Laden reviews...
58 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten melden snelle levering, vriendelijk en deskundig personeel en duidelijke communicatie. Bestellingen komen vrijwel op tijd aan en men waardeert betrouwbare service en goede productkwaliteit. Af en toe waren er voorraad- of leveringsproblemen die snel opgelost werden, wat het vertrouwen versterkt. Over het algemeen wordt de winkelervaring als betrouwbaar en klantgericht beschreven.
Duidelijke wedsite, snelle levering
8 April 2026
Eddy
Vriezenveen
De Croozer cargo tuure besteld en binnen 3 dagen in huis. Het inelkaar zetten was een fluitje van een cent. ik gebruik hem achter een elektrische fiets om boodschappen mee te doen.
7 April 2026
W.H.
Zaandam
Bij navraag over een bestelling kreeg ik snel.l en vriendelijk antwoord
6 April 2026
Annette
Amsterdam
Ik geef 3 sterren omwille van het feit dat ik nog niets heb ontvangen en ik ook niet weet wanneer mijn bestelling geleverd wordt
Beveelt niet aan
17 March 2026
Jaap
Hoogerheide
I ordered a bakfiets to lease privately. I contacted the company who was supplying the bike to be told it was not available. They informed me that they had let fietskar know and they should have told me. I I hadn't chased the drliii would still have been waiting. This is terrible customer service. No option for alternatives given and I was told to start the process all over again. Not good enough. You wasted weeks of my time and effort. I have now bought one.
Beveelt niet aan
11 March 2026
Gemma
Haarlem
Snel geleverde fietskar van zeer degelijke kwaliteit!
10 March 2026
Harm
Otterlo
Goede service!
9 March 2026
Julia
Helmond
Supersnel geleverd en netjes verpakt top
8 March 2026
Kees
Tilburg
Duidelijke website, netjes reactie op mails en telefoontjes. Helaas viel bericht van transporteur in de spam waardoor de track & trace en de bezorging wat onhandig verliep. Bij telefonisch contact hierover met Fietskar snel en netjes geholpen.
6 March 2026
Manon
Naar alle tevredenheid, waarvoor dank.
2 March 2026
Joop
arcen
Via de website een Croozer fietskar besteld, binnen enkele dagen netjes geleverd met GLS. Enige minpuntje dat ik kan vinden is dat ik geen bevestiging kreeg na mijn online bestelling (en betaling). Daardoor was ik heel even bang opgelicht te zijn. Maar toen ik daarover belde werd er vlot opgenomen en werd ik netjes te woord gestaan, en bleek alles gelukkig in orde. Dus samengevat: prima winkel, prima levering.
1 March 2026
Etienne
Arnhem
Gelukkig waren we thuis want er is geen bericht gegeven wanneer het bezorgd zou worden
22 February 2026
Mark
Amersfoort
Twee keer fietskar.nl gebruikt voor onderdelen en twee keer netjes op tijd geleverd.
16 February 2026
Martin
Noord-holland
Were vriendelijk te woord gestaan en kreeg gelijk antwoorden op mijn vragen. We hebben 2 hindenkarren Croozer Mikke voor onze herdershonden besteld en die werden zeer vlot geregeld. Mooi hondenbed en een regenkap werden er gratis bijgeleverd. Gewoon in 1 woord TOP! Namens onze Duitse herders Quinn & Kaya Super bedankt!! Ps we hebben jullie al aanbevolen bij onze hondenvrienden.
16 February 2026
Susan
Zuidhorn
Ga zo door
11 February 2026
Diana
Heeswijk dinther
De service is ontzettend snel en door een eigen fout ontstond er wat onduidelijkheid over de levering maar dat pakten ze accuraat en snel op. Dankjewel!
6 February 2026
M
Den Bosch
Bestellen gaat makkelijk. Een paar keer gebeld voor advies, vakkundige hulp gehad met veel geduld....
17 January 2026
Julia
Helmond
Ik had een klein probleem met een onderdeel van mijn bestelling en was bang dat het lastig zou worden om dit op te lossen. Tot mijn verrassing werd ik dezelfde dag nog gebeld door een medewerker die het meteen regelde. Een dag later lag het vervangende onderdeel al in de brievenbus. Zulke service kom je tegenwoordig niet vaak meer tegen. Complimenten!
8 October 2025
Ramon
Heiloo
vriendelijke mensen en goede service. Altijd bereid om te helpen.
30 September 2025
Sanne
Zeist
Onze fietskar werd sneller geleverd dan verwacht. Degelijk product en duidelijke handleiding. Ik waardeer vooral de persoonlijke uitleg vooraf per mail.
26 September 2025
Stephanie
Ede
Geweldig bedrijf! Snelle reacties op vragen, groot assortiment en scherpe prijzen. We komen zeker terug.”
25 September 2025
Harold
de Hoef
Duidelijke webshop en makkelijk bestellen. Fijn dat er ook veel accessoires beschikbaar zijn. Regenhoes past perfect
25 September 2025
Mariska
Velserbroek
Ik had de verkeerde kleur besteld. Het retourproces was eenvoudig en ik had binnen een paar dagen de juiste kleur binnen. Prima geregeld
24 September 2025
Haico
Staphorst
Product zoals omschreven, stevig en betrouwbaar. Zeker een aanrader
23 September 2025
Kelly
Haarlem
Snelle levering, duidelijke communicatie en goede kwaliteit producten. Voor ons zeker een aanrader om vaker te bestellen bij Fietskar.nl.
19 September 2025
Theo
Utrecht
Fietskar.nl is dé specialist in fietskarren, Bakfietsen en Hondenkarren van Nederland. Al sinds de opening zijn wij actief in de verkoop van fietskarren. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een echte speciaalzaak. Meerdere merken sieren onze winkelvloer, waaronder Thule, Croozer, Urban arrow, Lovens en Gazelle. Alle merken die wij voeren, zijn kwaliteitsmerken. Elk merk heeft een eigen karakter en unieke eigenschappen. Heeft u behoefte aan advies in onze winkel? Kom dan gerust eens langs in onze showroom in Hilversum.
koningsstraat 6
1213 AX Hilversum