ik boek al jaren mijn vakanties via travelstore voor heen traveltroef er word gezocht naar de juiste plek leuke hotels. het telefonisch contact is ook goed. bedankt voor alles travelstore..
Travel store hebben we nog weinig ervaring mee, regio reisburo en eureka hebben we al veel mee gereisd. Dit is ons altijd goed bevallen en trouw gebleven. Ik denk dat je dat ook terug ziet in onze reis punten.
Na jaren Kleopatra dreams beach in Alanya geboekt te hebben bij Thomas Cook, nu overgestapt naar Travel Store. Prijs is Super!!,alles in 1 pakket. Bij Corendon komen Transfer en Ruimbagage als extra kosten erbij. Leuke aktie van FTI, je hoeft niet direct aan te betalen!. Blij met dit totaal pakket !!
zeer vriendelijk personeel:super wordt ook ( jammer op een keer na) altijd goed geholpen. wij boeken het liefst bij travelstore,kijken op de computer en dan telefonisch boeken.
Astrid bedankt voor deze positieve feedback. Wij vinden het een eer dat we jullie al een aantal jaren mogen helpen bij jullie vakantie wensen.
We zijn netjes en duidelijk geholpen. Zijn wel geschrokken van de servicekosten, die zijn fors hoger maar daar kan de dame die ons geholpen heeft niets aan doen. Gaat wel een rol spelen bij een volgende boeking. Onvoldoendes (reviewscore lager dan 6) zijn 7 dagen na plaatsing zichtbaar op deze pagina is niet fair lijkt me.
Hartelijk dank Paul voor deze mooie review. Wij vinden het fijn om te vernemen dat je te spreken bent over onze service. Betreft de servicekosten: in het verleden hebben jullie al een aantal keren prachtige reizen bij ons geboekt. Daar op dat moment een actiekorting m.b.t. de servicekosten van toepassing was op jullie reis, leek het wellicht dat de servicekosten lager uitvielen. Onze € 39,50 servicekosten is dan ook een standaard bedrag en niet verhoogd. Op de reis die wij reeds voor jullie hebben mogen verzorgen, is de actiekorting op de servicekosten niet van toepassing. Betreft de opmerking op onze Kiyoh review methode: De reden dat Kiyoh de reviews lager dan een 6 na ca. 7 dagen pas plaatst, is om het bedrijf de gelegenheid te geven om direct de klant te contacteren en de situatie door te spreken. Na 7 dagen wordt de review geplaatst. Nogmaals bedankt voor de nuttige review!
Helemaal goed geholpen met cruisevakantie !!
Bedankt voor deze prachtige beoordeling! Met veel plezier en reisliefde hebben wij jullie geholpen met het reserveren van deze prachtige cruise.
Snelle reactie en goed advies
Hartelijk dank voor deze positieve review! Met veel reisplezier hebben wij jullie geholpen. Graag tot een volgende reis.
Wow! Wat een mooie feedback. Dank hiervoor!
Wederom super geholpen met onze vakantie!
Bedankt Sanne voor deze mooie review! Fijn dat je te spreken bent over onze service.
Vriendelijk ondanks met deverse medewerkers contact te hebben gehad gevoel persoonlijk benaderd te worden.
Wat een prachtige beoordeling. Hartelijk dank hiervoor! Fijn om te horen dat onze persoonlijke gerichte service wordt gewaardeerd.
Prima.
Bedankt voor deze positieve review!
Jarenlange ervaring met wisselende personeelsleden. Altijd vriendelijk, behulpzaam en proactief
Bedankt voor dit prachtige compliment. Wij vinden het ontzettend fijn dat we je al jaren lang mogen helpen bij jullie vakantiewensen. Graag tot een volgende reis!
Ik ervaar Travel Store als een betrouwbare, behulpzame organisatie. Ze zijn zeer accuraat in hun informatie.
Enorm bedankt voor deze uitmuntende feedback. Dit waarderen we enorm. Wij hopen je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn.
Wij komen hier al 30jaar als we een reis boeken dat zegt genoeg
Medewerkster Kim Stoop heeft mij super geholpen met mijn stedentrip naar Londen. Ze had wat voorstellen op de mail gezet en hebben samen een leuke trip geboekt. Ze had tips en ook collega's deelden ervaringen waar ik wat aan had. Zeer fijn geholpen.
Voor de eerste keer geboekt en zeker niet voor de laatste keer
Dank voor je zeer positieve feedback Rien. Graag tot een volgende vakantie!
zeer goed
Enorm bedankt voor deze mooie review! Graag tot een volgende reis.
Al jaren goeie service en vriendelijk en hulpvaardig personeel
Hartelijk bedankt Jan voor deze prachtige beoordeling! Graag helpen we je de volgende keer weer met het uitzoeken van jullie perfecte vakantie
goede uitleg, zelfverzekerd en behulpzaam, vreemd dat je tegoedbon krijgt van 65 euro maar omdat je dan met tui reist krijg je het niet, daar heb ik toch ook niet om gevraagd heen tui en terug Transavia en dat is nog niet eens zeker. Voor de rest niks op aan te merken en ik raad ze zeker aan
Bedankt Rob voor deze positieve review. Wij vinden het ontzettend fijn dat je te spreken bent over de service die we verlenen. Betreft de € 65,00 korting, dit is momenteel een lopende actie van ons. Dit heeft echter niets te maken met de luchtvaartmaatschappij.
Zowel in de winkel als online goed geholpen.
Wow! Een 9. Bedankt Rini. Wij vinden het fijn dat je te spreken bent over onze online service maar vooral ook over de service die wij bieden op ons reisbureau. Uiteraard hopen wij dat we je online of op één van onze reisbureau's bij een volgende vakantie weer van dienst mogen zijn!
Nooit meer een ander!
Wauw! Dank voor deze zeer positieve beoordeling. Graag tot een volgende reis!
Door de jaren heen is er een vertrouwens band ontstaan, met diverse medewerksters waardoor men weet wat wij willen en worden de boekingen goed geregeld.
Enorm bedankt voor deze prachtige review met het cijfer 10! Wij vinden het een eer dat we je al zo lang van dienst mogen zijn met het helpen en uitzoeken van jullie perfecte vakantie. Wij hopen van harte dat we dit nog jaren mogen doen! Tot een volgende reis.
Ik word al 20 jaar uitstekend geholpen en deskundig geadviseerd. De adviseuses zijn vriendelijk en beleefd en hebben een open mind en denken uitstekend met mij mee.
Nel, bedankt voor deze mooie review. Wij vinden het ontzettend fijn dat de service al jaren gewaardeerd wordt. Uiteraard staan we de volgende keer weer graag voor je klaar. En hopen dan ook dat we je nog jaren van dienst mogen zijn!
Wij boeken onze vakanties altijd bij Travel Store. De medewerkers zijn behulpzaam, denken altijd mee, reageren super snel, zijn attent en zijn correct. Heel fijn om bij een betrouwbaar reisbureau je vakantie te boeken. Ze ontzorgen en verzorgen!!
Sigrid, Dank voor deze uitmuntende beoordeling. Met veel reisliefde en plezier helpen we je de volgende keer weer graag met vakantieplannen. Graag tot een volgende reis!
Nemen echt de tijd voor je. Zijn heel vriendelijk. Geweldige service.
Enorm bedankt voor deze mooie beoordeling! Fijn om te vernemen dat jullie te spreken zijn over onze service. Graag tot een volgende reis!
Concordiaweg 8
4206 BB Gorinchem