Hele goede service en advies

Ik geef nooit een 10, dus een 9 is fantastisch. Wij zijn uitstekend geholpen door Lex de Knegt in de vestiging Den Bosch. Goed advies en goede afhandeling.

Man met ervaring en inhoud . Voor de details waar andere zaken hebben het verwaarloosd.

Zeer goed geholpen en degelijk advies.

Waardeloos! Gebrek service en fatsoen vanuit het Hoofdkantoor, in Amersfoort.

Vloer en traprenovatie gekocht in Utrecht. Goede service en advies vanuit de showroom. Denken met je mee en geven oprecht advies, heel prettig ervaren. Maar dan begint de ellende en helaas is dit een veel voorkomend verhaal bij LAB21. Mijn advies: BESTEL HIER NIET!!! Je bent verplicht om alles op voorhand te betalen anders leveren ze niet. Maar leveren doen ze sowieso liever niet, want dan moeten ze ook daadwerkelijk gaan leggen. Voor het leggen werken ze met zzpér die helemaal vol zitten met eigen opdrachten. Je moet zelf contact opnemen met de toegewezen legger, die nemen niet op laat staat dat ze je bellen voor het inplannen van een legdatum. Het heeft dus ook totaal geen zin om op voorhand in de showroom aan te geven wanneer je de vloer oid zou willen hebben. Ons verhaal; LAB21 kwam niet opdagen voor het inmeten. We moesten hier zelf een melding van maken, het HQ houdt dit niet in de gaten. Drie keer een PVC legger toegewezen, terwijl we een houten vloer hadden besteld. Vloer leveren doen ze pas wanneer er een legger is gevonden, maar dat schuift dus steeds op. Uiteindelijk zelf een legger geregeld. Planning gaf direct aan opgelucht te zijn dat we zelf iemand hadden geregeld en de kosten voor het leggen terug te storten. Dat is inmiddels een maand geleden en nog niets terug ontvangen. Een legger voor traprenovatie wordt maar naar voren geschoven. En een deel van de order, plinten, worden gewoonweg niet geleverd. Aangegeven ook de trap zelf te regelen en af te zien van een legger vanuit LAB21. Ook hierop geen respons en geen terugbetaling. Kortom, € 3.000,- betaald aan legkosten, ofwel voor een dienstverlening die ze niet na kunnen komen. En wanneer je dit geld terug wil ontvangen, omdat je zelf een legger hebt geregeld, dan laten ze niets meer van zich horen. Planning en levering proberen vriendelijk met je mee te denken, maar schieten blijkbaar lukraak in. Leggers klagen over h

Snel en goed geholpen!

Snel en goed geholpen!

Uitstekend en geïnteresseerd advies van Inge Heldoorn

Uitstekend en geïnteresseerd advies van Inge Heldoorn

netjes, snel aardig en klantvriendelijk !!!

Wilko van 't Wout is een heel behulpzame aardige man met kennis van zijn vak ! ?Goed en netjes geholpen, dacht mee met het uitzoeken van laminaat en nam de tijd om alles te bespreken, top verkoper! :-)

Johan de Leeuw is zeer deskundig en klantgericht.

Bij binnenkomst netjes ontvangen door Johan de Leeuw. Een kopje koffie en in alle rust en ontspanning de juiste adviezen. Voor mij een goede keuze kunnen maken en ook toen nog adviezen die van belang zijn. Alle mogelijke extra's werden keurig benoemd en besproken. Johan bedankt. Het is alleen jammer dat afhalen in Amersfoort moet gebeuren en niet in het filiaal in Oostzaan. Bezorgen kost 85,- en dat is buiten proportioneel. Maar daar kan Johan niets aan doen. Ik haal het wel af. Als afhalen in Oostzaan mogelijk zou zijn, zullen er nog meer klanten de stap maken denk ik.

professionele service

Erg fijn geholpen en werd goed geluisterd naar de wensen!

Snel en behulpzaam

Erg prettig geholpen

In een ongewongen sfeer, vakkundig voorgelicht en daardoor een goede keuze kunnen maken

Mijn ervaringen met Bianca Maat waren zeer positief ondanks dat het erg druk in de winkel was en ze helemaal alleen was.

Wij zijn door Bianca heel prettig en kundig geholpen.

