Uitstekende service, uitstekende koelbox voor 5-persoons gezin

We zochten een goede koelbox voor dagjes weg/op de boot. Ervaringen met oudere koelboxen waren vaak dat al het eten na een paar uur toch begon op te warmen. Ons oog viel op de Dometic CI 33 liter. Hij is vrij duur, maar niet te vergelijken met goedkope koelboxen. Drankjes, BBQ vlees etc blijft hele dag ijskoud. Je zou hem met voldoende ijspacks naast een actieve koelkast kunnen gebruiken op de camping. De maat is goed voor ons gezin (2V3K); we twijfelden eerst tussen de 33L en 42L, maar deze is handiger qua maat. Er gaat veel in, met 1,5lt flessen rechtop, terwijl de 42L versie meer op een krat lijkt waar je de flessen in neerlegt. Verder goede bereikbaarheid van Koelbox4you en gedegen advies.

Goed inhoudelijk geïnformeerd vooraf daarna snel geleverd

Koelbox4u heeft een kwalitatief hoogstaand assortiment, je koopt er alleen maar goeie producten. Daarbij hanteren ze de scherpste prijzen. Ik heb twee passieve koelboxen van Dometic aangeschaft, echte topklasse en nergens voordeliger.

nette en snelle levering, mooi product

zijn heel blij met de koelbox

Dometic CFX95DZW Cool Freeze Combinatie

Perfecte coolbox! Helaas overleed onze 225ah accu na 2 weken scandinavië en 1 week ardeche bij 40+ Celcius... Toelichting hieronder: Wij gebruikte haar 24/7 op 12v. Het grote gedeelte als koelkast op +4 graden en het kleine deel als vriezer op -22 graden (-15 bleek niet voldoende) Doordat onze land Cruiser voorzien is van temperatuur gecontroleerde dynamo werd de huishoud accu onvoldoende bijgeladen (De dynamo valt terug in uitgaande stroom i.v.m. emissie en brandstof verbruik, voldoende voor de startaccu's, onvoldoende voor continue stroomverbruik) Er was bij 40 graden buitentemperatuur dus onvoldoende spanning om de koelbox aan te kunnen, let hier op want er zijn meer auto's en camper vanaf 2006 welke met dit systeem zijn uitgevoerd. In eerste instantie dachten wij dat het aan de koelbox lag. De opvolgende 2 weken Zuid-Frankrijk is de koelbox vervolgens aangesloten op de startaccu's, het vriezer gedeelte hadden wij uitgezet en de instelling van de koelbox is gezet op de hoogste accu beveiliging, dat betekend dus dat ze eerder uit gaat dan op de laagste accu beveiliging. Na 2 a 3 uur weer terug aangekomen bij de auto welke in de zon stond liep ze een graad of 6 op, dat is acceptabel. Door bovenstaande situatie hadden we vanaf nu de koelbox 's avonds aangesloten op 230v. Er is een DC/DC lader, een solar systeem en nieuwe accu besteld, dan kan er weer volop gebruik gemaakt worden voordat de zomer weer voorbij is :) mvg Roy

Goed aan de levertijd gehouden netjes gebeld aan het begin van de dag zodat ik die dag nog op kon halen Een minpuntje: zelf opgehaald dus geen verzendkosten en ondanks dat moet ik een knelringetje van 45 cent afrekenen!

Snel en goed geleverd

Mate van koeling geen 25gr onder omgevingstemperatuur en relatief veel geluid van de ventilator

Klantvriendelijk en service gericht.

Tijdens aankoop van koelbox goed advies gekregen en vriendelijk te woord gestaan. Kwamen ook voor vouwstoelen, ook hier werd veel moeite gedaan om aan onze wensen te voldoen. Bij eerste gebruik van koelbox gesp defect. Dit gemeld via mail en bijna gelijk antwoord terug. Gesp niet los te leveren maar er wordt een alternatief geleverd. Bedrijf hield ons constant op de hoogte van de contacten met de koelbox fabrikant. Super!

Product specificaties kloppen niet

Een 21 liter koelbox besteld, maar er kan nog geen 10 liter in. Bij de koelbox kon een 220 volt kabel bijbesteld worden. Toen de bestelling bezorgd werd, zaten er 2 dezelfde voedingskabels bij. Dus een teveel besteld en betaald. Klopt ook niet

Nog voor de vakantie een absorbtie koelbox besteld omdat deze op gas kan en ik geen stroom heb op de camping. 's middags besteld en de volgende dag geleverd. Nog mooi op tijd voor de vakntie. Top

goede spullen, snelle levering

uitsluitend goede merken koelboxen, die ook elders goed beoordeeld worden in tests. de klant wordt goed op de hoogte gehouden van de levering, kortom een erg prettige webwinkel voor koelboxen.

Wij hadden de koelbox heel snel nodig, dus gebeld met een erg aardige dame, zij zorgde ervoor dat we de koelbox de volgende dag in huis hadden

Net geleverd . Zeer snel en goed product.

Snelle levering en bij niet op voorraad goede communicatie

Bestelling snel geleverd, 1 product niet op voorraad, daarover goede afspraken gemaakt en prima nagekomen. Fijn bedrijf dus :)

Koelbox gekocht in de winkel, goed advies!

In de winkel de box aangeschaft. Fijn en goed advies waardoor ik de beste box heb gekozen die past in ons minibusje. Onderweg naar Italië op een warme Duitse snelweg met koude biertjes!

Overzichtelijke site, en product is snel bezorgd

De site is mooi overzichtelijk en veel product informatie beschikbaar. Bestellen ging eenvoudig en je wordt goed op de hoogte gehouden van de status. Product de volgende dag al netjes afgeleverd.

Het product is snel geleverd. En de koelbox bevalt mij prima. Precies volgens de beschrijving op internet. Zelfs met dit warme weer(+32C )werkt hij nog goed.

Snelle en goede service

Snelle levering en actief met aftersales

Erg prettig, de koelbox die ik wilde was op voorraad en mocht ik nog even passen in de auto. Helaas was de plb40 accu (nergens in NL) leverbaar. Zodra deze er was, ben ik gebeld en werd hij snel verstuurd...

Prima geregeld!

Binnen een paar dagen was onze bestelling geleverd op het door ons gewenste adres. Keurig in de doos. Het telefonische contact verliep ook prima, aardige dame!

Correcte bedrijf

Zakelijk maar correct

Een onderdeel van een levering ontbrak... Na telefonisch contact en enig overleg of bewijs het ontbrekende onderdeel (laadkabel) kort nadien toegestuurd gekregen.

Correct bedrijf met een uitstekende salesservice en vriendelijk personeel,zo doet men zaken.

Had op zeer korte termijn een koelbox nodig en dit is door koelbox4you top geregeld.

• Personeel
  • Afspraken nakomen

Pluspunten

Goede communicatie en snel geregeld

• Personeel
  • Afspraken nakomen
  • Kennis & Vakmanschap

Krekenburg 7

3417MH Montfoort

Over koelbox4you.nl

Koelbox4you is gespecialiseerd in koelboxen.