Supersnelle en héél klantvriendelijke service.

Volledige bestelling ontvangen en dit binnen minder dan 24h. Daar kunnen velen van dromen, maar is hier werkelijkheid. Bedankt voor de supervlotte en aangename service !!!

Je recommande

Nous avons commandé un receveur de douche et il est arrivé 24h plus tard à notre domicile. Rien à redire super service!

goede webchop

alles op tijd en correct geleverd

Très sérieux, super service client

Rapide, bons prix, service client impeccable. 1 étoile de moins pour les heures de livraison un peu larges (6:45 - 18:00 est difficile à respecter, même en faisant livrer à l'entreprise)

Snelle levering en topprijs!

Ik ontving het onderdeel heel snel en de prijs was veel voordeliger dan andere webshops. Top!

Heel tevreden, en prijs OK

Na de bestelling kreeg ik al vlug een telefoonje om een leverdatum af te spreken. Er werd vlug geleverd; en het was een vriendelijke leverancier.

Très rapide

Livré le lendemain de la commande !

Klantvriendelijk snelle reactie

Heb bestelling nog niet ontvangen, was niet in stock.

Levering zoals verwacht

Snel, makkelijk en goedkoop

Bij eventuele vragen steeds een snel en adequaat antwoord. Goede service.

Vlotte levering aan goeie prijs

Al vaak besteld op deze site. Goeie prijzen en meestal onmiddellijk geleverd.

Vlotte snelle levering

Enkele dagen na onze bestelling werd hij reeds geleverd. Enig minpuntje, we wisten enkel de dag van de levering, niet wanneer ongeveer op de leveringsdag. We waren die dag eventjes weg, met de telefoon binnen bereik. Kregen geen melding en terug thuis stond de levering al op onze oprit. Jammer genoeg was het een regenachtige dag...

Snelle levering, goede prijs.

Snelle service, alles in orde!

Snelle service, vriendelijke chauffeurs, eerlijke prijzen. Kortom, een dikke aanrader!

kan niet beter

vlugge levering , 1 item was niet beschikbaar dag van de levering , maar werd korte tijd daarna thuis geleverd .

vlot en correct

prima verlopen, vloten correct

perfect correct

toegankelijke website, kort op de bal -opvolging, correcte levering. Meer moet dat niet zijn !

Onderdeel was het goedkoopste dat ik online kon vinden

In België besteld om dan eerst via Nederland terug naar België te komen. 4 dagen onderweg. Uiteindelijk aangekomen maar door de leverancier zomaar aan mijn poort gezet. ( Niemand thuis ) Poort staat 30m van mijn huis. Dus ook niet moeten aftekenen voor ontvangst. Wat als het verdwenen was door een passant? Uiteindelijk alles in orde.

In de vooravond besteld en de volgende dag in de voormiddag al aan de deur . De leverancier belde me op omdat ik niet thuis was ( niet gedacht dat het zo snel was ) maar de leverancier heeft via samenspraak goed verstopt , tot service

Snelle, correcte service voor een goede prijs

Een transfo van Niko besteld voor een halogeen spot. Na snelle levering bleek deze echter niet te functioneren (fabricagefout waarschijnlijk) onmiddellijk gebeld. Zeer vriendelijke en behulpzame persoon aan de lijn. Ze hebben onmiddellijk zonder enige meerkost een nieuwe transfo opgestuurd. Deze werkt perfect. Bedankt.

Gemakkelijk en goede prijs

Tevreden

Levering afspraak tot twee keer toe geannuleerd en pas daarna geleverd maar ben toch tevreden want prijs en kwaliteit is zeer goed

Impeccable

Service sérieux. Contact par mail rapide. Livraison rapide.

alles perfect verlopen

alles perfect verlopen