Snelle correcte levering

Snelle en correcte levering zelfs in deze coronatijden

Prima service en snelle levering!

correcte levering en prijs-kwaliteit zeer goed

verschillende webshops vergeleken, en voor eerste keer 2smart gekozen. Correcte, snelle levering, aan competitieve prijzen. Zal er nog gebruik van maken.

Vlotte werking

Bestelling correct en geleverd binnen de vooropgelegde levertijd, eerste bestelling, maar zeker niet de laatste

Professioneel !

Goede website Telefonisch vriendelijk en dienstig Hopelijk correct met de datum van levering als de levering zelf.

super service

webshop met veel kwalitatieve producten aan economische prijzen, snelle en correcte levering, super tevreden.

Snelle en correcte levering

Goede ervaring

Goede en mooie verzorgde site goede prijzen

Enig minpuntje heb eens een vraag gesteld en nooit antwoord gekregen??? Daarom een 7

stipte levering, goederen in perfecte staat

xx

Geweldige service

Zeer goede service, ook in deze moeilijke tijden

Makkelijk bestellen en snel ontvangen + topservice wanneer je belt met vragen.

Makkelijk bestellen en snel geleverd. Toen we belde met vragen werden we vriendelijk en goed geholpen.

Goede levering Goede prijs Kwaliteit Betrouwbaar

Snel en betrouwbaar

3 de keer dat ik hier bestel. 3 de keer levering dag na bestelling. En de prijzen zijn ook scherp. Top bedrijf, dank u!

Snel, juist, top,....

Het was in orde. Het was een snelle en correcte levering. Wij hadden enkele vragen en dit werd heel snel en vriendelijk beantwoord. Hier heb je echt heel goede service.

Bestelling compleet maken

Goede prijs, kwaliteitsproducten. Ik was onderdeel vergeten, even bellen, en dat werd opgelost.

Snel en betrouwbaar!

Alles wat ik nodig heb meer als voldoende in stock. Alles netjes geleverd op de aangeduide dag. En dit in deze moeilijke tijden. TOP!

supersnelle correcte levering

supersnelle correcte levering

Levering was onvolledig maar wel zeer goed opgelost door leverancier Top!

Levering was onvolledig maar wel zeer goed opgelost door leverancier Top!

ok

alles correct geleverd en volgens afspraak

Bestelling goed aangekomen met één dag vertraging.

Bestelling goed aangekomen met één dag vertraging maar aanvaardbaar. Perfecte bestelling en levering. Zeker aan te bevelen.

Perfecte levering en prijs

Levering en prijzen zijn heel correct

top service, ze keken mijn bestelling na en zagen dat ik iets vergeten was!

Ik had een bestelling geplaatst en ze keken deze na, merkten op dat ik mogelijks iets vergeten was... en contacteerden mij voor verzending. Ik heb het nog kunnen toevoegen en nu heb ik de installatie volledig kunnen afwerken met alle onderdelen.

Goede prijs voor een snelle en correcte levering

Snelle levering. En dit allemaal voor een heel goede prijs.

Perfecte afhandeling

Snelle levering en volledige, zelfs tijdens de Corona crisis.

Correct bedrijf

Correct, en behulpzaam, Altijd inorde daar,

Augustijnenstraat 17

3500 Hasselt