Duidelijk advies

Vriendelijk geholpen en duidelijk advies.

Met adviezen van Karin hebben wij een uitstekend besluit kunnen Nemen.

Een aimabele persoonlijkheid. Heeft ons in de wereld van nieuwe vloer- Bedekk8ngsmogelijkheden ingewijd. Waren meer dan tevreden met zo’n adviseuse. Wees blij met zulk personeel.

Ik ben netjes en goed geholpen

De winkel is goed en overzichtelijk. Je krijgt de ruimte om rustig rond te kijken. Je kan tussen door om advies vragen.

Alles positief ervaren

Goede service,alle tijd voor uitleg, vriendelijk ,met kennis van zaken. Vlotte en meedenkend. De verkoper is Andre Heijnen.

Super geholpen

Inge heeft mij zeer snel en netjes geholpen, leuke spontane meid!

Ruime keuze en zeer prettige ondersteuning bij het kiezen. Monique was zeer dienstbaar en vriendelij

Wat een keuze! Deskundige ondersteuning. Zeer dienstbaar en geduldig geholpen.

Was erg vriendelijk

Caby gaf Goed advies en was erg vriendelijk

Respectvol

Prima geholpen door André en zonder druk tot een goede koop gekomen. Vakkundig advies voor zover ik dat kan beoordelen en ik had een goed gevoel bij mijn uiteindelijke beslissing. Goed de voor en tegens uitgelegd van de vloeren en behulpzaam bij het uitrekenen van de benodigde meters.

Marcel Mak heeft ons goed geholpen/geadviseerd

Marcel Mak heeft ons goed geholpen/geadviseerd. Daarom gelijk de order ingevuld.

Goed advies en assortiment

Goed, vriendelijk en kundig geholpen door Robert. Lekker no-nonsense en to-the-point, daar hou ik van. Duidelijk en goede to-do folders en LAB21 boekwerkje meegekregen. Helder zaken doen, alle vertrouwen in het daadwerkelijk leggen.

Oprecht, meedenkend, overtreft verwachting

Contact met André was zeer plezierig. Dit geldt overigens ook voor Ronnie die we in eerste instantie spraken. Beiden verdienen een '9' voor goed informeren, communiceren en klantvriendelijkheid.

geweldig

zeer geduldig en behulpzaam,

Goed advies en prima geregeld

Heel fijn geholpen door medewerker Goede uitleg Alle tijd voor ons genomen Alles vlot geregeld

Prettig en zorgvuldig

Prettig en zorgvuldig

Super goed geholpen

We zijn echt heel netjes geholpen .En zijn echt heel blij

een prettig eerlijk ontvangst en hulp

de heer Alexi A.J.J. Adelmund heeft ons prima geholpen; veel informatie gegeven.

goed gehlpen, alle geduld en zeer vriendelijk. Zeer prettige ervaring

Goede ervaring

Bij Andre Heijnen in Oostzaan pvc vloer besteld voor ons nieuwbouw appartement. Fijn en op leuke manier geholpen. Nam de tijd alles door te nemen. Prima service.

Slecht

Ging om order PVC en Laminaat; Moeilijk telefonisch te bereiken. Ondanks aanbetaling geen materiaal (laminaat) door Lab21 besteld waardoor eigen planning (laminaat leggen) misliep. Legservice gaf aan welke ZZP'er PVC zou leggen, en advies om met hem contact op te nemen. Legger gaf aan geen werk voor Lab 21 te verrichten. Na meermalen eindeloos telefonisch in de wacht te hebben gestaan gaf Lab 21 aan dat er een andere legger zou worden benadert. Na een week via mail bevestiging en tot onze verbazing kwamen ze met dezelfde legger. Deze legger weer benadert die gaf aan echt geen werk meer voor Lab21 te doen, met toelichting maar dat is iets tussen Lab21 en de legger. Maar ik denk dat zijn toelichting mijn ervaringen bevestigd. Weer diverse malen tel contact met Lab21, nog steeds moeilijk bereikbaar en zeer lang telefonisch in de wacht. Opgelost door PVC order te annuleren en Laminaat is geleverd later dan gepand.

Duidelijk en een goed advies.

Ik heb van Martin Thiewes een goed en heerlijk advies gehad en wIj vonden hem vriendelijk en niet opdringerig en daarbij hebben wij er een goed gevoel bij.

Fijn en snel geholpen door Monique!!

Afgelopen zaterdagmiddag rond 16:30u nog snel even binnen gelopen en uitstekend geholpen door Monique. Fijn gesprek gehad en we waren er samen snel uit. Helaas leveren ze de vloer die wij op onze bovenverdieping willen niet, anders hadden wij ook deze graag bij LAB21 via Monique aangeschaft. We kijken uit naar de levering!!

Heel tevreden

Goed en adequaat geholpen

Goed en duidelijk recht door zee

Goed en duidelijk recht door zee

Ik heb tijd gehad om te kiezen

Verkoper Chander Bachoe doet zijn werk op een degelijke wijze. Ik vind het erg dat verkopers beoordeelt worden op zo'n manier. Dit is een al te indringende benadering van een evaluatiegesprek

Goed en duidelijk advies.

We zijn goed geadviseerd over de verschillende soorten en kwaliteiten van vloeren. Ook het assortiment is zeer uitgebreid Daarom hebben we gekozen voor LAB21. Verkoopadviseur Hanneke de Vaan heeft het keurig afgewerkt.

Euroweg 27

3825HA Amersfoort

033 494 19 36

Over LAB21 BV

Welkom bij LAB21: De grootste vloerenwinkel van Nederland! Met meer dan 2000 vloeren vind je de vloer die bij je past. Kies uit meer dan 35 topmerken en de beste service. Bij LAB21 ontdek je PVC, Laminaat en Houten vloeren.