3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

snelle levering. mooi verpakt. kwalitatief goede producten

Pluspunten

Snelle levering, goede prijs

Pluspunten

Snelle reactie van klantenservice

Pluspunten

snelle levering en goede communicatie

Nee

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Ik heb pakketje niet ontvangen terwijl er stond dat het bezorgd was. Ik heb er over gebeld en hoop dat ik snel mijn Bart muts krijg

Ik zie verder geen roodgemarkeerde vragen

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Wanneer een product niet op voorraad is, haal het dan van jullie website. Nu moet ik 2 dagen wachten voordat jullie een mail sturen dat het niet beschikbaar is plus geld terug storten duurt ook nog een aantal dagen. Heel jammer.

Pluspunten

Betrouwbaar en snel

Pluspunten

Duidelijk maken dat Berden achter de site zit. Dan was ik al meteen afgehaakt. Product besteld en betaald . Krijg iets anders toegezonden.. Als je hierover belt ligt de fout bij de klant en niet bij hun. Slechte klantenservice !

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Verkeerde handschoenen geleverd en dan zijn de verzendkosten voor de klant. Dat is niet klantvriendelijk!

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Snelle reactie na klacht.

Mijn bestelling werd in eerste instantie niet geleverd en ik ontving geen bericht dat er vertraging was. Hier moest ik zelf over mailen, maar toen werd er snel gereageerd en werd de bestelling alsnog snel verzonden.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Als er iets niet meer beschikbaar is toon dat dan al bij de bestelling en niet pas 5 dagen later

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle terugbetaling

Zorgen dat de voorraad op peil is. En niet dat je iets besteld en meteen een annulering krijgt voor twee producten!

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Betere communicatie over de niet te leveren bestelling. Ik word graag op de hoogte gesteld wanneer een bestelling niet leverbaar is. Nu stond het product ineens op geannuleerd in de bestelling! (Ook pas na 1,5 week) (Deel)Bestelling kwam pas na 1 week binnen. Jammer dat hier niet over gecommuniceerd is. Ik snap dat black friday druk was maar zeg dit op de site of via mail. Binnen 1-2 dagen leveren is dan niet realistisch dus herstel dat op de site. Nu heb ik 2x moeten bellen met de klantenservice. En ja ik ben vriendelijk te woord gestaan maar blijf toch teleurgesteld in de gang van zaken. Ik zal niet weer wat bestellen via de site.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Netjes verpakt

Mag wel iets sneller geleverd worden

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Overzichtelijke webshop

Verzendkosten 3.95 Retourneren op eigen kosten 6.95!!! Niet klant vriendelijk

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

De website ziet er goed uit!

Ik krijg nu een beoordeling terwijl mijn muts nog niet is geleverd! Ik vind het allemaal wel heel erg lang duren!

Pluspunten

Snelle levering, netjes verpakt

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Vorige week de helft van mijn bestelling ontvangen waarna ik meteen een mail heb gestuurd. Nu, 4 dagen verder, nog steeds geen reactie op mijn vraag waar de rest van mijn bestelling blijft.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Netjes het juiste product alsnog verstuurt en vergoeding van verzendkosten van retourproduct.

Slechte administratie. Iets was niet meer voorradig, maar had het al binnen gekregen...

Nijmeegseweg 6

5916 PT Venlo