snel correct goede prijs

De website is overzichtelijk, de prijzen zeer correct, levering snel en tot nu toe altijd juist. contact met klantendienst snel en duidelijke antwoorden.

Vlotte levering

Goeie prijs, snel kunnen bestellen en vlotte levering!

duidelijk en correct

snelle levering in deze moeilijke tijden, kijk al uit om naar een volgende bestelling

Goeie service

Snel geleverd voor een correcte prijs !

Goede webwinkel

Heb elektrisch installatie materiaal gekocht aan een scherpe prijs. Over de levering kan ik nog geen info geven aangezien deze bestelling nog maar net werd uitgevoerd en mijn pakketje onderweg is. Ik had graag nog een hoger cijfer willen geven, maar op vlak van kabels leert mijn ervaring dat 2 smart hier wel zeer duur is. Als jullie deze prijzen kunnen laten zakken tot net onder die van arva, zijn jullie de perfecte webwinkel.

toppie

snelle levering . Soms moeilijk te kiezen welke kleur je moet bijnemen voor UTP aansluiting (afwerking) snelle levering , zeker in deze tijd (corona) thanks

Super comme toujours

Matériel de qualité, bon prix et expédition très rapide :-)

vlot en zonder problemen

Vlot en zonder problemen

Snel en juist werk, catalog kan duidelijker (omschrijving artikel)

Zeer goed, maar omschrijving van onderdelen kan duidelijker.

Snelle service en op tijd geleverd!

Direct bevestiging met vermelding van leveringstermijn. Volledige bestelling netjes op tijd geleverd!

Uitstekende service en op meegedeelde datum geleverd!!!! Super !!!!

altijd correcte leveringen

Altijd correcte en snelle leveringen

Snelle levering en correcte prijs.

Uitstekend.

Heel snele levering

Snele levering, persoonlijk opgebeld omdat 1 artikel niet voorradig was;

Prima kwaliteit en op tijd geleverd

Mijn bestelling koper buizen ( 5 m lang ) werd op de afgesproken tijd geleverd , alleen is de vrachtwagenchauffeur vergeten aan te bellen en heeft de buizen gewoon op mijn oprit achtergelaten...ik heb ze dan 2 uur later gevonden....

correct , zoals het hoort

ik bestel zeer weinig on line, maar dit was een eerlijk en fijne kennismaking

Correcte service ook in moeilijke tijden

Ik bestelde in volle coronacrisis, maar kreeg toch snel mijn materiaal. Voor een ontbrekende colli werd de leverancier onmiddellijk door 2smart verwittigd met de vraag het in orde te brengen.

snelle en correcte levering

Zeer groot aanbod op de site, uitstekend verpakt en snel geleverd. Zeer goede prijs.

zeer goede naservice

Zelfs op zondag ben ik via email prima verder geholpen rond communicatie betreffende missende artikel na levering.

Goede service alleen het pakje was geleverd aan verkeerd adres ondanks dat wij thuis waren

snelle en correcte levering

Groot aanbod op de site, goed verpakt en snel geleverd. Prijs leek mij scherp alhoewel ik geen vergelijking gemaakt heb met andere aanbieders. Zit bij mijn favorieten, ik bestel hier nog omdat ik zeker ben dat de bestelling compleet en vlug geleverd wordt!

top

goede services en snelle levering

zoals het hoort

Alles vlot verlopen. Van bestelling tot levering. De chauffeur liet zelfs een seintje een half uurtje voor hij zou arriveren , Top.

Heel vlotte bestelling en vlugge levering.

Alles verliep perfect, zowel bestelling als levering!

prima prijs en vlottte levering

snel bestel, betaald en de dag erna geleverd

Augustijnenstraat 17

3500 Hasselt