Uitstekend verlopen 18/11/2021

Producten als beschreven. Snel geleverd. Kloek verpakt

Perfecte service. Lage prijs.

Top service en top producten! Er was even iets mis met mijn levering, maar dit werd heel snel rechtgezet.

Goede prijzen en vlotte levering

Goede prijzen en altijd keurige leveringen

Parfait ! Livraison rapide et soignée

Parfait ! Livraison rapide et soignée

Prima webwinkel,zeer correct en op afgesproken datum geleverd .

Al veel besteldt en altijd optijd geleverdt .prima webwinkel met zeer goede producten van gekende merken.

Levering was in 2x

De datum van de nalevering ( 90% van de goederen ) werd niet gecommuniceerd. De leverancier heeft de goederen gewoon voor de poort geplaatst in de gietende regen , met als gevolg dat alles doorweekt was . Hopend volgende maal beter .

Snelle en vlotte levering

Snelle en vlotte levering

Vriendelijke snelle service

Goeie prijs kwaliteit verhouding

Beste service

Artikel niet op voorraad. 2 Smart levert zelfs savonds nog na als dat mogelijk is.

Goed materiaal tegen de beste prijzen. Service is top.

Supersnelle levering , correcte prijzen

Een bedrijf dat een aanrader is . Dikwijls bekruipt me het gevoel , als eindverbruiker torenhoge prijzen te moeten betalen voor sanitaire producten . Hier niet , hier betaal je de correcte prijzen voor alle A merken . Komt daarbij nog dat er gratis en snel geleverd wordt vanaf 50 Eur. Ik twijfel niet meer , zit bij mijn favorieten .

Terug zeer goede service en prijscompetities.

Snelle levering en afhandeling van nalevering.

Prijzen zijn zeer concurrentieel. Vlotte levering

Excellent

Rapide et efficace...

Snelle levering, maar ...!

In eerste instantie zeer snelle levering, maar helaas slechts gedeeltelijke levering.... en geen duidelijke info wanneer de ontbrekende componenten volgen !?

Ruime keuze, snelle en correcte levering

Ruime keuze aan elektrisch materiaal. De levering verloopt snel en probleemloos.

snel en correct

- goede prijzen - snelle en betrouwbare levering - snelle reactie op E-mails

Aanbevelingswaardig

Goede opvolging van de bestelling, ik bestel nog ;-)

Snel en correct

Steeds correct

Telkens correcte en snelle levering. Als iets niet aanwezig(voorraad) heb je het alsnog snel.

Perfecte dienstverlening aan scherpe prijzen.

Snelle afhandeling van bestelling, zeer goed verpakt en zeer overzichtelijk. Ik was aangenaam verast.

Zeer professionele en snelle levering

Zeer correcte firma die alles opvolgde en vooral de man die ze leverde top chauffeur Bedankt

aanrader voor vrienden

snelle leveringen