Superfijn geholpen bij de aanschaf van de Burley hondenfietskar!

We waren onderweg met onze camper en besloten dat we voor onze Friese Stabij-labrador een fietskar wilden kopen. Op deze manier kunnen we ons gemakkelijker verplaatsen en langere fietstochten maken. We mochten de showmodel meenemen - wat ze normaal gesproken niet doen omdat ze dan in de winkel niets meer hebben te showen voor andere klanten. Er waren op dat moment geen Burley fietskarren op voorraad. We werden erg fijn geholpen en kregen duidelijke uitleg over de Burley fietskar. We zijn super blij met de aanschaf. Het is een kek modelletje, super stabiel, niet breder dan mijn stuur en lichtgewicht. Je kunt het eenvoudig in een paar klikken in en uitelkaar klappen. Het kost wel wat maar het is dan ook de Rolls Royce onder de fietskarren.. Onze hond had meteen er lol in! Al zet ik hem wel vast aan een van de ringetjes binnenin het karretje voor het geval dat ik plotseling moet remmen. Hij past overigens prima achter mijn e bike en je merkt nagenoeg niet dat je het karretje mee trekt!

eindelijk een winkel

Wij hebben stad en land afgezocht naar een winkel met fietskarren. Bij fietskar.nl een prima aanbod te vinden. Door Corona aanbod iets minder maar toch prima keuze kunnen maken met dit advies

Roland Traveller bagagekar

Levering na 3 dagen. Het in elkaar zetten was geen probleem, ondanks alleen een Duitse en Engelse handleiding. Het aansluiten aan de fiets ging ook goed. Ziet er prima uit. En het rijden gaat ook als een zonnetje. Ben er erg tevreden mee.

Beroerde communicatie over besteld artikel

We zijn heel blij met de aanschaf van onze fietskar. Het is een mooie kar. Echter de communicatie vanuit fietskar.nl is erg slecht. We kregen niet te horen dat het product tijdelijk niet leverbaar was en er was foutieve informatie over de levering. Uiteindelijk zelf naar de winkel gereden en het showmodel opgehaald. Fijn dat dit mogelijk was, maar heel jammer dat er niet eens een excuus gemaakt is.

super winkel

Fijne winkel Urban Arrow geleverd conform afspraak

Urban Arrow regenhuif

Ik heb hier een ideale regenhuif besteld voor mijn Urban Arrow. Snelle levering en goede service.

Prachtige hondenkar

Ik heb mijn hondenkar hier gekocht en heb er nog steeds elke dag veel plezier van. De hondenkar is bij mij thuisbezorgd door Antilope. Bij de aflevering kreeg ik zelfs nog een korte uitleg!

Goed geholpen.

Reparatie voor mijn fiets verliep uitstekend. Goede service en vriendelijk personeel.

een ruime winkel met fietskarren

Ze maken waar wat ze beloven, namelijk gewoon een ruime sor****** fietskarren in de winkel. Goed advies

Goede snelle levering.

Bestelling de volgende dag al geleverd. Klein minpuntje, daarom geen 10, geen mailtje, dat de zending was overgedragen aan DHL. Omdat we de mail van DHL hebben gemist, stond de besteller onverwacht voor onze neus,.

mooie zaak

goed advies met veel fietskarren in de winkel

Mocht geen proefrit maken met de kar.

Mocht geen proefrit maken met de kar. De verkeerde stang mee gekregen. Wel een gratis verklein setje gehad voor mijn zoon. Dat ging na overleg met de eigenaar. Die reageerde vrij nors op mijn reactie dat de fietskar ergens anders goedkoper was. Tot op heden heb ik nog steeds geen factuur digitaal ontvangen. Ook na het bellen met de winkel beloofde zij mij de factuur op te sturen. Helaas nog niks terug gehad.

Snelle levering van bestelde

Telefonisch wat hulp over onderdeel fietskar. In de winkel direct opgehaald en zelfs gemonteerd! grote klasse

Zoekende naar een bagagekar voor mijn vakantie terecht gekomen bij fietskar.nl in Hilversum. Mooie collectie karren en prettig geholpen. Kan deze winkel dus van harte aanbevelen

goede service mooie showroom

Goed geholpen in de showroom van fietskar.nl in Hilversum. Vele karren voorradig en direct mee kunnen nemen

Pluspunten

Snelle afhandeling van het bestelde.

nvt

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

bestelde product werd kort na ontvangst van de betaling verzonden door de aanbieder en kwam goed verpakt thuis aan.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Op 10 februari fietskar uitgezocht in de showroom en in goed vertrouwen cash betaald in de winkel. Vroeg om een factuur, maar die kregen we niet. Bevestiging zou per mail komen en een DHL code waarin zou staan hoe laat de kar woensdag bezorgd zou worden. Ik heb nog extra gevraagd of woensdag als leveringsdag zeker was, ivm werk. U raadt het al: niets meer gehoord. Geen bevestigingsmail, geen factuur, geen DHL code. Toen ik opbelde werd er doodleuk geantwoord dat de kar niet was opgestuurd: jammer voor u! Conclusie: Koop hier niets!

koningsstraat 6

1213 AX Hilversum

Over Fietskar.nl

Fietskar.nl is dé specialist in fietskarren, Bakfietsen en Hondenkarren van Nederland. Al sinds de opening zijn wij actief in de verkoop van fietskarren. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een echte speciaalzaak. Meerdere merken sieren onze winkelvloer, waaronder Thule, Croozer, Urban arrow, Lovens en Gazelle. Alle merken die wij voeren, zijn kwaliteitsmerken. Elk merk heeft een eigen karakter en unieke eigenschappen. Heeft u behoefte aan advies in onze winkel? Kom dan gerust eens langs in onze showroom in Hilversum.