Pluspunten
nog steeds een heel tevreden klant!!snelle levering en bij vragen snel antwoord ,op en top !!!
Pluspunten
Zeer correct en zeer stipt
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Snel levering, goed contact
Pluspunten
Al een tiental bestellingen gedaan en zoals steeds uitermate tevreden, correcte stipte levering !
Heb nog steeds niets ontvangen?
Pluspunten
Reeds meermaals gekocht bij 2smart, steeds competitieve prijzen en snelle correcte levering.
Pluspunten
Ruim aanbod, competitieve prijzen, snelle levering
VerbeterpuntenOpmerkingen bij bestellingen (bv plaatsen in tuinhuis bij afwezigheid) worden niet altijd gelezen (door anderstalige chauffeurs?) en alsnog opgebeld, telefoonnr voor technische vragen/advies?
Pluspunten
Prijs. Aanbod.
VerbeterpuntenSneller retourneren
Pluspunten
Correct, duidelijk, eerlijk en tegen een goeie prijs
Pluspunten
Snelle levering en correcte communicatie
VerbeterpuntenSoms werkt de webshop niet op bepaalde items (via smartphone)
Pluspunten
Vlot bestelproces, duidelijke communicatie via mail, tijdige levering (zoals gecommuniceerd), netjes verpakt.
Pluspunten
Alleen positieve ervaringen !
VerbeterpuntenGeen !
Pluspunten
Zeer goede service
VerbeterpuntenNiks
Pluspunten
Efficiënt en snel
VerbeterpuntenGeen idee