Netjes advies gekregen

Netjes advies gekregen en vriendelijk geholpen door Wilko van ‘t Wout

Gezellige ongedwongen sfeer

Het was druk in de winkel maar dat merkte we bij de hulp niet. Fijn geholpen en goed advies gekregen!

Helder en duidelijk verhaal in ontspannen sfeer door Marcel Mak geholpen.

Helder en duidelijk verhaal in ontspannen sfeer door Marcel Mak geholpen.

Goede en snelle service van aardige en kundige Gaby

Uitstekende en deskundige advies

Werden goed en snel geholpen. Begreep gelijk al onze vragen en had daar de juiste antwoorden op. Gewoon super!!! Waren daardoor snel en optijd weer weg.

Zeer slecht

Onze overgebleven pakketten vloer konden worden geretourneerd(tmv zo’n 3000,00 euro). Deze waren opgehaald door een transportbedrijf. We konden sochtends alle pakken zelf in de vrachtwagen leggen. De transporteur had een vrachtwagen vol en baalde enorm omdat hij dus de hele dag met onze vloer moest gaan schuiven. Uiteindelijk na 5 telefoontjes over ons retour kregen we een foto opgestuurd van onze 13 beschadigde pakketten met de mededeling dat ze ons geen geld gingen retourneren, omdat de vloerpakketten beschadigd waren. Wetende dat wij zie die ochtend allemaal keurig in verpakking hadden aangeleverd. Wordt vervolgd dus..

Zeer prettig geholpen en er werd goed geluisterd naar wat ik wilde

Professioneel en klantgericht advies door Lex de Knegt!

Prima. Snel teruggebeld. Heel erg meegedacht over product keuze en prijs!

Top goser!

Wilco is een hele vriendelijke en behulpzame man! We hebben al meer zaken gedaan en als je binnenstapt weet hij je naam en zo spreekt hij je aan. Dat is bevlogenheid en interesse.

Ik kwam bij lab21 op aanrade van familie, Ik had weinig tijd en wou kortbondig eerlijk advies. Binnen een half uur stond ik weer buiten met een mooie nieuwe vloer. Vragen die ik had zijn duidelijk beantwoord. Bedankt Douwe Reitsma.

Marcel Mak

Marcel krijgt van mij als verkoper een 10. hij heeft netjes de tijd genomen om ons met een degelijk advies een mooie pvc vloer te verkopen. als de vloer zich net zo houd als de kwaliteiten van de verkoper hebben wij er lang plezier van.

Vriendelijke dame die ons goed en snel heeft geholpen.

De verkoopster is dus prima. Echter ........ de backoffice is een drama, factuur kan moeilijk aangepast worden én ze telefonisch niet bereikbaar. Persoonlijk zou ik daar aandacht aan geven.

Prettige communicatie

Bij binnenkomst voelde ik mij op mijn gemak. Goede benadering

In de wereld van veel keuzes is Martin Thieme een uitstekende verkoper.

Martin Thieme is een uitstekende verkoper. Hij neemt de tijd en luistert naar je wensen en vraagt door. Hij geeft goede adviezen zonder ze op te dringen.

Vriendelijk

Marcel is een vriendelijke, geduldige en behulpzame medewerker,

Deskundig geholpen door Wai Tang - Leiden

Wai Tang heeft ons in LAB21 Leiden uitstekend geholpen. We hadden al wat vloermonsters in het daglicht gelegd waarvan we zelf dachten dat de juiste vloer er tussen zat kwam Wai nadat hij naar onze situatie en gedachten had geluisterd met nog wat andere pvc vloeren aanzetten. Hier zat de vloer bij die 100% past bij wat wij voor ogen hadden. Er wordt de tijd genomen voor de klant en naar de klant geluisterd, al met al een prettig contact/gesprek met iemand die verstand heeft van vloeren, niet opdringerig is, meedenkt en eerlijk zegt van hoe of wat zonder al die verkoop trucjes.. Ik kan iedereen die op zoek is naar een mooie pvc-vloer aanbevelen om naar LAB21 Leiden te komen, 2 van onze kennissen zijn daar ook inmiddels geslaagd.

Snel en deskundig!

Snel en deskundig

Perfect geholpen!

Perfect geholpen in Amsterdam door Andre Heijnen!

Uitstekend en snel advies.

Uitstekend en snel geholpen. Advies sluit direct aan bij onze wensen.

Vriendelijk en behulpzaam bij de keuze van een vloer

De eerste kennismaking is ons goed bevallen, wat resulteerde in een opdracht voor het leggen van een vloer in 2 slaapkamers en een hal. Een mooie collectie en meedenkend over de beste oplossing.

Prima geholpen

Lekkere vlotte service. Snel geregeld en vriendelijk personeel!!

Wai heeft ons uitstekend geholpen. Duidelijke uitleg en klantgericht

Prima en deskundig geholpen door Monique!

Zeer servicegericht en behulpzaam

Warm welkom in de winkel met groot vertrouwen in de klant door planken uit te lenen en ze terug te mogen brengen als je thuis hebt kunnen kijken.

Geweldig goed geholpen door Hanneke

Heldere uitleg over producten, goeie informatie en erg gezellig

Euroweg 27

3825HA Amersfoort

033 494 19 36

Over LAB21 BV

Welkom bij LAB21: De grootste vloerenwinkel van Nederland! Met meer dan 2000 vloeren vind je de vloer die bij je past. Kies uit meer dan 35 topmerken en de beste service. Bij LAB21 ontdek je PVC, Laminaat en Houten vloeren.