Klantvriendelijk

Ik werd vriendelijk en professioneel geholpen

Goede Ontvangst

Goede onvangst in de winkel en heel veel keus en goede uitleg wat voor vloeren er zijn Toppie

Super service

Fantastische geholpen door Wilko van het Hout. Heeft zijn tijd genomen om goed te adviseren en de voor en nadelen van iedere vloer te vertellen. Wij kunnen niet wachten tot onze nieuwe vloer is gelegd.

Prima geholpen!

We zijn tweemaal in de winkel geweest. Het was erg druk en er was maar 1 personeelslid aanwezig. Dit was te weinig om alle klanten aandacht te geven. Wel kregen we voldoende ruimte om zelf te kijken en werd er flexibel omgegaan met het meenemen van stalen. We hebben een mooie vloer uitgezocht en kijken uit naar de levering. We zijn tegen het eind van de termijn van de offerte gebeld met de vraag of we nog interesse hadden. Uiteindelijk enkel de vloer besteld, dit was geen enkel probleem en er werd geen druk gelegd vanwege het niet laten leggen. We werden tevens gewezen of het feit dat er een prijsverhoging had plaatsgevonden en er was nog ruimte om hem voor de oude prijs te bestellen.

fantastich

We werden door Hanneke van der Vaan heel goed geadviseerd op een hele vriendelijke manier , je voelde je helemaal gehoord ze luisterde goed naar je wensen en had al snel de juiste vloer , die helemaal aan mijn wensen voldeed.

uitstekende uitleg en korrekte afhandeling

uitstekende uitleg en korrrekte afhandeling in de showroom

Wij zijn door André allervriendelijkst ontvangen, hij is bijzonder prettig in gesprek. We wisten wat we wilden maar alsnog had hij goede vragen en suggesties. Aanrader om je vloer bij Lab21 en dan in het bijzonder bij André.

Klantvriendelijk en hulpvaardig

Hanneke heeft ons goed kunnen helpen om tot de keuze van onze nieuwe vloer te komen. Goed advies en acceptabele prijs. Bedankt

Goed en deskundigheid

Goed en deskundig advies

Duidelijk advies

Vriendelijk geholpen en duidelijk advies.

Met adviezen van Karin hebben wij een uitstekend besluit kunnen Nemen.

Een aimabele persoonlijkheid. Heeft ons in de wereld van nieuwe vloer- Bedekk8ngsmogelijkheden ingewijd. Waren meer dan tevreden met zo’n adviseuse. Wees blij met zulk personeel.

Ik ben netjes en goed geholpen

De winkel is goed en overzichtelijk. Je krijgt de ruimte om rustig rond te kijken. Je kan tussen door om advies vragen.

Alles positief ervaren

Goede service,alle tijd voor uitleg, vriendelijk ,met kennis van zaken. Vlotte en meedenkend. De verkoper is Andre Heijnen.

Super geholpen

Inge heeft mij zeer snel en netjes geholpen, leuke spontane meid!

Ruime keuze en zeer prettige ondersteuning bij het kiezen. Monique was zeer dienstbaar en vriendelij

Wat een keuze! Deskundige ondersteuning. Zeer dienstbaar en geduldig geholpen.

Was erg vriendelijk

Caby gaf Goed advies en was erg vriendelijk

Respectvol

Prima geholpen door André en zonder druk tot een goede koop gekomen. Vakkundig advies voor zover ik dat kan beoordelen en ik had een goed gevoel bij mijn uiteindelijke beslissing. Goed de voor en tegens uitgelegd van de vloeren en behulpzaam bij het uitrekenen van de benodigde meters.

Marcel Mak heeft ons goed geholpen/geadviseerd

Marcel Mak heeft ons goed geholpen/geadviseerd. Daarom gelijk de order ingevuld.

Goed advies en assortiment

Goed, vriendelijk en kundig geholpen door Robert. Lekker no-nonsense en to-the-point, daar hou ik van. Duidelijk en goede to-do folders en LAB21 boekwerkje meegekregen. Helder zaken doen, alle vertrouwen in het daadwerkelijk leggen.

Oprecht, meedenkend, overtreft verwachting

Contact met André was zeer plezierig. Dit geldt overigens ook voor Ronnie die we in eerste instantie spraken. Beiden verdienen een '9' voor goed informeren, communiceren en klantvriendelijkheid.

geweldig

zeer geduldig en behulpzaam,

Goed advies en prima geregeld

Heel fijn geholpen door medewerker Goede uitleg Alle tijd voor ons genomen Alles vlot geregeld

Prettig en zorgvuldig

Prettig en zorgvuldig

Super goed geholpen

We zijn echt heel netjes geholpen .En zijn echt heel blij

een prettig eerlijk ontvangst en hulp

de heer Alexi A.J.J. Adelmund heeft ons prima geholpen; veel informatie gegeven.

Euroweg 27

3825HA Amersfoort

033 494 19 36

Over LAB21 BV

Welkom bij LAB21: De grootste vloerenwinkel van Nederland! Met meer dan 2000 vloeren vind je de vloer die bij je past. Kies uit meer dan 35 topmerken en de beste service. Bij LAB21 ontdek je PVC, Laminaat en Houten vloeren.