Goede kennis over vloeren en de mogelijkheden. Geen probleem om diverse stalen mee te nemen. Ook fijn dat de stalen groot zijn, zodat je ook echt een goed beeld krijgt van de vloer.

Goed geholpen op een vriendelijke manier

Goed geholpen, snel en vakkundig.

ZEER SLECHT

ZEER SLECHTE SERVICE!!! Wacht al ruim 2 maanden op een legger die onze vloer af komt maken. Ze beloven van alles maar daar blijft het bij. Terug bellen daar doen ze niet aan. Ja voor de betaling weten ze je tevinden en daarna sta je met je rug tegen de muur. ZE DOEN HELEMAAL NIKS. Wij zitten nog steeds met een vloer waar een plank niet van goed is en zonder plinten. DENK DUS GOED NA..... MOOIE PRAATJES IN DE WINKEL EN NA BETALING TOTAAL GEEN SERVICE. reacties op insta hebben ze maar uitgezet.....zegt genoeg toch!!!!

Wat een puinhoop is het daar

Helaas is dit kader niet groot genoeg om mijn ongenoegen te uiten, maar mijn tip is om hier niks te kopen zolang ze hun service op het hoofdkantoor niet op orde hebben. De service in de winkel is prima, maar na aankoop heb je niks meer met de winkel te maken. Alles verloopt via het hoofdkantoor en zij zijn niet bereikbaar, komen afspraken niet na, hebben hun administratie niet op orde en ga zo maar door. Ze verwijzen alleen maar naar anderen, je wordt niet terug gebeld, kunnen geen juiste factuur sturen (waardoor wij hem niet in het bouwdepot konden indienen) en vervolgens wel naar ons wijzen dat wij niet aan onze betalingsverplichting voldeden waardoor de vloer niet op de afgesproken tijd geleverd zou worden. Daarnaast hebben zij het niet goed gemeten (zowel de inschatting als de nameting niet), waardoor we moesten bij betalen en uiteindelijk ook weer moesten terugkrijgen. Beide processen verliepen dramatisch! We zijn zelfs nog een keer op het hoofdkantoor geweest, omdat we er telefonisch niet uitkwamen. At the end eindelijk een leidinggevende aan de tel en nu maar hopen dat de terugbetaling goed komt...

Slecht tot geen advies

Gevraagd om witte plinten rondom af te kitten omdatdeze meestal niet geheel aansluiten. Dit is berekend waarna een transparant grijze kit wordt meegeleverd. Echter met een transparant grijze kit zie je nog steeds de naden en deze kan natuurlijk ook niet aan de bovenkant bij de muur worden gebruikt (gewoon witte kit). Verder geen advies gekregen omtrent de vlakheid van de vloer en pvc vloeren. mede hierdoor en het niet controleren tijdens een voorinspectie nu bewegende gedeeltes.

LAB21 Den Bosch is TOP!

In Den Bosch top geholpen door Ronnie in zijn mooie showroom

Alexi is een fijne medewerker!

Ben heel goed en vriendelijk geholpen door Alexi. Hij weet veel van alle vloeren en denkt met je mee. Neemt ook goed de tijd om je te helpen. Echt een topper!

Goed advies over een prima product.

Chander heeft ons prima geholpen bij onze keuze voor een adequate vloer.

Top service met aandacht voor wensen van de klant

goed advies

Ik ben goed geholpen door de heer Tang. Hij begreep goed wat mijn wensen waren en heeft me goed geadviseerd.

Professioneel, behulpzaam en vriendelijk!

Zeer goed geholpen door Johan, wist alles goed uit te leggen en hielp mij de juiste keuze te maken.

Super gezellig en prima geholpen

Prima geholpen met eerlijk advies

Helemaal Top!!

Alexi is een super aardige vent en heeft me uitstekend en vrijblijven geholpen. Ik ben blij met de service en hoop ook blij te gaan zijn met de vloer.

Prettig geholpen en goed advies

Zie boven

Euroweg 27

3825HA Amersfoort

033 494 19 36

Over LAB21 BV

Welkom bij LAB21: De grootste vloerenwinkel van Nederland! Met meer dan 2000 vloeren vind je de vloer die bij je past. Kies uit meer dan 35 topmerken en de beste service. Bij LAB21 ontdek je PVC, Laminaat en Houten vloeren.