Pluspunten
Snel, goede prijs, altijd beschikbaar, een voorbeeld voor andere webshops.
Pluspunten
Eerlijk correct goede kwaliteit. Op en top ok zonder opmerkingen
Pluspunten
handige website, snelle levering.
Verbeterpuntenzou iets meer info bij de producten kunnen. prijzen leken me een paar jaar geleden interessanter.
Pluspunten
geen enkele moeite is te veel
Pluspunten
snelheid en vlotte levering en goede prijs
Verbeterpuntenproducten duidelijker omschrijven wat er al bij zit in mijn geval was het een dubbele bestelling van sommige onderdelen waarvan er dan ook maar een deel werd geleverd
Pluspunten
Gewoon perfecte service, ben erg tevreden, correcte firma
Pluspunten
zeer competitieve prijzen, gemakkelijk terug vinden van producten, snelle levering, goed verpakt
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
correct gehandeld snel
Verbeterpuntensanitair aanbod utbereiden
Pluspunten
Alles dik in orde!
Pluspunten
We zijn tevreden
VerbeterpuntenSoms moeilijk te bestellen door het wachtwoord dat niet zo duidelijk is
Pluspunten
Scherpe prijs Ruim aanbod
VerbeterpuntenMomenteel vindt de levering plaats op een dag die als consument niet te kiezen is. Wanneer een leveringsdag wordt meegedeeld, kan men geen tijdstip (voormiddag/namiddag) meedelen en dient de consument een hele dag aanwezig te zijn. Dit zou nauwkeuriger kunnen, maar is voor mij zeker geen struikelblok.
Pluspunten
IK had mij vergist bij een onderdeel van de bestelling Pas gezien bij de levering Gebeld en is onmiddellijk rechtgezet. Chapeau.
Pluspunten
altijd vlot en in orde
Verbeterpuntenniet van toepassing
Pluspunten
Groot assortiment, zodat je alles samen kan bestellen. Snelle reacties op vragen.