Goed geholpen. Duidelijke uitleg

Prima service en advies van Monique Willemsen

Prima service en advies van Monique Willemsen

Vriendelijk

Ik ben goed geholpen en Wilma van Zetten was heel aardig en dacht goed mee

geholpen door Debby

Snelle service complete offerte, nu afwachten of de belofte van leverdatum wordt nagekomen

een vriendelijk ontvangst

Tijdens ons eerste bezoek in Breda zijn we ontvangen door dhr Mak. Hij heeft ons geadviseerd en voorzien van prima informatie. Bedrijf is flexibel als het gaat om de geplande legdatum.

De heer W. Tang - professioneel

De heer W. Tang heeft aangegeven wat de mogelijkheden zijn, voor en nadelen.....

Goed geholpen!

Prima uitleg en tips gekregen voor een pvc vloer, wij hebben deze ook direct besteld. Johan de Leeuw is een prettige en vriendelijke verkoper.

Warm welkom

We liepen binnen en werden warm en hartelijk ontvangen door Wilma. We hadden geen afspraak gemaakt maar konden direct informatie krijgen en rondkijken. Door de korte duidelijke vragen waren we al snel enthousiast en vonden de perfecte vloer. We kwamen later op de dag terug, wederom zonder afspraak en werden direct weer herkend en wederom warm ontvangen. We keken nog even rond maar hadden echt de juiste keuze gemaakt. We werden vriendelijk geholpen en zonder enige tijdsdruk of pushen geholpen. We kregen de ruimte en goed advies en konden terecht voor vragen. We zijn benieuwd naar de vloer als deze leverbaar is en kunnen niet wachten…! Bedankt voor de perfecte service, we zijn blij dat we bij jullie naar binnen zijn gestapt!

Goed en deskundig advies, meegedacht en fijn geholpen.

Marcel heeft ons goed geholpen met de keuze voor de vloer en wat er bij komt kijken.

We werden goed , vakkundig en netjes te woord gestaan.

Onze ervaring is zeer goed te noemen. We waren reeds bij enkele andere laminaat leveranciers geweest maar het ontvangst en gesprek was veruit het beste bij Lab21. Wat heeft geresulteerd in een opdracht.

Snel en goed geholpen

goed advies gekregen, mochten een staal meenemen om te kijken of het echt de goede vloer die wij wilden. blij met de goede keuze.

goed en vakkundig geholpen

Duidelijk verhaal en goede aanbieding

Heel behulpzaam reageert snel denkt goed mee erg lief fijn in de omgang !

Wai Tang was zeer behulpzaam en vriendelijk. Hij heeft goed met ons meegedacht en wij zijn erg blij met de gehele ervaring.

Prima geholpen

Prima door Martin Thiewes geholpen we waren al vaker geweest maar niets was teveel.

Jantine is terzake kundig, vriendelijk en spontaan.

Kantine is gastvrij. Geeft goed advies. Regelt alles goed en denkt mee. Zeer aan te bevelen.

Goed advies en service geholpen door Alexi A.J.J. Adelmund

Wij hadden al een vloer op het oog maar kregen nog een andere vloer te zien welke qua kleur en uitstraling beter bij onze wensen paste. De prijs voor deze vloer was zelfs nog goedkoper. Bedankt voor de service en advies.

Vriendelijk meisje Goed geholpen

Werd tijd genomen En was vriendelijk !!

Heel goed geholpen

Wij zijn heel goed geholpen. Hele eerlijke en aardige verkoper! Alle tijd voor ons. Super goed gevoel over.

Zeer tevreden goedholpen en mee gedacht dank je wel

Top ervaring!

Wij hadden Inge als adviseur en ze is heel kundig en als klant voel je je echt gehoord En ook alle tijd om meerdere keren terug te komen kijken. Niet opdringerig, precies zoals je van een vak vrouw mag verwachten!

Goed advies en prettig geholpen door Inge Heldoorn.

Goed advies en prettig geholpen en zo mijn keuze kunnen maken voor een nieuwe vloer.

Goede service, klantvriendelijk. Goed geholpen door Inge Heldoorn. Prettig in omgang

Keurig en vakbekwaam

Nette ontvangst, nam de tijd voor gedegen uitleg. Prettig in de omgang en wist waar hij het over had.

Helder advies, geen poespas, gewoon zoals verwacht.

Prima service, fijne zaak.

Euroweg 27

3825HA Amersfoort

033 494 19 36

Over LAB21 BV

Welkom bij LAB21: De grootste vloerenwinkel van Nederland! Met meer dan 2000 vloeren vind je de vloer die bij je past. Kies uit meer dan 35 topmerken en de beste service. Bij LAB21 ontdek je PVC, Laminaat en Houten vloeren.