na vele aankopen telkens zeer goed

Fantatische

Snelle en vlotte levering

Zeer snelle en correcte levering + perfecte communicatie

Zeer snelle en correcte levering + perfecte communicatie

Alles naar wens verlopen.

Al meerdere malen besteld bij 2 smart en nog steeds dezelfde ervaring.

Vlotte en correcte service.

Zeer vriendelijk en behulpzaam

Goed snel en goede service naar klant toe

Al een tijdje bestel ik steeds bij 2smart enkel sommige materialen zijn zeer goedkoop tov anderen enkel op de bekabeling zijn jullie wat duurder maar kan als reden hebben andere leverancier of ........ ik vergelijk steeds met andere firmas maar beland steeds terug bij 2smart

Goede service en snelle levering

Mijn ervaring met 2smart was zeer positief. Voorafgaand aan mijn bestelling had ik een vraag m.b.t. de levering waarop ik zeer snel een antwoord kreeg. Vervolgens stond de levering de dag nadien al voor mijn deur

Snelle levering van kwaliteitsvolle producten

Besteld en de volgende dag al geleverd ! Tevens prima kwaliteit ! Super tevreden !

correct personeel en deskundig oordeel

na consultatie toch het juiste hoekstopkraantje kunnen ontvangen.

Spijtig dat de leveranciers niet op voorhand contact met mij heeft opgenomen. Nu stond de radiator gewoon op de hof omdat we niet thuis waren.

Scherpe prijzen prima materialen Snelle levertijden.

Goede service en scherpe prijzen

Zoals steeds een correcte levering en afhandeling.

Goede prijs / kwaliteit

Wel een probleem met de afgesproken leverdatum. De externe chauffeur beweerde op de afgesproken dag om 7 uur s'morgens aan mijn deur gestaan te hebben. Ik denk dat de hele dag paraat staan om een levering aan te nemen tijdens de normale kantooruren voldoende is van mijn kant als niet eerder vermeld is geweest dat een levering mogelijk zo vroeg kan zijn. Bovendien ook geen gemiste oproepen van het telefoonnummer van de chauffeur die beweerde mij verschillende keren gebeld te hebben op dat tijdstip ...

Marc

Scherpe prijzen en snelle levering

Scherpe prijzen en snelle levering

Verkeerde levering. Geen reactie na emailen.

Heb een beugel besteld die met afbeelding op de site stond. Maar heb een ander model van beugel verkregen. Heb email gestuurd wat er nu mag gebeuren en krijg geen reactie.

Tevreden !

Snelle levering. Geen probleem. Goede communicatie. Maar ik wacht nog op een bijzonderlijke ding van mijn bestelling.

Vriendelijke, correcte en vlotte afhandeling, zowel bij bestelling, levering als bij contact

. .

Alles verliep zoals verwacht, correct en vlot.

Alles verliep zoals verwacht, correct en vlot.

Goede service en vlotte communicatie.

Zonder meer goed en ook nog snel.

Deze voor mij ongekende website heeft alles gebracht wat ik had gehoopt te vinden

Duidelijke afspraken Correcte afhandeling Vlotte levering Handige betaalmogelijkheden

Levering correct en volgens de afspraak

Alles verliep van het digitaal medium. De vermeldingen waren correct

Goede en snelle service, zeker aan te raden

-goedkoop -kwaliteit -snel geleverd -goede service

Augustijnenstraat 17