Exellent

Livraison rapide et les articles correspondent à la description.

Zoals steeds perfect in orde

Zoals steeds perfect geleverd vanuit de groothandel

We zijn zeer tevreden. Het is niet de eerste keer dat we een bestelling plaatsen maar wel dat we een review schrijven .normaal doe we dat niet Maar we vinden dat het nu even moest. radiatoren zijn zonder een schrammetje bij ons geraakt .we hebben alwat anders mee gemaakt bij andere firma’s. Als we een minpunt moeten geven dan is het dat de levering over de ganse dag loopt. mijn ervaring is dat het een top firma is

Service rapide et parfait

Service irréprochable. Bon contact clientèle. Rien à reprocher.

Positieve ervaring!

Goede opvolging, correcte levering, artikelen waren netjes verpakt.

Vlugge respons, goede opvolging.

Goed geleverd

Duidelijk omschreven producten

Makkelijk en snel gevonden wat ik nodig had.

perfect op tijd en correct afgeleverd

ik ben uiterst tevreden over 2Smart, goede prijzen en altijd binnen een zeer snelle tijd afgeleverd

Snel geleverd en voordelig!

Snel geleverd en voordelig.

niets op aan te merken

Snelle, corecte levering!

Overzichtelijke site , gemakkelijk voor te betelen .

Snel het nodige gevonden en eenvoudig te bestellen

Uitstekende en correcte service

Correcte prijs, snelle levering

Een aanrader om in het kort te zeggen

snelle service

goede prijs, duidelijke omschrijving, vlot, aanrader

Beste prijs, goeie communicatie

Zeker aan te raden! Als particulier bestelling geplaatst van 31 artikelen met levertermijn 1 à 2 werkdagen; door onverwachte stockbreuk waren 10 artikelen toch niet op voorraad. Overige artikelen zijn snel geleverd (inderdaad op 2de werkdag), vriendelijke communicatie die aangaf dat door stockbreuk de rest later zou komen. Inmiddels zijn vandaag de overige 10 artikelen geleverd (na 7 werkdagen dus). Alles is zeer netjes verpakt en de communicatie was goed. Voor mij was langere levertermijn geen probleem, voor anderen kan dit misschien vervelend zijn (als je er echt op zit te wachten). Dit houdt me echter zeker niet tegen om volgende keer opnieuw te bestellen bij 2smart!

Goede en snelle hulp

Er ontbrak een klein deeltje in een verpakking. Dit werd direct nagestuurd.

Correct en behulpzaam

Alles is goed verlopen, niet alles was op voorraad wegens stockbreuk. Ik werd hiervan op de hoogte gebracht nog voor de levering, en alles is perfect nageleverd.

perfecte service.

steeds klaar met de nodige info,uitstekende prijs, levering op afgesproken moment. Perfect,ik word vaste klant

Alles perfect zoals gewenst

Goede prijzen en vlotte levering

Snel en correct

Levering op tijd en correct

Vlotte service!

Nadege

Zeer vriendelijke correspondentie en vlotte levering

correct

correct en duidelijk