Laden reviews...
45 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten waarderen vriendelijk personeel en duidelijke adviezen. Er is sprake van een ruime keuze en goede kwaliteit. De meeste ervaringen benadrukken snelle levering en nette installatie, hoewel enkele reviews wijzen op planning en communicatieproblemen. Over het algemeen wordt LAB21 gezien als een betrouwbare keuze voor vloeren.
Helaas geen kleine staaltjes mee
11 August 2026
Auke Plantinga
Sneek
Was een fijne ervaring vanwege dat we snel geholpen werden en veel keuze hadden om uit te zoeken. Uiteindelijk konden we de staal ook een week meenemen om de meubels ermee uit te zoeken dat was ook fijn! Al met al een goede zaak en fijne ervaring aan over gehouden.
10 August 2026
Felix
Haarsteeg
Was gezellig en gastvrij en lekkere koffie en top geholpen
6 August 2026
Leander Tiebosch
's-Hertogenbosch
Ruine keuze, goed advies
21 July 2026
Martin Vrijenhoef
VEENENDAAL
We werden zeer vriendelijk ontvangen en nadat we hadden uitgelegd wat we zochten werd ons een ruim assortiment getoond. We werden voldoende geïnformeerd over de verschillende soorten laminaat e.d. en na onze keuze werd eea zeer korrekt en naar volle tevredenheid in orde gebracht.
20 July 2026
Lia
Breda
Snel geholpen. Geen verplichtingen. Kreeg stalen mee naar huis. Kon snel een keuze maken.
12 July 2026
Branko
Amsterdam
Ik ben bijzonder goed en vakkundig geholpen door Özgur. Geen opdringerigheid maar gewoon een helder advies !
7 July 2026
Ron
Boxtel
Fijn geholpen,niet opdringerig heel ontspannen fijne verkoper Amstrong . Mooie lokatie in Veenendaal!
4 July 2026
Evert
Veenendaal
Mooi eindresultaat, maar zeer teleurstellende communicatie en forse prijsstijging Wij hebben bij LAB21 een klik-PVC vloer besteld. Het eindresultaat in de woning is gelukkig mooi geworden, maar de weg ernaartoe was voor ons zeer teleurstellend. Daarom kunnen wij LAB21 op basis van onze ervaring niet positief beoordelen. Wij hadden vooraf een afspraak gemaakt in de showroom. Toch konden wij bij aankomst niet direct worden geholpen, omdat er maar één medewerker aanwezig was en hij nog bezig was met een andere klant. Na ongeveer twintig minuten werden wij alsnog geholpen. Tijdens dat gesprek hebben wij heel duidelijk aangegeven dat ons maximale budget € 4.000 was. Ook hebben wij foto’s en filmpjes laten zien van de ruimte en van de bestaande vloer waarop de PVC-vloer gelegd moest worden. De indruk die wij kregen, was dat op basis daarvan een goede inschatting kon worden gemaakt en dat de vloer ruim binnen ons budget zou blijven. Op basis van dat gesprek hebben wij een keuze gemaakt en een aanbetaling gedaan. De eerste order kwam uit op ongeveer € 2.629. Na de voorinspectie veranderde dit echter fors. Er bleek ineens een andere ondervloer nodig te zijn en de order liep op naar € 3.900. Later is dit na een beperkte korting aangepast naar € 3.651. Daarbovenop kwam voor ons nog een afzonderlijke rekening van de legger van € 700 voor andere plinten, omdat de oorspronkelijke plinten niet goed bleken. Uiteindelijk kwamen wij daardoor uit op ruim € 4.300. Dat is niet een kleine bijstelling, maar een zeer grote stijging ten opzichte van de eerste order en boven het budget dat wij vanaf het begin duidelijk hadden genoemd. Wij begrijpen dat een voorinspectie tot aanpassingen kan leiden. Dat is ook niet ons belangrijkste bezwaar. Ons bezwaar is dat wij in de showroom onvoldoende realistisch zijn voorgelicht over de mogelijke financiële gevolgen, terwijl wij juist foto’s en filmpjes hadden laten zien en expliciet naar het budget hadden gevraagd. Als wij vooraf hadden geweten da
Beveelt niet aan
24 June 2026
Klaas Regts
Alphen aan den Rijn
We had a great experience at LAB21 in Utrecht. Armstrong gave us lots of time to look at options, move samples around the store etc. It gave us confidence that we were dealing with a very professional company.
22 June 2026
Shaun Hughes
Utrecht
Je wordt vrijwel direct opgemerkt. Er wordt goed geluisterd naar waar de behoeftes liggen. Het advies en de benadering is kundig en proactief wat resulteerde dat ik binnen 45 min een vloer had naar mij wens.
12 June 2026
Dennis
Den Bosch
Fijn en behulpzaam gesprek gehad in de winkel. Er wordt tijd genomen om een juiste keuze te kunnen maken bij het uitzoeken van de vloer.
1 June 2026
Tico van Bruchem
Ammerzoden
Goed advies, goed product, precies wat we wilden. Duidelijke bevestiging van de order, heldere betalingsinstructie en bevestiging van de ontvangen betaling.
26 May 2026
Pieter
Baarn
We zijn in de winkel geweest zonder afspraak. De personeel was aardig en vriendelijk. Hij heeft ons goed geholpen en tijd genomen om de juiste keuze aan kunnen maken.
