Prettig, veel kennis

Zeer fijne verkoper. Rustig, veel kennis, goed advies. Helemaal niet opdringerig. De koop was daardoor snel gesloten.

Duidelijk ervaren in zijn werk, goed advies!

Johan weet duidelijk wat voor producten hij verkoopt, duidelijke opbouw hiervan en goed advies ook als je het zelf gaat leggen. To the point en no nonsens. Prettig om snel tot een beslissing te komen.

uitstekend geholpen, in een ontspannen sfeer

Goed geholpen, snel schakelen op wisselende omstandigheden bij mijn verbouwing en offerte aangepast. Verkoper die niet alleen gaat voor order, maar ook tijd voor dingen buiten de zaken. Sport verbind ook, tussendoor nog even andere klant helpen, voelde gewoon goed. Dan is het fijn zaken doen Niet te moeilijk, even bellen, appen of via de mail, maar net wat je wil.

Zeer klantvriendelijk en goed geholpen

We zijn goed geholpen en goed geadviseerd bij het kiezen van de vloer juiste vloer.

Uitstekend en eerlijk verhaal

Duidelijk me uitleg van de opties en soepel mbt uitleen van voorbeeld. Eerlijke uitleg over de problemen rondom levering en oplopende prijzen.

Begeleiding Goed

Goed en duidelijk advies.

goede verkoper

Prima adviseur

Deskundig advies en geen moeite teveel om allerlei planken uit de rekken te halen en te laten zien.

Goed en klantvriendelijk

Ontspannen sfeer, tijd en aandacht

In een woord geweldig

Zeer vriendelijke verkoper. Neemt alle tijd. Meer dan voldoende keuze. Een aanrader

gewoon prima geholpen!

showroom bezoek gedaan. goed en eerlijk geadviseerd. daarna de order via mail en telefoon afgehandeld.

Zelf (ongevraagd) aanbieden om staal mee te nemen om thuis te kijken in combinatie met meubels

Wij zijn goed geholpen.

Wij hadden nog geen ervaring met jullie bedrijf. Dus voor de afwikkeling wachten wij af.

Nog een keer prima

Fijn geholpen

Op alle vragen goed antwoord kort samengevat Top

Nvt

Nvt

Goed en duidelijkadvies

Zeer prettige verkoper, neemt alle tijd en legt alles goed en duidelijk uit.

Hele fijne ervaring, goed en kundig advies.

Hele fijne ervaring, goed en kundig advies.

Goede uitleg Vriendelijk ontvangen Duidelijk advies Luisterend oor

Super fijn geholpen

Waren eigenlijk aan het oriënteren maar toch meteen al besloten en de vloer gekocht.

Goede service en mentaliteit

Super goed geholpen

Super goed geholpen bedankt man

Zeer goed en aardig geholpen

Prettig ontvangen en goed geholpen.

Vakkundig en met veel energie

Goed geluisterd naar onze wensen, deskundig en met veel energie samen met ons een mooie vloer uitgezocht voor ons nieuw appartement.

topp

Goed advies gekregen en gelijk een vloer gekocht die ik volgend jaar pas krijg Supper bedankt voor de goed info en advies

Euroweg 27

3825HA Amersfoort

033 494 19 36

Over LAB21 BV

Welkom bij LAB21: De grootste vloerenwinkel van Nederland! Met meer dan 2000 vloeren vind je de vloer die bij je past. Kies uit meer dan 35 topmerken en de beste service. Bij LAB21 ontdek je PVC, Laminaat en Houten vloeren.