Correct levering

Alles correct en een goede service

flinke ervaring

Cobi bike besteld, na 3 dagen reeds thuis aangekomen. Zeer tevreden ! Groetjes uit België. Guido

Snel geleverd en prima product

Snel een kussen voor in de croozer nodig voor de hond die steeds meer last van artrose krijgt. Direct de volgende dag in huis! En croozer is zoooo’n fijne hondenkar! Ook zonder kussen trouwens hoor. De hond loopt er zo in. En degelijk product, gaat niet kapot en is gemakkelijk bij te stellen.

Service en bereikbaarheid slecht, product zelf is perfect

Totaal geen reacties op berichten of wat dan ook. Geen directe bevestiging van de aankoop op de mail, kortom onduidelijkheid over of het bestellen gelukt is. Bovenstaande wist ik door meerdere reviews. Echter de prijs en de beschikbaarheid van product gaven de doorslag. Qua prijs zeker een aanrader qua service niet, hopen dat er niets kapot gaat en wel daadwerkelijk contact moet hebben.

juist product, snelle levering!

Fietskar.nl is een prima club

Prima en snelle levering

Zoals hierboven. Een snelle en prima levering

Positief

Duidelijke site, snelle levering.

Goede service en snelle levering.

Ondanks een foutje op de website waardoor de fietskar nèt anders was dan ik dacht, ben ik zowel met het product als de geleverde service zeer tevreden.

Gemakkelijke website om iets te bestellen en goede service!

Online georiënteerd op een fietskar en deze uiteindelijk samen met een aantal accessoires bij fietskar.nl besteld. Volgende dag werd ik gebeld omdat een van de accessoires helaas niet voorradig was en ze me geen levertijd konden geven. Het accessoire vond ik online wel elders en na een belletje naar fietskar.nl is dit deel direct geannuleerd en terugbetaald en de rest van mijn bestelling verstuurd, top! De kar nu een aantal keer gebruikt en heel erg tevreden!

Inhoud niet zoals beschreven op site.

Op de site staat dat de britch rack adapter inclusief basket bracket wordt geleverd maar deze zat niet bij de levering. Ik meld dit maar er wordt gewoon niet op gereageerd.

Goed product snelle levering

Goede en overzichtelijke winkel met kwaliteitsproducten

Snelle levering, mooi geregeld.

Goed!

Werd netjes gebeld dat bestelling dag later kwam.

Goed product, net contact

Prima ervaring met de bestelling van een onderdeel voor onze bakfiets

Compleet en snelle levering

Fijn en snelle levering

We hadden een koppelstuk nodig van Burley. Gelukkig vonden we die snel via internet op jullie site. En is deze snel geleverd.

Snelle + goede service. Aardig personeel.

Personeel hielp goed. Snel resultaat. Fijne producten.

Uitstekende service

De juiste en veilige oplossing om mijn hondenfietskar achter mijn electrische fiets te koppelen was niet mogelijk. Totdat de vakmannen van fietskar.nl met de perfecte oplossing kwamen. Bedankt!

slechte service

veel te lang moeten wachten.Geen respons op mail, pas na derde mail reactie.

Attente communicatie en vlotte levering

Fietskar.nl, in dit geval Antilope in Hilversum, was telefonisch goed bereikbaar voor bestelinformatie. Na de bestelling kreeg ik wegens ontbreken van adresgegevens zeer attent een telefoontje van een medewerker. Vervolgens werd de kar vlot geleverd.

Bedankt voor de oplossing die jullie konden geven voor de fietskoppeling tussen elektr. fiets en Dolphin fietskar. De geboden service was klantgericht en solide. Top.

Uitstekend geholpen

Ik had een fietskar voor onze kleine besteld, het nieuwe model. Deze bleek helaas toch niet leverbaar door de fabrikant. Bij fietskar.nl zijn ze meteen gaan bellen om toch te kunnen leveren. Nu een ouder model (ander kleurtje) en zeer tevreden. Alles ook netjes geleverd en goed verpakt.

Snelle communicatie.

Product uit voorraad leverbaar. De volgende dag gecommuniceerd en direct antwoord. Perfecte en snelle handeling.

goede, snelle en correcte bestelling en levering

alles verliep correct. juiste spullen binnen 2 dagen geleverd

koningsstraat 6

1213 AX Hilversum

Over Fietskar.nl

Fietskar.nl is dé specialist in fietskarren, Bakfietsen en Hondenkarren van Nederland. Al sinds de opening zijn wij actief in de verkoop van fietskarren. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een echte speciaalzaak. Meerdere merken sieren onze winkelvloer, waaronder Thule, Croozer, Urban arrow, Lovens en Gazelle. Alle merken die wij voeren, zijn kwaliteitsmerken. Elk merk heeft een eigen karakter en unieke eigenschappen. Heeft u behoefte aan advies in onze winkel? Kom dan gerust eens langs in onze showroom in Hilversum.