Pluspunten
Snel geleverd, goede communicatie en goede prijs.
VerbeterpuntenDe website kan soms eens verwarrend werken als je hetzelfde product tweemaal terugvindt met een verschillende prijs.
Email bevestiging wanneer producten verzonden worden na wachttijd.
Pluspunten
- Goede service - Correcte & snelle behandeling bij problemen - aangenaam contact met de verkoper
Verbeterpunten- Tijdslot van levering kunnen geven aan de klant
Pluspunten
Heb voor de eerste keer een boiler en een veiligheidsgroep besteld. Stipt geleverd. Niets op aan te merken.
Pluspunten
Telkens foutloos geleverd. Goede prijs voor bestellingen tussen de 25 en de 100 €, wat bij mij meestal het geval is.
Pluspunten
Scherpe prijzen en snelle levering!
Pluspunten
Goederen en prijzen duidelijk aangegeven op de website. Correcte levering
VerbeterpuntenAfhaalmogelijkheden
Pluspunten
Zeer betrouwbaar
Pluspunten
correcte levering een eventueel probleem wordt onmiddellijk opgelost
Verbeterpuntensnelheid website kan beter
Pluspunten
Zeer duidelijke Website, sterke prijzen, goede service en snelle levering
VerbeterpuntenDie zo verder
Pluspunten
Stipt, duidelijke afspraken, snelle levering, vriendelijke verkoper die alles in het werk stelt om zijn klanten tevreden te houden. A+++++++