Adres klopte niet.

Doordat de straat niet gekoppeld is aan de straat is mijn adres verkeerd gegaan.

Snelle levering nazorg minder

Hoewel één artikel niet geleverd kon worden en ik meerdere keren moest bellen, is alles uiteindelijk goed afgehandeld. De service had iets vlotter gemogen, maar men bleef vriendelijk en behulpzaam.

Prima.

Enorm snelle levering, echter was het wel jammer dat de helft van onze bestelling er niet bij zat. Gelijk gemaild en kreeg de volgende dag een net mailtje terug. En de andere spulletjes werden nageleverd. Dus wij zijn uiteidelijk wel blij dat wij onze aankoop hebben gedaan bij jullie! Enige echte minpunt is GLS; Wij express de hele dag thuis gebleven voor de 2e levering, krijgen we zonder dat er is aangebeld ofzo een mailtje " we hebben u gemist... " nee! Jullie hadden de moeite niet gedaan. Maargoed, hier kunnen jullie niks aan doen. Bedankt voor de snelle service en het snelle oplossen

Fiets werkt goed

Prima product geleverd maar communicatie is beneden maats. Op 21 april een fiets besteld welke bevestigd wordt. Vervolgens hoor je ruim twee weken niks. En bij levering van de fiets wordt pas vermeld dat de regenhuif die ook besteld was niet op voorraad is. Ik ben blij met het product, maar je geeft een flink bedrag uit voor een bakfiets. Dat kan best met wat meer communicatie gepaard gaan zoals even mailen met wat de klant (wel en niet) kan verwachten.

Snel opgelost

Product werd snel geleverd. Ontbrak alleen 1 artikel, maar de klantenservice reageerde zeer snel en goed. Erg fijn!

fijne (web)winkel beantwoord vragen en levert vlot

Fijn Burley Nomad bagage kar gekocht na stellen van wat vragen. Vriendelijk met kennis van zaken en vlot beantwoord.

Chapeau keurig geleverd

Een koppeling voor mijn Croozer fiets aanhanger besteld en keurig op de leverdatum afgeleverd Chapeau Fietskar

Fietskar mikko ontvangen in elkaar gezet Dat ging prima alleen een kapotte loper van een rits ik denk vervoerschade. Foto opgestuurd voor nieuw onderdeel. Na 2 dagen hele nieuwe achterkant om erin te ritsen. Super!! Nu genieten van de kar met de hond.

Deskundig, vriendelijk en snel.

De bestelling van een onderdeel van een fietskar werd snel bezorgd. Ik wist aanvankelijk niet de benaming van het onderdeel maar een plezierig telefoongesprek gaf helderheid.

Friendly service but chaotic order experience

- the system duplicates the house number entered in the form - order took 10 days to ship because of a part not in stock, despite being displayed as such on the website - received parcel 15 days after ordering, to find there's a missing item - received last item a week later, almost a full month after ordering Communication by email was rather fast and friendly, but the overall experience could have been way smoother.

• Would you recommend us? No

Geweldige service, top product

Goed geholpen in winkel.

Prima geregeld

Duidelijke wedsite, snelle levering

zeer goed

De Croozer cargo tuure besteld en binnen 3 dagen in huis. Het inelkaar zetten was een fluitje van een cent. ik gebruik hem achter een elektrische fiets om boodschappen mee te doen.

Fijne site, goed assortiment, nette service

Bij navraag over een bestelling kreeg ik snel.l en vriendelijk antwoord

Nog niets ontvangen

Ik geef 3 sterren omwille van het feit dat ik nog niets heb ontvangen en ik ook niet weet wanneer mijn bestelling geleverd wordt

No bakfiets no communication

I ordered a bakfiets to lease privately. I contacted the company who was supplying the bike to be told it was not available. They informed me that they had let fietskar know and they should have told me. I I hadn't chased the drliii would still have been waiting. This is terrible customer service. No option for alternatives given and I was told to start the process all over again. Not good enough. You wasted weeks of my time and effort. I have now bought one.

Snel geleverde fietskar van zeer degelijke kwaliteit!

Bestellen, betalen en ontvangen!

Goede service!

Supersnel geleverd en netjes verpakt top

Keurig geholpen

Duidelijke website, netjes reactie op mails en telefoontjes. Helaas viel bericht van transporteur in de spam waardoor de track & trace en de bezorging wat onhandig verliep. Bij telefonisch contact hierover met Fietskar snel en netjes geholpen.

prima gedaan en gegaan

Naar alle tevredenheid, waarvoor dank.

Snelle levering, goed bereikbaar voor mijn vraag.

Via de website een Croozer fietskar besteld, binnen enkele dagen netjes geleverd met GLS. Enige minpuntje dat ik kan vinden is dat ik geen bevestiging kreeg na mijn online bestelling (en betaling). Daardoor was ik heel even bang opgelicht te zijn. Maar toen ik daarover belde werd er vlot opgenomen en werd ik netjes te woord gestaan, en bleek alles gelukkig in orde. Dus samengevat: prima winkel, prima levering.

Gelukkig waren we thuis want er is geen bericht gegeven wanneer het bezorgd zou worden

Betrouwbaar

Twee keer fietskar.nl gebruikt voor onderdelen en twee keer netjes op tijd geleverd.

koningsstraat 6

1213 AX Hilversum

Over Fietskar.nl

Fietskar.nl is dé specialist in fietskarren, Bakfietsen en Hondenkarren van Nederland. Al sinds de opening zijn wij actief in de verkoop van fietskarren. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een echte speciaalzaak. Meerdere merken sieren onze winkelvloer, waaronder Thule, Croozer, Urban arrow, Lovens en Gazelle. Alle merken die wij voeren, zijn kwaliteitsmerken. Elk merk heeft een eigen karakter en unieke eigenschappen. Heeft u behoefte aan advies in onze winkel? Kom dan gerust eens langs in onze showroom in Hilversum.