Prima ontvangst, duidelijke uitleg en uitstekende prijs.

De ontvangst door verkoopster Inge was zeer hartelijk, we voelden ons direct thuis. Erg mooie winkel met een grote diversiteit aan vloeren. Advisering was erg goed en we hebben een mooie Moduleo klik vloer gekocht. Top ervaring.

We hebben een goede begeleiding van Chander Bachoe gehad. Uitstekende, uitgebreide uitleg en informatie over pvc laminaat. Dit is ook de reden dat wij de keuze hebben gemaakt om bij Lab21 onze pvc-laminaat te bestellen. Top! Rewie en Roshnie

Vriendelijk en ter zake kundig

Komt met alternatieven, neemt de moeite en de tijd om je goed voor te lichten.

was nul maar door lex weet ik meer

correct geholpen en veel uitleg want ik vroeg veel

Suoer fijn gehoplen

Wij zijn een paar keer geweest, en iedere keer een monster meegenomen, achteraf goed omdat de keuze toch net een tint anders is geworden. Daarbij speelde ook mee dat verkoper Bob van Deuveren firma Eindhiven ons heel erg vriendelijk heeft geholpen met verkoop, geen opdringerig gedoe. Als Nu over een tijd ook de pvc visgraat nog goed wordt afgeleverd is het echt een super bedrijf. Mvg, Erik van Engelen

zelden zo'n slechte service mee gemaakt (Lab21 Groningen)

Enige pluspunt is het assortiment: dat is prima/ruim. Voor wat betreft de service van de vestiging in Groningen: zeer slecht/onpersoonlijk/amateuristisch. Waarom? Gekozen vloer bleek niet leverbaar (wat we 2 dagen na volledige betaling en 1.5 week voor legdatum kregen te horen). Gelukkig nog een alternatieve vloer kunnen uitkiezen. Op de vraag of hier nog financiële consequenties aan zaten kwam een geruststellend antwoord: nee hoor, dat lossen we eventueel wel op. Dag erna per mail, zonder verdere toelichting, een verzoek om E 300 bij te betalen. In het vervolg is onze klacht hierover genegeerd door de 'verkoper' ter plekke. Of wel: zolang alles goed gaat is het makkelijk verkopen & adviseren. Maar zodra het aankomt op service of een klacht (goed & duidelijk communiceren) geeft vestiging Groningen van Lab21 geen thuis.... nog niet eerder zo'n amateuristische gang van zaken mee gemaakt.

Super fijn geholpen door Inge

Wij zij heel goed geholpen. De service was top. Wij kijken uit naar onze nieuwe vloer.

Zeer vriendelijk en kundig

Dankjewel Andre

Ontspannen ervaring; goede service en ruime keuze

Vriendelijke service van Chander. Goede kennis van verschillende vloertypes. We hebben alle vertrouwen dat het verdere traject ook zo soepel zal zijn.

snell efficient & vriendelijk

mooi showroom, makkelijk parkeren gratis voor de deur, prettig gesprek. goed uitleg van warmte verlies & verschil van modellen.. enigste critique punt... ik vind veel papier, voor mij hoeft dat niet, liever alles via email

Zeer goede informatie

Laat de klant rustig zijn gang gaan en geeft waardevolle informatie. Top om met hem zaken te doen.

Mooie vloeren en hele goede service

Mooie winkel met prachtige vloeren! Ben verschillende malen geholpen door Alexi Adelmund. Rustig, geduldig en meedenkend, zodat je de juiste vloer kiest!

Correct geholpen en heel goed geadviseerd door André Heijnen.

Goed gevoel bij de verkoper, duidelijke uitleg over de gang van zaken en het vervolg van afhandeling.

Goede vriendelijke service

Debby heeft ons goed geholpen en de tijd genomen om de verschillende planken en plinten te combineren om tot een goed besluit te komen. We zijn zeer tevredenover de service die ons gegeven is.

Snel geholpen en alles op voorraad

Super geholpen.

Prima advies gekregen

En snelle reactie tijd!

Goed geholpen

Debby van der Avoort heeft ons goed geholpen bij het uitzoeken en de mogelijkheden voor onze nieuwe vloer. Ben benieuwd nar het eind resultaat van onze vloer :)

Dhr. Robert Scheggetman, lokatie Enschede heeft me geholpen.

Vriendelijke nette man, komt betrouwbaar over. Geeft deskundig advies. Winkel ziet er schoon en netjes uit !

Wordt er goed geholpen!

Prettige en behulpzame medewerker die weet waar hij het over heeft.

Snel en goed geholpen door Marcel

Bij mijn bezoek aan de showroom heb ik mijn wensen kenbaar gemaakt en samples mee gekregen om het op locatie even te bekijken. Na een keuze gemaakt te hebben, was alles vlot geregeld!

Goed en zorgvuldig geholpen

Alle ins en outs werden goed meegegeven, hierdoor konden wij een geschikte afgewogen keuze maken.

Prima en vakkundig geholpen

Korte lijntjes met Johan en kundig advieds ontvangen.

Wai Tang heeft ons uitstekend geholpen

Tijdens het leggen bleek dat er nog iets aan materiaal nodig was. Na een belletje met Wai Tang kon ik gelijk langs komen en heeft hij direct geregeld dat het materiaal opgehaald kon worden. Heel fijn.

Andre Heijnen is een prettige en kundige verkoper.

zie hierboven

Euroweg 27

3825HA Amersfoort

033 494 19 36

Over LAB21 BV

Welkom bij LAB21: De grootste vloerenwinkel van Nederland! Met meer dan 2000 vloeren vind je de vloer die bij je past. Kies uit meer dan 35 topmerken en de beste service. Bij LAB21 ontdek je PVC, Laminaat en Houten vloeren.