Waardeloos! Gebrek service en fatsoen vanuit het Hoofdkantoor, in Amersfoort.
Vloer en traprenovatie gekocht in Utrecht. Goede service en advies vanuit de showroom. Denken met je mee en geven oprecht advies, heel prettig ervaren.
Maar dan begint de ellende en helaas is dit een veel voorkomend verhaal bij LAB21. Mijn advies: BESTEL HIER NIET!!! Je bent verplicht om alles op voorhand te betalen anders leveren ze niet. Maar leveren doen ze sowieso liever niet, want dan moeten ze ook daadwerkelijk gaan leggen. Voor het leggen werken ze met zzpér die helemaal vol zitten met eigen opdrachten. Je moet zelf contact opnemen met de toegewezen legger, die nemen niet op laat staat dat ze je bellen voor het inplannen van een legdatum. Het heeft dus ook totaal geen zin om op voorhand in de showroom aan te geven wanneer je de vloer oid zou willen hebben.
Ons verhaal; LAB21 kwam niet opdagen voor het inmeten. We moesten hier zelf een melding van maken, het HQ houdt dit niet in de gaten. Drie keer een PVC legger toegewezen, terwijl we een houten vloer hadden besteld. Vloer leveren doen ze pas wanneer er een legger is gevonden, maar dat schuift dus steeds op. Uiteindelijk zelf een legger geregeld. Planning gaf direct aan opgelucht te zijn dat we zelf iemand hadden geregeld en de kosten voor het leggen terug te storten. Dat is inmiddels een maand geleden en nog niets terug ontvangen. Een legger voor traprenovatie wordt maar naar voren geschoven. En een deel van de order, plinten, worden gewoonweg niet geleverd. Aangegeven ook de trap zelf te regelen en af te zien van een legger vanuit LAB21. Ook hierop geen respons en geen terugbetaling. Kortom, € 3.000,- betaald aan legkosten, ofwel voor een dienstverlening die ze niet na kunnen komen. En wanneer je dit geld terug wil ontvangen, omdat je zelf een legger hebt geregeld, dan laten ze niets meer van zich horen. Planning en levering proberen vriendelijk met je mee te denken, maar schieten blijkbaar lukraak in. Leggers klagen over h