Super snelle service

Ik was op zoek naar een dilatatieprofiel maar met de zelfde uitstraling als mijn houten vloer. want op de site van LAB21 zijn ze alleen in zwart,silver en rvs. binnen no time een artikelnummer gekregen en bestelling.. Super snel geregeld!!

Behulpzaam

Wij hebben voor het eerst een huis gekocht en ik twijfelde over de keuze PVC of tegels. Ookal hadden wij geen afspraak, er werd tijd vrijgemaakt om uit te leggen wat het verschil is (i.v.m vloerverwarming) en wat de voordelen zijn van zowel PVC als tegels. Er werd totaal niet gepusht om te kiezen voor PVC wat ik erg prettig vond. Het is een mooie winkel met ruime keuze!

Deskundig en klantvriendelijk

Inge kon onze droomvloer in zeer korte tijd al vinden, terwijl dit voor ons vaak een behoorlijke zoektocht is. Ze behandelde ons uiterst vakkundig en vriendelijk, dus we zijn zeer tevreden!

Goede adviezen

Wai Tang geeft goede adviezen en is terzake kundig.

Great advice

Alexi answered all our questions and doubts. His competence really helped us in feeling good about our choice. Ordering was simple and fast. Hoping that everything that comes after ordering will be just as good.

prima en goed geholpen

gezellig en goed voor gelicht door Marcel Mak in Breda

Vriendelijk en duidelijke uitleg!

Goede uitleg over verschil materialen, het proces en alle mogelijkheden. Denkt goed mee.

Ben fijn geholpen bij Ronnie. alles was duidelijk en goed uitgelegd.

Uitstekend!

Goed advies en uitleg van Marcel, meedenkend over de service voor het leggen van de vloer, ruime keuze in de winkel.

Erg prettig geholpen

Ronnie Liebers: Goede uitleg, goede service.

Geweldige service

Hanneke de Vaan heeft ons geholpen met een nieuwe vloer en heeft alles goed uitgelegd. Ze heeft extra tijd besteed om te laten weten wanneer de vloer afgeleverd kan worden en heeft er voor gezorgd dat wij een voorbeeld toegestuurd krijgen voor de tussentijd Hartelijk bedankt.Eric

Heel prettig

Marcel nam de tijd voor ons en heeft ons verschillende opties voorgelegd met voor- en nadelen. Hij denkt mee en duwt je niet automatisch naar de duurste oplossing, zoals sommige andere verkopers probeerden. De verbeterpunten zaten meer bij het algemene telefoonnummer van Lab21, waar niemand te bereiken was en de belofte om terug te bellen niet werd nagekomen.

Ronnie is een nette eerlijke man met veel kennis van de vloeren. Hij heeft ons goed kunnen adviseren welke vloer met ons budget de beste keuze was. We zijn blij met de aankoop en zeker met het advies dat Ronnie heeft gegeven!

top geregeld goed persoonlijk advies snelle afhandeling

zie boven

Top geholpen

Top geholpen een goeie zaak

Prima geholpen

Tevreden de zaak uit gegaan. Goed geholpen.door Lex de Knegt.

goede service M. Thiewes

Binnen 1 jaar (ivm verhuizing) een nieuwe vloer besteld. (dezelfde vloer, en dezelfde verkoper M.Thiewes groningen) We zijn gastvrij ontvangen, en behulpzaam. Bij binnenkomst in de winkel werden we meteen door hem herkend! verhuizen doen we niet weer, maar mochten we weer een vloer nodig zijn komen we graag bij hem terug.

Klantvriendelijk, ervaren en meedenkend (en scherp geprijsd!)

Lab21 koopt direct in dat zie je terug in de prijzen. Maar neemt niet weg dat je wel goed advies krijgt en ervaren mensen die in de winkel staan. Al met al gewoon een 100% tevreden.

Zeer tevreden!

Wij zijn zeer tevreden hoe wij zijn geholpen door Alexi bij Lab21 in Utrecht. Hij heeft ons goed geadviseerd en was niet opdringerig om te verkopen. Hij dacht goed met ons mee en wij hebben hem ervaren als een zeer eerlijke verkoper.

Top service!

Fijn geholpen en geadviseerd door Bob, zeker een aanrader!

supergoed

eerlijke en goede uitleg goede kennis van het product ,en geduldig we hadden echt het idee gevoel dat we op ons gemak voelden .

Zeer prettig gesprek

Gaby was zeer behulpzaam en gaf veel informatie.

Goede uitleg en meedenken met de klant

Uitstekend geholpen

Erg fijn en zorgvuldig geholpen.

Heel erg prettig en goed geholpen

Bob van Deuveren heeft ons uitstekend geholpen. Vriendelijke en behulpzame man. Bedankt voor de goede service!

Euroweg 27

3825HA Amersfoort

033 494 19 36

Over LAB21 BV

Welkom bij LAB21: De grootste vloerenwinkel van Nederland! Met meer dan 2000 vloeren vind je de vloer die bij je past. Kies uit meer dan 35 topmerken en de beste service. Bij LAB21 ontdek je PVC, Laminaat en Houten vloeren.