondanks met deverse medewerkers contact te hebben gehad gevoel persoonlijk benaderd te worden.

Vriendelijk geholpen en heel duidelijk.

Prima.

Top meiden

Jarenlange ervaring met wisselende personeelsleden. Altijd vriendelijk, behulpzaam en proactief

Ik ervaar Travel Store als een betrouwbare, behulpzame organisatie. Ze zijn zeer accuraat in hun informatie.

Super vriendelijk personeel

Wij komen hier al 30jaar als we een reis boeken dat zegt genoeg

Service en aandacht was super

Medewerkster Kim Stoop heeft mij super geholpen met mijn stedentrip naar Londen. Ze had wat voorstellen op de mail gezet en hebben samen een leuke trip geboekt. Ze had tips en ook collega's deelden ervaringen waar ik wat aan had. Zeer fijn geholpen.

Super travel

Voor de eerste keer geboekt en zeker niet voor de laatste keer

zeer goed

zeer goed

Al jaren goeie service en vriendelijk en hulpvaardig personeel

luisteren naar je en denken met je mee

goede uitleg, zelfverzekerd en behulpzaam, vreemd dat je tegoedbon krijgt van 65 euro maar omdat je dan met tui reist krijg je het niet, daar heb ik toch ook niet om gevraagd heen tui en terug Transavia en dat is nog niet eens zeker. Voor de rest niks op aan te merken en ik raad ze zeker aan

Heel goed geholpen zowel in de winkel als online.

Zowel in de winkel als online goed geholpen.

Nooit meer een ander!

Nooit meer een ander!

Meer dan 25 jaar op een uitstekende wijze de boekingen verzorgd

Door de jaren heen is er een vertrouwens band ontstaan, met diverse medewerksters waardoor men weet wat wij willen en worden de boekingen goed geregeld.

Ik word al 20 jaar uitstekend geholpen en deskundig geadviseerd.

Ik word al 20 jaar uitstekend geholpen en deskundig geadviseerd. De adviseuses zijn vriendelijk en beleefd en hebben een open mind en denken uitstekend met mij mee.

Concordiaweg 8

4206 BB Gorinchem