Alles was op gij je bezorgd

Gewoon goed en vlot, correcte prijs

Alles goed en vlot verlopen ondanks Covid-19

uitstekend

alles zoals afgesproken netjes geleverd . alweer een tevreden klant

Ook in corona tijd: betrouwbaar en snel

Voor de particulier doe het zelver is het moeilijk om in deze corona tijd aan gespecialiseerd en groter materiaal te geraken . Bij de groothandel kan je niet zomaar terecht en thuisleveringen zijn enkel betaalbaar voor kleinere items. Bij 2smart daarentegen kon ik wel terecht voor 3m PVC electriciteitsbuizen Zoals vorige keren : snelle en betrouwbare service dus. Sterk aangeraden.

Snel geleverd duidelijke site

Snel geleverd duidelijke site

Snelle levering voor een prima prijs

Snelle levering Voordelige prijzen

Vertrouwd

Zeer snelle levering. Constant op de hoogte blijven van het verloop. Degelijke producten.

Snelle en correcte levering

Snelle en correcte levering

Zeer snelle en correcte levering ondanks moeilijke tijden !!

Top ..!!

Impeccable

Livraison et réponse aux mails très rapide. Sérieux, à recommander.

Goeie prijzen,snelle levering. Perect!

super, snel, menselijk, bijna persoonlijk

persoonlijke hulp van dhr Bart Plevoets bij inloggen en zelfs afrekenen, bestelling binnen 16 uur ontvangen op een menselijke manier met respect voor coronamaatregelen en ..... produkten ook OKE !!! het aanbevelen is reeds gebeurd binnen uur na ontvangst

Scherp geprijsd en zeer vlotte afhandeling

Niko schakelmateriaal is zeer scherp geprijsd, een vraag stellen via de Chat wordt ook onmiddellijk behandeld en artikels indien nodig toegevoegd aan het assortiment. Bestelling wordt rechtstreeks door Cebeo geleverd en is telkens correct en goed verpakt.

Slechte afterservice

bij mij was het iets kleins maar toch ..slotje vinckier groepenkast zat afgebroken in de doos, ik moet het nu nog steeds krijgen 23-3 gemeld , nog steeds niks ontvangen Dozen schuiven kan iedereen ,(leveren gaat snel , prijzen zijn goed) het gaat juist om de service als er iets mis gaat!! jammer.....

Livraison très rapide

Prix très intéressant. Livraison dans les 2 jours!

Correcte en snelle levering

Onder huidige omstandigheden toch een correcte en vlotte levering aan huis. Bedankt nog. 👍🏻 Mvg Eric

Vlotte kwalitatieve service

Een aanrader.

professionele en snelle afhandeling van de bestellingen!

topsite!

Alles was 100% in orde

Reeds na twee dagen gelevers en in orde, geen klachten

Alles goed verlopen.

Duidelijk en correct.

Prima ervaring. Een aanrader!

Heel behulpzaam bij vragen en zeer correct

Bij vragen omtrent het kiezen van bepaalde types schakelmateriaal werd ik zeer goed verder geholpen en accuraat geadviseerd. Zeer vriendelijk en heel voordelige prijzen.

Augustijnenstraat 17

3500 Hasselt