Perfect! Snelle levering, scherpe prijzen

Na bestelling alles de volgende dag al geleverd. Goede communicatie via mail over de levering. Scherpe prijzen.

Gewoon perfect

Duidelijk site Snelle levering Goede prijzen

snelle service

Snelle service en een aanrader

heel correct en snel en aanrader voor iedereen

al 2 maal besteld en de dag nadien geleverd .

Onduidelijkheid over levering

Het is onduidelijk wanneer dit geleverd zal worden. Bij geen enkel artikel stond verwachte levertermijn. Ok bij afronden geen verdere informatie, en na 2 dagen ook geen mail hierover. Beoordelen momenteel moeilijk dus.

Correcte prijs/kwaliteit, vlotte levering

Na verschillende leveringen nog steeds een tevreden klant. Keuze van leverdag is zeer gemakkelijk!

Zoals steeds snelle kwaliteitsvolle service!!!

Zoals steeds een snelle en kwaliteitsvolle topservice. Al jaren klant zonder zorgen. Neem hiervoor graag de tijd om te beoordelen. Bedankt 2 smart!

Reeds meerdere keren iets besteld. Steeds uitstekend verlopen. Goede prijzen en snelle levering. Zeer goede naservice bij een probleem. Dit keer toch een dimmer moeten retourneren omdat deze maar niet wou werken met onze led spots. Retourneren is een beetje onduidelijk. Hoe retour melden is aangegeven maar onduidelijk en naar welk adres terug sturen is niet terug te vinden. Even een telefoontje gedaan en direct verder geholpen. Creditnota ontvangen 1 dag nadat 2Smart de dimmer retour had ontvangen. Het is niet de bedoeling om zaken te retourneren maar indien het toch nodig is, zijn de retourkosten voor jezelf. Klein minpuntje is dat er geen PayPal betaaloptie is. Dit zou handig zijn omdat je dan de retourkosten kan terugkrijgen. Heb ondertussen opnieuw een bestelling geplaatst en ontvangen. Dit is ook weer vlot verlopen. Kortom: een tevreden klant!

perfect

Heb 2smart online ondekt en het aanbod dat ze online aanbieden en de levering is echt top ook zoals de prijzen

snel en correct goede communicatie

snel en correct goede communicatie

Nu voor de tweede keer besteld ok

Correct bedrijf

Zeer aan te bevelen!

Onmiddellijk telefonische ondersteuning gekregen bij twijfel of ik het juiste product bestelde. En dan snelle en correcte levering! Zulk een service is tegenwoordig een luxe. Absoluut aan te bevelen!!

Altijd correct.

perfect

Alles perfect

Snelle levering, goede service

Snelle levering, goede service

livraison ultra rapide.

commander le samedi après midi et livré le lundi tôt. Site à recommander à tous.

Snel en vlot

Snel en vlot

Uitgebreide stock, snel geleverd, persoonlijke service

Ik verbouw een huis. Ik vond al twee keer wat ik nodig had voor een electrische installatie en sanitair leidingen tegen de beste prijs die een particulier kan krijgen (voor zover ik dat kan vergelijken). Producten werden snel geleverd met een emailtje op maat.

Snel en correct

Bestelling geplaatst dag erna afspraak geregeld en de goederen netjes ontvangen. Top!

Correct maar net een hoop onnodige dingen

Bestelling opzich ok, product correct en snel geleverd. Maar ik heb een piepklein Artikel besteld dat makkelijk in een envelop gewoon door de brievenbus had gekund, in plaats daarvan wordt het in een grote doos met een hoop plastic geleverd door een onvriendelijke pakketchauffeur waar ik de hele dag voor thuis moet blijven omdat ze niet kunnen zeggen wanneer ze komen. Zeer inefficiënt en onnodig. En ik heb wel 6 emails gekregen over die ene kleine bestelling, dat is er ook echt over.

Elektriciteit

Ik ben elektricien, ik hen 9 jaar ervaring en ik heb ervaring in sanitair

Alles is vlot en correct verlopen

Ok

goed en betaalbaar materiaal

is voor herhaling vatbaar.

snel voor een goede prijs

Werd snel geleverd en alles goed verpakt en in orde. Ook de prijs zit goed. Mss wel op het bestelformulier laten invullen of bij de buren geleverd mag worden of ergens anders (dan moet je geen blaadje aan de deur hangen...)

livraison ultra rapide...

commande passée en cours de journée, et reçue dès le lendemain matin

Augustijnenstraat 17

3500 Hasselt