Fantastische service!

Andre heeft me fantastisch geholpen en geadviseerd. Ik verheug me nu al op de nieuwe vloer!

Gaby heeft goed met ons meegedacht

Gaby heeft goed geluisterd naar onze wensen en ons verschillende opties laten zien die ook realistisch waren voor ons budget. Ook voor de bepaalde delen van het huis zoals de ingang en een simpel alternatief voor de zoldervloer heeft zo goed meegedacht.

Vakkundig

Prettige en snelle service.

prima adies en goede begeleiding bij aankoop

Het was eigenlijk heel druk in de winkel maar hij kreeg het voor elkaar om iedereen tegelijkertijd tevreden te stellen. Ik had zo de tijd om rustig rond te lopen en te bedenken wat ik wilde, daarna nam hij alle tijd om mij verder van alles uit te leggen. Wat ik helemaal prima vind is het feit dat hij waarschuwde voor de aanspreektitel DE HEER die ik op de offerte zou terug vinden! Het blijkt niet mogelijk voor hem om die te veranderen in Mevrouw! Uit welke eeuw stamt u en uw automatiseringssysteem? Dit is echt vreselijk en schandalig en een belediging voor elke vrouw die bij u een bestelling doet! Ik hoor graag wat u van plan bent en op welke termijn, liefst morgen, dat te veranderen!!! groet Annelies van Eekeren

Het complete plaatje!

Dhr van Deuveren heeft ons zo goed geholpen dat we niet eens meer naar de geplande andere winkels zijn gegaan. Mooie vloer, goed advies en echt een top ervaring gehad!

Prima geholpen met duidelijke uitleg

Prima uitleg door Alexi Adelmund. Een puntje bij het eerste bezoek geen koffie aangeboden

Vriendelijke persoonlijke snelle service

Gisteren een vloer uit gezocht bij LAB21 in Oostzaan en geholpen door Johan de Leeuw. Fijne service , helder antwoord op vragen . Hopelijk dat levering en leggen straks ook zo goed gebeurd!

Uitstekend advies, luistert goed

Uitstekend geholpen door een zeer ervaren en klantgerichte medewerker!

Super assortiment

Wij hadden een aardige verkoper met goeie uitleg. De verkoper is Robert Scheggetman

Fijne winkel, goed geholpen in de winkel vandaag door Wilko in capelle aan den ijssel.

Niet opdringerig, veel keuze, goed advies.

professioneel

Wij in op een deskundige en vriendelijke manier geholpen bij ons bezoek aan de showroom.

Gaby Fransen heeft mij top geholpen, zeer klantvriendelijk en goed advies!

Gaby Fransen heeft mij top geholpen, zeer klantvriendelijk en goed advies! Service perfect.

Zeer plezierig geholpen

Zeer plezierig. Ik zou Lab 21 direct aanraden.

Vriendelijk en rustig geholpen.

In alle rust uitgelegd ipv aandringen.

Geweldig geholpen

Werd goed geholpen heel netjes alles goed uitgelegd Dank je wel

Vlot en vriendelijk geholpen

Barry heeft mij goed geïnformeerd. Geeft een snelle reactie terug via de mail of telefoon. Snelle levering, als het goed is. Dat moet ik nog ervaren.

Gaby Franssen heeft ons ondanks dat ze alleen was en er meerdere klanten in de winkel waren ons uitstekend geholpen en voorgelicht.

Inge Heldoorn is naast heel vriendelijk ook deskundig, denkt mee en sluit aan bij onze wensen.

M. Thiemes hielp mij professioneel en vriendelijk tegelijk!

Goede, vriendelijke en professionele ontvangst en begeleiding.

Gaby is een uitstekende verkoopster

Wij hebben vanmorgen een vloer besteld in Enschede. Zijn geholpen door Gaby. Wij zijn uitstekend geholpen,goed advies en tips. Heeft verstand van materiaal en klant. Een topverkoopster.

wij hebben een goede ervaring met Johan

Hij heeft ons heel goede uitleg gegeven wat betreft onze aankoop

uitstekend service

uitstekend service , super snelle levering , top gedaan Marcel Mak

top service lles was mogelijk in goed overleg.

prettig gesprek met mevr de swart. reageert snel service top

Prima geholpen

Snel en goed geholpen

coby heeft ons goed geholpen en goed meegedacht

alleen jammer dat en andere afdeling er weer een zooitje van maakt had aangegeven dat ik het zou ophalen en toch verzendkosten in rekening brengen

Euroweg 27

3825HA Amersfoort

033 494 19 36

Over LAB21 BV

Welkom bij LAB21: De grootste vloerenwinkel van Nederland! Met meer dan 2000 vloeren vind je de vloer die bij je past. Kies uit meer dan 35 topmerken en de beste service. Bij LAB21 ontdek je PVC, Laminaat en Houten vloeren.