Prettig contact met Lex de Knegt.

Prettig ontvangst en ondanks dat we geen afspraak hadden toch de tijd genomen om ons te adviseren. Kan niet anders zeggen dat we goed geholpen zijn.

Goede adviseur

Chander wil niet alleen verkopen maar is adviseur en wil vooral maatwerk leveren. Neemt alle tijd voor hem speelt het geen rol of je een bescheiden vloertje of veel volume afneemt. Met prettig gevoel vloer gekocht en vooral blij met het maatwerkadvies en de tips

Fijne verkoper

Fijne zaak, 1 minpuntje is het betalingsbeleid bij dit bedrijf. Maar ik ga er vanuit dat het allemaal goed gaat

Goed klantvriendelijk

Klantvriendelijke man

Eerlijk verhaal

Robert Scheggetman heeft ons professioneel geholpen. Goed meegegedacht

Vriendelijke en deskundige bediening.

Zeer hulpvaardig en totaal niet opdringerig.

Komt vertrouwd en eerlijk over

Snelle benadering en goede reden waarom een product niet meer leverbaar was( coretec )

Super fijn en efficient geholpen! Dank je wel.

We werden na wat te hebben rondgekeken heel prettig door Monique ontvangen in de winkel en door haar voorzien van goed advies waar we echt iets aan hebben. Alles is overzichtelijk in een offerte gebracht en gepresenteerd en door Monique toegelicht. Heel fijn!

Goede en eerlijke verkoop door Lex de Knegt.

Prima uitleg over voordelen / nadelen. Goede service en goede prijs. Dank Lex de Knegt! gr. Raymond

Uitstekend geholpen

We zijn heel vriendelijk door Andre Heijnen (filiaal Amsterdam ZO) geholpen, een open gesprek met veel tips en advizen. Geen verkooppraatjes maar juist meedenkend en zoeken naar beste oplossingen. m.a.w. uitstekend geholpen, nu maar wachten op de levering en afwerking van de vloer, wel alle vertrouwen in!

Zeer klantvriendelijk !

Wij hebben onze PVC vloer gekocht bij Ronnie (filiaal Den Bosch) die ons klantvriendelijk en goed geïnformeerd heeft. Kregen geen koopdruk en ook alle stalen mee die nodig waren. Uiteindelijk een correcte offerte gekregen en tot koop overgegaan. Gaan zelf de vloer leggen dus over deze service geen ervaring.

Zo wil je het graag hebben als klant

Meedenkende oplossingsgerichte Johan heeft mij goed geholpen!

Marcel is heel behulpzaam en denkt mee!

Marcel is heel behulpzaam en denkt mee!

Super ervaring!

Er is geluisterd naar wat wij graag wilde in ons huis. Wai Tang heeft ons hierbij goed geholpen en hebben uiteindelijk twee vloeren gekocht. Zijn hier erg blij mee

Kwam direct een verkoper om te vragen of je iets wilde weten.

MET JE RUG TEGEN DE MUUR NA BETALING. TOAAL GEEN SERVICE

En weer 2 maanden verder en nog steeds NIET af. Na calista, jantine, katja, nicolai zou PETER HIJKOOP het nu wel allemaal voor ons regelen. Een kitter voor MAAR 2 mtr is hij al 2 maanden bezig. En dan wordt er weer contact opgenomen door WEER iemand anders. Die gaat het nu weer oppakken. Volgende berichtjes zijn van voor augustus ZEER SLECHTE SERVICE!!! Wacht al ruim 2 maanden op een legger die onze vloer af komt maken. Ze beloven van alles maar daar blijft het bij. Terug bellen daar doen ze niet aan. Ja voor de betaling weten ze je tevinden en daarna sta je met je rug tegen de muur. ZE DOEN HELEMAAL NIKS. Wij zitten nog steeds met een vloer waar een plank niet van goed is en zonder plinten. DENK DUS GOED NA..... MOOIE PRAATJES IN DE WINKEL EN NA BETALING TOTAAL GEEN SERVICE. reacties op insta hebben ze maar uitgezet.....zegt genoeg toch!!!!

Goed geholpen door ronnie L

Goed en welkom.

Goed geholpen door Wai.

Goed helder en duidelijk

Het was een prettig gesprek, duidelijke uitleg waardoor we onze keuze goed hebben kunnen maken.

Prettig en vriendelijke bejegening

Uiterst correcte behandeling en goed advies

Prima advies en persoonlijke benadering.

We zijn in twee sessies prima geholpen door Ronnie in Den Bosch en hebben vertrouwen in een mooie multiplankvloer van Lab21.

Ronnie is vriendelijk, behulpzaam en geeft goed advies

Ik heb ons bezoek als zeer prettig ervaren. Ronnie nam alle tijd en gaf goed advies

Duidelijke en bondige uitleg met kennis van zaken.

We zijn op prettige wijze en to the point door de keuze, offerte en het vervolg traject van levering en leggen geleid.

Prettig.

Medewerkster Hanneke de Vaan maakte een prettige indruk, open en vriendelijk. Was duidelijk in haar advies. Op advies van vrienden zijn we naar Lab21 gekomen en tot nu toe hebben we er geen spijt van. We zijn wel zeer benieuwd, of alles kan.

Euroweg 27

3825HA Amersfoort

033 494 19 36

Over LAB21 BV

Welkom bij LAB21: De grootste vloerenwinkel van Nederland! Met meer dan 2000 vloeren vind je de vloer die bij je past. Kies uit meer dan 35 topmerken en de beste service. Bij LAB21 ontdek je PVC, Laminaat en Houten vloeren.