Pluspunten
Kort belletje gepleegd met dit bedrijf, netjes te woord gestaan en na bestelling binnen termijn van 2 dgn een mooie koelbox thuisgestuurd gekregen. De koelbox koelt heerlijk rond de 4graden celcius tijdens de warme dagen die geregeld boven de 40-50graden waren in de tent. Top product dus!
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Ik wilde last minute een speciale absorptie koelbox bestellen. bleek er 4 dagen levertijd op te zitten. na overleg hadden ze toch de koelbox de volgende dag klaar staan. en kon ik zorgenloos op vakantie. wat mij betreft een goede service
Deze enquete slaat nergens op, vragen zijn niet relevant. Geen contact gehad.
Pluspunten
Even bellen en ik kon de koelbox zo ophalen en met pin betalen.
Verbeterpunten---
Pluspunten
- Zeer klantgericht - Zeer goede klantendienst en naverkoop - Houden zich aan afspraken en stellen het vertrouwen in de klant voorop! - snelle levering
Verbeterpunten- Misschien nog iets betere informatie betreffende de specificaties en aansluitingen van de koelbox - Het verschaffen van een tracking nummer naar de klant toe.
Pluspunten
Super snelle levering....ik ben heel blij met de koelbox...vooral voor de medicijnen.....top
Pluspunten
Snelle levering en goeie service bij vragen
VerbeterpuntenElders wordt eenzelfde product goedkoper aangeboden.
Pluspunten
Pluspunten
Bij dit bedrijf wordt nog op basis van vertrouwen zaken gedaan. Bij een kapot onderdeel werd mij gevraagd dit op te sturen waarna het omgeruild zou worden. Nog voor ik het kapotte onderdeel verstuurd had, lag de nieuwe al in de brievenbus! Dat noem ik pas service en vertrouwen in de medemens! Hetzelfde was me al min of meer overkomem tijdens de aanschaf van mijn koelbox. Na betaald te hebben bleek er nog een zuiniger model te zijn. Ik heb gemaild of de bestelling omgezet kon worden. Geen probleem als ik nog even het verschil zou betalen. Daar vertrouwde men op aangezien de koelbbox meteen verstuurd zou worden, des te eerder kon ik er gebruik van maken. Super hoe dit nog kan werken in deze tijden van wantrouwen en oplichting. Dikke 10 voor de service van Koelbox4you!
VerbeterpuntenGeen, ga vooral zo door! Het is prettig zaken doen hier.
Pluspunten
Snelle service en goede info
Pluspunten
Deskundige en vriendelijke hulp bij bestellen. Levering zoals beloofd in 2 dagen.
Pluspunten
Groot assortiment, zeer scherpe prijzen, zeer snelle levering.
VerbeterpuntenCommunicatie over bezorging kan beter. Als ze na het plaatsen van de bestelling ook doorgeven wanneer de verwachte levering plaatsvindt dan zou het perfect zijn. Nu was het zo dat na de bevestiging van de bestelling het stil bleef terwijl een dag later de koelbox al bezorgd werd.
Pluspunten
Pluspunten
Prima service. Netjes te woord gestaan. Goed geïnformeerd. Zij hebben ervoor gezorgd dat de bestelling nog net mee kon diezelfde dag dus zeer snel geleverd.
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
Correcte afhandeling....
VerbeterpuntenEr voor zorgen dat de website up to date is in verband met leverbaarheid van een produkt
Pluspunten
Goede prijs leuke actie gratis verzenden Koelbox voldoet prima is snel koud op 220v en gas
Pluspunten
Snel Antwoord op vraag en snel Geleverd
Pluspunten
Eerlijk advies, geen verkooppraatjes, vakkundig en goede showroom waar alles overzichtelijk staat opgesteld. Is het enige bedrijf dat alles tav koeling voor gekoeld vervoeren bij elkaar heeft staan.
Krekenburg 7
3417MH Montfoort
Koelbox4you is gespecialiseerd in koelboxen.