Pluspunten

Vriendelijkheid Deskundigheid

Pluspunten

Goed geholpen

Pluspunten

Overzichtelijke website met scherpe reisaanbiedingen met diverse vluchtopties. Digitaal werkt e.e.a. goed, snel en duidelijk. Optie aanvragen ook mogelijk. Uitstekend bereikbare, vriendelijke, adequate en deskundige telefonische medewerkers!

Tot nu toe geen, zeer positief over preis/kwaliteit aanbod en dienstverlening!

Pluspunten

Vriendelijke medewerksters goed geholpen

Pluspunten

Tot dusver een reisbureau zoals een reisbureau hoort te zijn.Ik boekte kort na elkaar twee reisjes, over de reizen kan ik het nog niet hebben.Misschien komt dit later wel. Traveltroef heeft een overzichtelijke website, er komen regelmatig aanbiedingen via nieuwsbrieven.Top vind ik de communicatie(mail en telefoon) die voortreffelijk, duidelijk en snel is.Contact mogelijk ook na de kantooruren.De medewerkers doen echt wel moeite om extra's te verzorgen.Prioriteit bijboeken, of een extra medisch hulpmiddel aanmelden en bijvoegen bij de bagage lukt probleemloos.Ik kijk er naar uit om na afloop opnieuw een review neer te pennen.

Misschien een persoonlijke account overwegen met alle gegevens van de klant erin, zodat een nieuwe boeking nog sneller gaat.Geeft ook een overzicht van prijzen en reizen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goedko(o)p(er) dan andere aanbieders!

Pluspunten

Ik vind dat het eigenlijk niet beter kan. Alles perfect geregeld.

Nee, geen verbeter punten.

Pluspunten

Duidelijke website, goed overzicht qua extra's zoals kamerwijziging, vluchten etc.

Pluspunten

Hebben alle tijd om je goed te helpen en alles voor je uit te zoeken. Vriendelijk personeel.

Pluspunten

zo nodig goede service

Pluspunten

Altijd goed

Pluspunten

Correcte en snelle afwikkeling. Vriendelijk en behulpzaam personeel. Boeken hier al een aantal jaren vakantie en tot volle tevredenheid.

Bij sommige accommodaties op de sites zou mogelijk wat meer informatie kunnen worden gegeven over aantal keren schoonmaak en handdoekwisseling enz.

Pluspunten

Duidelijk en snel service.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Niet gierig zijn om geld, als je pre boeking doet hoor je alsnog 65 korting te krijgen

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Ik heb er nog geen ervaring mee wat ik wel weet is dat ik al het hele weekend probeer op de site de beschikbaarheid te bekijken voor een vakantiemogelijkheid en dat dit gewoonweg niet lukt.

Kijk eens heel goed na de toegankelijkheid en gebruiksvriendelijkheid van de website.

Pluspunten

direct contact met traveltroef gehad over de boeking die in de wacht stond. nog geen 24 uur later weer telefonisch contact gehad met de mededeling dat de boeking definitief was. goede service ook na kantoortijden!

tot nu toe geen

Pluspunten

Snel en goed geholpen altijd vriendelijk en soms hele leuke aanbiedingen.

Vermelden van te voren dat de kans bestaat dat als je een reis boekt zo als in ons geval naar Marokko dat je bij aankomst in het hotel een toeristenbelasting moet betalen zodat je niet voor een verassing komt te staan.

Pluspunten

Meedenken

Pluspunten

Keurige afhandeling van boekingen

Pluspunten

Alles goed verzorgd

Nee

Pluspunten

Optie op een reis genomen, werd correct behandeld en ruimschoots de tijd gekregen om te beslissen.

geen

Pluspunten

Alles wordt goed geregeld

Zou het echt niet weten

Concordiaweg 8