Deskundig en vriendelijk

Hanneke was deskundig, vriendelijk en heeft de tijd genomen om verschillende zaken uit te zoeken!

Snelle, vriendelijke en duidelijke hulp van Monique

De keuze van de vloer was al gemaakt maar het opmaken van de offerte ging snel en duidelijk

Andre is een goede en betrokken adviseur

Dikke 10

Prachtige zaak (Groningen), behulpzaam personeel, prima product en uitstekende service!

zeer goed

nette winkel vriendelijk geholpen en veel kennis bedankt debby

hele fijne ervaring!

hele fijne ervaring, vriendelijk ontvang, beheleiding en advies van Wai Tang (lab21 Leiden). Wij waren goed geholpen op meerdere dagen (wij kwamen 2 keer). Het ging ook heel snel wat ook belangrijk is.

Prima, duidelijk en snel

Monique Willemsen

Duidelijk uitleg, snelle offerte door Barry Verkooijen.

Barry is toegankelijk, duidelijk in zijn uitleg en zorgt voor een snelle offerte.

Een prettige winkel ervaring!

Een prettige ervaring. Veel keuze en er werd echt meegedacht. We blijken zelfs minder vloer nodig te hebben dan wij zelf vooraf bedacht hadden. Wat wel prettig was geweest is dat de voordelen en nadelen van het volledige bedrag in de winkel betalen, nog even benoemd werd. Wij hebben een vloer gekocht waar een aanbetaling gewenst werd. 2 dagen later kreeg ik een mail of ik het resterende bedrag nog even over wilde maken, dat had ik dan net zo makkelijk gewoon in de winkel gedaan! Nu werd in de mail gezegd dat anders de vloer niet geleverd zou worden..

Uitstekend geholpen door Alexi!

Vakkundige uitleg, een plezierige ervaring!

Uitstekend geholpen

We zijn goed geholpen door Lex de Knegt waardoor we supersnel een keuze konden maken. Ook heel fijn dat hij voor iemand heeft gezorgd die de vloer bij ons komt leggen omdat het te weinig oppervlak was voor de leggers van Lab21

Goede hulp / vriendelijke man

Goede uitleg & zeker van zijn zaak Vriendelijk & gast vrij Douwe Reitsma

Goed duidelijk en snel advies.

Door B van Deuveren ben ik duidelijk, goed en snel voorgelicht.

zeer goed geholpen en hadden de tijd voor ons

door de informatie hebben we een goede keus kunnen maken en Hanneke de Vaan nam de tijd voor ons wat wel fijn was

Goed geholpen door Ronnie L.

Netjes geholpen

Keurig ontvangen in de nette showroom op Skoon in Oostzaan. Goed en vakkundig advies gekregen en snel een mooie deal kunnen afsluiten.

Fijne service en klant vriendelijk, korte lijnen m.b.t. bestellen en afhandeling.

Zeer fijne klant ervaring

Barry Verkooijen heeft ons goed geadviseerd m.b.t onze nieuwe vloer. Fijn en vriendelijk geholpen, wat er mede voor gezorgd heeft dat we een concrete keuze hebben kunnen maken.

Prettig vlot en deskundig

Positief

goed geholpen bij design

Bob van Deuveren heeft ons huis aan een beter design geholpen dan waar we mee binnenkwamen en daar waren we aangenaam door verrast.

Prima uitleg!

Fijne service!

Coby heeft ons vlak voor sluitingstijd heel fijn geholpen

Heel vriendelijk behulpzaam en deskundig

Helder advies, denkt mee

Behulpzaam, aandacht voor de wensen en vriendelijk.

Euroweg 27

3825HA Amersfoort

033 494 19 36

Over LAB21 BV

Welkom bij LAB21: De grootste vloerenwinkel van Nederland! Met meer dan 2000 vloeren vind je de vloer die bij je past. Kies uit meer dan 35 topmerken en de beste service. Bij LAB21 ontdek je PVC, Laminaat en Houten vloeren.