goed gehlpen, alle geduld en zeer vriendelijk. Zeer prettige ervaring

Goede ervaring

Bij Andre Heijnen in Oostzaan pvc vloer besteld voor ons nieuwbouw appartement. Fijn en op leuke manier geholpen. Nam de tijd alles door te nemen. Prima service.

Slecht

Ging om order PVC en Laminaat; Moeilijk telefonisch te bereiken. Ondanks aanbetaling geen materiaal (laminaat) door Lab21 besteld waardoor eigen planning (laminaat leggen) misliep. Legservice gaf aan welke ZZP'er PVC zou leggen, en advies om met hem contact op te nemen. Legger gaf aan geen werk voor Lab 21 te verrichten. Na meermalen eindeloos telefonisch in de wacht te hebben gestaan gaf Lab 21 aan dat er een andere legger zou worden benadert. Na een week via mail bevestiging en tot onze verbazing kwamen ze met dezelfde legger. Deze legger weer benadert die gaf aan echt geen werk meer voor Lab21 te doen, met toelichting maar dat is iets tussen Lab21 en de legger. Maar ik denk dat zijn toelichting mijn ervaringen bevestigd. Weer diverse malen tel contact met Lab21, nog steeds moeilijk bereikbaar en zeer lang telefonisch in de wacht. Opgelost door PVC order te annuleren en Laminaat is geleverd later dan gepand.

Duidelijk en een goed advies.

Ik heb van Martin Thiewes een goed en heerlijk advies gehad en wIj vonden hem vriendelijk en niet opdringerig en daarbij hebben wij er een goed gevoel bij.

Fijn en snel geholpen door Monique!!

Afgelopen zaterdagmiddag rond 16:30u nog snel even binnen gelopen en uitstekend geholpen door Monique. Fijn gesprek gehad en we waren er samen snel uit. Helaas leveren ze de vloer die wij op onze bovenverdieping willen niet, anders hadden wij ook deze graag bij LAB21 via Monique aangeschaft. We kijken uit naar de levering!!

Heel tevreden

Goed en adequaat geholpen

Goed en duidelijk recht door zee

Goed en duidelijk recht door zee

Ik heb tijd gehad om te kiezen

Verkoper Chander Bachoe doet zijn werk op een degelijke wijze. Ik vind het erg dat verkopers beoordeelt worden op zo'n manier. Dit is een al te indringende benadering van een evaluatiegesprek

Goed en duidelijk advies.

We zijn goed geadviseerd over de verschillende soorten en kwaliteiten van vloeren. Ook het assortiment is zeer uitgebreid Daarom hebben we gekozen voor LAB21. Verkoopadviseur Hanneke de Vaan heeft het keurig afgewerkt.

Uitstekend geholpen

uitstekend geholpen door de enthousiaste Inge Heldoorn

Goede ontvangen, uistekend advies, juiste persoonlijke aandacht. Dacht met ons mee.

Betrokken en deskundig

Coby de Swart heeft ons geholpen, vriendelijk, deskundig, geduldig, echt fijn!

ZEER SLECHT!!!!!

ZEER SLECHT ZEER SLECHTE SERVICE!!! Wacht al ruim 2 maanden op een legger die onze vloer af komt maken. Ze beloven van alles maar daar blijft het bij. Terug bellen daar doen ze niet aan. Ja voor de betaling weten ze je tevinden en daarna sta je met je rug tegen de muur. ZE DOEN HELEMAAL NIKS. Wij zitten nog steeds met een vloer waar een plank niet van goed is en zonder plinten. DENK DUS GOED NA..... MOOIE PRAATJES IN DE WINKEL EN NA BETALING TOTAAL GEEN SERVICE. reacties op insta hebben ze maar uitgezet.....zegt genoeg toch!!!!

Mooie zaak met een prettige ontvangst.

Vriendelijk, met kennis van zaken, to the point, goede kop koffie, mooie locatie, snelle en professionele afhandeling

Fijn en zeer deskundig geholpen

Zijn door André in de vestiging in Den Bosch geholpen, die vanuit de vestiging uit Zwolle kwam helpen in de vakantie periode. André stond alleen in de winkel en ondanks dat hij geweldig zijn best deed was er teveel toeloop voor één adviseur. Hij bood echter aan om voor openingstijd in de zaak te komen en advies te geven en een offerte op te stellen. Eerlijk advies gekregen door voor- en nadelen te benoemen. Scherpe offerte gekregen (gelijk geaccepteerd) en met een glimlach weer vertrokken. Helemaal top! Even afwachten hoe de lijm pvc uiteindelijk in de woonkamer gaat liggen, maar aan het advies gaat het in elk geval niet liggen.

Hanneke is vriendelijk en humoristisch.

Bovenal weer ze waar ze het over heeft.

Great customer service!

Staff was super helpful; they gave us very good advice on the different options of materials and installation, but most importantly they also helped us a lot with managing the different needs we had about planning and other practicalities.

Zeer vriendelijk met verstand van zaken

Hanneke stond alleen in de zaak en wist mij en een ander stel zowat tegelijkertijd te helpen. Ze nam voor mij alle tijd om tijdens dit eerste bezoek een begroting te maken en daardoor ook voor alle etages de vloeren te bereken voor mijn nieuwbouw woning. Misschien had ik aan het eind van het gesprek wat strakker in de onderhandeling moeten zitten ;-)

Zeer behulpzaam en klant gericht.

Mijn bezoek aan deze winkel ervaar als zeer aangenaam. Op elke vraag is er de tijd genomen voor een passend antwoord en daarnaast een stukje historie meegekregen over Lab 21.

Prima advies, niet onder druk gezet.

Goed geholpen door Bob van Deuveren en vervolgens, i.v.m. zijn vakantie, Hanneke.

Professioneel en vriendelijk.

Fijn geholpen en kennis van zaken. Een verkoper zonder het gevoel dat hij verkoper is. Niet opdringerig en betrouwbaar. Een minpunt. De koffie is niet lekker.

vriendelijk en behulpzaam geholpen

Zoals hiervoor omschreven, niet opdringerig. Kwam met goede ideeën. Duidelijk en niet moeilijk doen.

Goed geholpen door Lex

Heeft er verstand van

Professioneel

Lex de Knegt heeft ons professioneel behandeld, we werden netjes ontvangen bij binnenkomst en krijgen de ruimte om rustig te kijken naar wat er aanwezig was. Na het aanhoren van onze situatie legde hij uit wat de mogelijkheden waren, bij een vorige winkel is dit niet gebeurt hierdoor konden wij de juiste keuze maken. Bij het opstellen van de offerte werden de juiste vragen gesteld, en iedere stap in het proces werd uit gesproken daardoor kregen wij het gevoel dat alles netjes verliep. Mede door de hulp van Lex hebben we gekozen om zee te gaan met Lab21

Super goed!

Karin heeft direct contact opgenomen met ons na het sturen van een e-mail voor een offerte. Daarbij werden direct enkele correcte vragen gesteld m.b.t. de vloer waar wij nog niet eens over nagedacht hebben. Heel fijn! Snel schakelen en duidelijke communicatie waarderen wij zeer.

Euroweg 27

3825HA Amersfoort

033 494 19 36

Over LAB21 BV

Welkom bij LAB21: De grootste vloerenwinkel van Nederland! Met meer dan 2000 vloeren vind je de vloer die bij je past. Kies uit meer dan 35 topmerken en de beste service. Bij LAB21 ontdek je PVC, Laminaat en Houten vloeren.