Heel behulpzaam

André is super vriendelijk en behulpzaam. Zeker aan te bevelen!

Ondanks de drukte en onderbezetting kundig iedereen inclusief mij te woord gestaan en geadviseerd!

Deze mevrouw Hanneke de Vaan snapt 'em wel. Duidelijk weet van zaken en hoe met mensen om te gaan en vooral, time management! Top!

prettige ontvangst door Coby de Swart.

Fijne ontvangst, eerste kennismaking met Lab21 in Amersfoort, we hebben rustig kunnen rondkijken en aan de hand van enkele vragen en suggesties door Coby de Swart hebben we een aantal stalen uitgekozen om thuis te beoordelen. Uiteindelijke keuze thuis kunnen maken en bij Lab21 daarna de bestelling doorgenomen en geplaatst.

Vriendelijke ontvangst, goed en deskundig advies.

Zie hiervoor.

Douwe denkt goed mee!

Tijdens onze zoektocht naar een nieuwe PVC vloer stond Lab21 op ons lijstje. Direct bij binnenkomst duidelijk en vriendelijk geholpen. Douwe dacht goed mee, liet wat alternatieven zien en was duidelijk in zijn verhaal. Het ging lekker vlot, dus we waren zo klaar.

Prima geholpen

Wij zijn prima geholpen door Monique (in Amersfoort), hebben goed advies gekregen, en er is geluisterd naar ons verzoek om een bepaalde legger niet aan ons toe te kennen.

Coby heeft mij goed geholpen en was erg klantgericht aan het werk.

Daar hebben ze een brede keus in vloeren en ze hebben er ook verstand van.

We zijn geholpen door Alexi, een uitstekende verkoper met grote kennis van zaken. Goede balans tussen zakelijke en meer persoonlijke benadering.

Zeer vriendelijk en super goed geholpen !

Alleen maar positief !

Prima geholpen

Fijne zaak waar men met je meedenkt. Na een lekker bakje koffie rustig alle combinaties bekeken en duidelijk advies gehad.

Geweldig goed!!

Inge heeft mij heel fijn en plezierig geholpen.Heel behulpzaam en correct en vrolijk!Ik zou een ieder aanbevelen voor informatie aan haar adres!!!.

Super klantvriendelijk

Duidelijke uitleg ,vriendelijk en geen haast ,zoekt naar mogelijkheden voor problemen om samen te komen in oplossingen

wij zijn gastvrij ontvangen.

we hebben een goed en duidelijk advies gekregen over het laminaat en de ondervloer en zijn klantvriendelijk behandeld, door de Store Manager: Gaby Fransen.

In de zaak goed geholpen en voorgelicht per tel ook fijn te woord gestaan

Vriendelijke service. Vakkundig ingesteld.

Aangename ontvangst. Aandacht voor wensen van de klant. Ga zo door Karin!

Gezellig en mooie vloer

Vakkundig geholpen en gezellig. Mooie vloer uitgekozen.

Klantvriendelijk

Ik werd vriendelijk en professioneel geholpen

Goede Ontvangst

Goede onvangst in de winkel en heel veel keus en goede uitleg wat voor vloeren er zijn Toppie

Super service

Fantastische geholpen door Wilko van het Hout. Heeft zijn tijd genomen om goed te adviseren en de voor en nadelen van iedere vloer te vertellen. Wij kunnen niet wachten tot onze nieuwe vloer is gelegd.

Prima geholpen!

We zijn tweemaal in de winkel geweest. Het was erg druk en er was maar 1 personeelslid aanwezig. Dit was te weinig om alle klanten aandacht te geven. Wel kregen we voldoende ruimte om zelf te kijken en werd er flexibel omgegaan met het meenemen van stalen. We hebben een mooie vloer uitgezocht en kijken uit naar de levering. We zijn tegen het eind van de termijn van de offerte gebeld met de vraag of we nog interesse hadden. Uiteindelijk enkel de vloer besteld, dit was geen enkel probleem en er werd geen druk gelegd vanwege het niet laten leggen. We werden tevens gewezen of het feit dat er een prijsverhoging had plaatsgevonden en er was nog ruimte om hem voor de oude prijs te bestellen.

fantastich

We werden door Hanneke van der Vaan heel goed geadviseerd op een hele vriendelijke manier , je voelde je helemaal gehoord ze luisterde goed naar je wensen en had al snel de juiste vloer , die helemaal aan mijn wensen voldeed.

uitstekende uitleg en korrekte afhandeling

uitstekende uitleg en korrrekte afhandeling in de showroom

Wij zijn door André allervriendelijkst ontvangen, hij is bijzonder prettig in gesprek. We wisten wat we wilden maar alsnog had hij goede vragen en suggesties. Aanrader om je vloer bij Lab21 en dan in het bijzonder bij André.

Klantvriendelijk en hulpvaardig

Hanneke heeft ons goed kunnen helpen om tot de keuze van onze nieuwe vloer te komen. Goed advies en acceptabele prijs. Bedankt

Goed en deskundigheid

Goed en deskundig advies

Euroweg 27

3825HA Amersfoort

033 494 19 36

Over LAB21 BV

Welkom bij LAB21: De grootste vloerenwinkel van Nederland! Met meer dan 2000 vloeren vind je de vloer die bij je past. Kies uit meer dan 35 topmerken en de beste service. Bij LAB21 ontdek je PVC, Laminaat en Houten vloeren.