Makkelijke site, degelijk materiaal, scherpe prijs, snelle levering!

Goede kwaliteit pellets

Spijtig dat ik niet verwittigd werd van de levering pellets. Wat een geluk dat we thuis waren. Maar prima kwaliteit van de pellets en vriendelijke chauffeur bij aflevering.

naar wens

levering zoals afgesproken

Beste keuze

Goede prijs-kwaliteit Bij levering moet je niet thuis zijn Zeer vriendelijke persoon aan telefoon voor meer info

Snel, juist, voordelig

Snelle levering Juiste levering Prijs is beter dan ergens anders

Bestelling en uitlevering zijn heel vlot verlopen

Zelfs na het processen van het order, was het nog mogelijk om het leveringsadres aan te passen.

netjes afgewerkt

klein probleem met het 2 de deel van de levering, maar zoals in het verleden tevreden over het geheel van de prijs en levering.

prima service, niks op aan te merken

eerste maal besteld, geen enkel probleem, vriendelijke chauffeur, kortom: een aanrader.

perfecte afhandeling

Vlotjes alles besteld voor de eerste keer. En keurig geleverd aan huis met duidelijke richtlijnen. Tevreden met het leren kennen van deze firma. En ook aan te raden aan vrienden en kennissen. In de toekomst bestel ik hier zeker terug.

Eerste bestelling. Perfect gelopen en zeer snel geleverd

2smart was de beste koop. Levering was top, zeer vriendelijke leverancier, mogen er een voorbeeld aan nemen

sérieux, rapide, efficace !!

sérieux, rapide, efficace !!

Goed opgelost

Tevreden van 2smart maar niet van vervoerfirma.Afspraak niet juist en daarna niet alle stukken waren mee. Zeer goed opgelost van 2smart.

Bestellen ging vlot, leveren ging moeizaam.

Aangezien 2smart niet instaat voor de levering is dit niet hun fout, maar ik zou eventueel overwegen van leveringsfirma te veranderen. Je wordt niet even op voorhand op de hoogte gebracht dat levering aankomt. Pas als ze voor de deur staan, krijg je een onduidelijk telefoontje waarin wordt gezegd dat je binnen de 5 min. terug moet bellen en anders rijden ze door. Volgende dag het zelfde verhaal. De dag erna krijg je een telefoontje om een afspraak te maken voor de levering.... Afspraak wordt ingepland (voor een volledige dag, dus er wordt verwacht dat je thuis zit te wachten totdat er iemand tussen 9u en 18u langskomt). Opnieuw misgelopen....en ze laten niks weten. Opnieuw getelefoneerd naar de firma, blijkbaar is het pakje geretourneerd, opnieuw een afspraak ingepland. Hopelijk is de vierde keer de goede keer, maar dit is toch vrij inefficient. De optie om in een afhaalpunt te leveren zou handig zijn + enige communicatie om de mensen op de hoogte te houden van het leveringstraject zou welkom zijn.

Perfect en snel

Goed persoonlijk contact mogelijk

na een nieuwe afspraak werd de bestelling geleverd

Na verontschuldigingen voor de misgelopen afspraak werd bij een 2de poging de bestelling correct afgeleverd binne de afgesproken termijn tot in de garage.

Super goedkoop en snel geleverd

Zeer scherpe prijzen. Als ik nog eens iets nodig heb kijk ik eerst hier.

eerste bestelling,alles correct verlopen

Overzichtige website,met goede indeling,zodat bestelling vlot geplaatst kan worden Zeer scherpe prijzen in vergelijking met andere websites. Goede communicatie van verkoper in verband met afhandeling en verzending. Zeker aan te raden!

Goeie service, goeie prijs

Duidelijke info op de site, snel geleverd aan een goeie prijs.

Zeer goede service

Op tijd, handige. Website, correcte informatie Goede communicatie over de bestelling

Perfecte service

Overzichtelijke webwinkel, scherpe prijzen, correcte en snelle leverng !

Elektriciteit

Volledige elektrische installatie voor huis bestelt. Van a tot z. Snelle levering en alles correct. En de prijs is ook mooi meegenomen, Wel niet altijd alles in stock of niet beschikbaar, zoals bvb 5g6mm2 en 3g4mm2. Anders niks op aan te merken

Wat beloofd is wordt gedaan.

Per toeval was ik op zoek naar een bepaald product en zo ben ik bij jullie terecht gekomen. Ik heb dan gezien dat u veel meer kunt leveren als ik verwachtte. Heb ondertussen van de aanbiedingen besteld. Zal zeker bij jullie nog terug komen.

Goede prijs, snelle levering

Uitstekende kwaliteit van materiaal

Is een aanrader en heeft een zeer uitgebreid assortiment

Augustijnenstraat 17

3500 Hasselt