Pluspunten
Was eerste bestelling, maar alles super-vlot en snel verlopen. Ook vooraf veel info over het bestelde product terug te vinden.
VerbeterpuntenJammer dat geen levertijdstip wordt gegeven (enkel de dag). Jammer dat leverdatum niet kan gekozen worden.
Pluspunten
Aanbod Scherpe prijs. Overzichtelijke website
VerbeterpuntenJammer dat het tijdstip van levering niet gekozen kan worden.
Pluspunten
Een zeer goedde site
VerbeterpuntenNiets
Pluspunten
Zeer kwalitatief materiaal, proper afgeleverd, aan een vind ik, zeer scherpe prijs! snelle levering. correcte afhandeling van backorders,
Pluspunten
Alles is vlot verlopen, het is een site waar er nog persoonlijk contact is. De levering ging gebeuren op donderdag maar mijn winkel is gesloten in de voormiddag en zoals gevraagd belde de chauffeur mij op toen hij aan de deur stond zodat ik kon open doen.
VerbeterpuntenIk miste wel een paar zaken in het assortiment. ik had nog koppelingen nodig M24 naar 1/2.
Pluspunten
Snelle juiste levering en kwaliteit prijs zeer goed.
Pluspunten
goede prijzen, snelle levering. zeer grote stock
Verbeterpuntenindien er zaken in back-order staan, dit aan de klant melden en informeren wanneer die dan geleverd gaan worden.
Pluspunten
zeer goede en betrouwbare website
Verbeterpuntenwebsite zelf werkt iets te traag
Pluspunten
Gemakkelijk,alles te vinden wat je nodig hebt
Verbeterpunten5 leveringen voor 1 besteling vindt ik beetje overdreven
Pluspunten
Perfect, niets op aan te merken. Echt een aanrader.
Pluspunten
uitstekende prijzen
Pluspunten
Duidelijke webwinkel, goeie prijs/kwaliteit verhouding. Behulpzaam bij eventuele vragen, goede dienst naverkoop.
heb bij laatste bestelling moeite gehad met het aanvinken van het leveringsadres.Het leveringsadres verschilde van het factuur adres.
Pluspunten
Snelle en correcte levering
Pluspunten
bestelling snel en correct afgeleverd
Pluspunten
Groot aanbod, goede klantendienst
VerbeterpuntenSnellere website
Pluspunten
kan eigenlijk geen negatieve punten aanhalen
Pluspunten
Top service aan de laagste prijs! Top!