25 May 2026
Grace
Maarssen
Bij binnenkomst ontvangst met een glimlach. Luisteren naar de wensen en heel fijn meedenken met als resultaat vloer gekocht. Als de levering en het leggen van de vloer net zo goed verloopt, zal LAB21 de eerste winkel zijn waar we gaan kijken als we een nieuwe vloer nodig hebben
21 May 2026
Elly
Amsterdam
Ik heb een prachtige Sensation Splendor Visgraat XL vloer laten leggen door LAB21 in Friesland. De visgraat eiken kleur vloer geeft een moderne en chique uitstraling aan de rest van de woonkamer, keuken en hal. De visgraat is ook perfect gelegd in het centrum van de woonkamer en steekt met de punt van de visgraat vloer prachtig door de schuifdeuren heen richting de keuken. De visgraat vloerlegger was binnen 1 dag klaar en liet alles keurig schoon achter. Ik ben dus zeer tevreden met LAB21 haar vloerlegger + de visgraat vloer straalt!
18 May 2026
Marinus
Damwâld
Lab21 was de enige vloerspecialist die een oplossing had voor onze situatie.
17 May 2026
Ellen Hempen
Stadskanaal
Na een vloer te hebben besteld en je de eerste aanbetaling hebt gedaan begint de ellende. Telkens wordt je van het kastje naar de muur gestuurd, afspraken komen ze niet na en het wordt iedere keer om een andere reden uitgesteld en duurder. En je kunt niet meer terug omdat je alles al betaald hebt en je dus vele duizenden euro's verder bent. De afspraken in de winkel gingen goed, maar zodra Frank van LAB21 eraan te pas komt begint de ellende. En hij moet voor alle vestigingen de facturatie en het leggen regelen. Dus je komt niet om hem heen! Toen er na al herhaaldelijk uitstel eindelijk de dag kwam dat ze zouden komen (weken later als beloofd!) en een hoop geld duurder al, moest er ineens vanwege een scheurtje in de vloer wapeningsnet in. Volgens de leggers zou dat ongeveer €120,- kosten maar het moest via LAB21. En ja hoor, Frank komt er weer aan te pas en nadat ikzelf weer overal achteraan ben gegaan -van hun kant komt géén enkele reactie- bedraagt hetgeen je moet betalen €212,- !!! De toeslag van Frank is ****** en buitensporig. Aan alles moet verdiend worden! Ook dat bedrag maar weer direct betaald. Je hebt geen keus meer. Maar nu hebben ze weer geen idee wanneer de vloer gelegd gaat worden omdat het is uitgesteld! Maandag maar de rechtsbijstandverzekering inschakelen. Wees dus gewaarschuwd, doe géén zaken met LAB21 tenzij je zit te wachten op ellende en extra bedragen.
Beveelt niet aan
16 May 2026
Erik Wallet
Sint Philipsland
Het welkom was enorm leuk. Een man met kennis die verschillende dingen laat zien wat beter is of niet. Alle tijd voor je neemt. Een medewerker om trots op te zijn
16 May 2026
anja van Grinsven
den bosch
We moeten de vloer nog gelegd krijgen De ontvangst in de winkel en de uitleg waren top
5 May 2026
Rob
Oss
Fijne ervaring gehad in het algemeen.
30 April 2026
Moestafa billar
Veldhoven
Vorige week bij Lab21 geweest voor het uitzoeken van een klik pvc vloer. Wat een keuze. Maar we konden rustig rondkijken en werden voorzien van een lekker kopje koffie. De verkoper, Roldain Francisca, stond ons te woord en gaf heldere uitleg. En wat wij vooral prettig vonden, geen gepush. We hebben een mooie vloer uitgezocht en afspraken gemaakt over de levering en het leggen van de vloer. Nu wachten op het uiteindelijke resultaat. We zullen dan deze review updaten
29 April 2026
Martin
Boskoop
We zijn drukke ondernemers die enkel op zaterdag en zondag terecht kunnen voor het uitzoeken van bv. een nieuwe PVC vloer. Edwin was bereid om op zondag eerder naar de zaak te komen, 10am ipv 12pm om ons te helpen bij het maken van een goede keuze. Heel geduldig heeft hij ons advies gegeven zodat we uiteindelijk een goede keuze konden maken dit samen met de stalen van onze nieuwe keuken. We zijn heel blij met het bezoek aan de winkelen, op 2.6 wordt de vloer ge-egaliseerd, en 4/5.6 wordt de PVC vloer gelegd, we zijn heel benieuwd
26 April 2026
Glenn
Voorhout
Ik had geen idee wat ik me van een PVC vloer moest voorstellen. Wij kwamen uit bij Leroy van LAB21 Eindhoven. En in korte tijd legde hij de verschillen tussen de soorten PVC en welke mogelijkheden wij hadden voor onze situatie. Wij gingen voor een orientatie bezoek. Maar Wij kregen gaande weg zoveel vertrouwen in Leroy dat wij ter plekke een vloer hebben uitgezocht. Wij snel veel fijn geholpen en we kijken uit naar de datum dat de vloer wordt gelegd.
20 April 2026
Corrie
Eindhoven
Vriendelijk ontvangen, goed advies, duidelijk uitleg van het vervolgproces!
15 April 2026
Misha
Leiden
Welkom bij LAB21: De grootste vloerenwinkel van Nederland!
Met meer dan 2000 vloeren vind je de vloer die bij je past.
Kies uit meer dan 35 topmerken en de beste service.
Bij LAB21 ontdek je PVC, Laminaat en Houten vloeren.
Euroweg 27
3825HA Amersfoort