Mooie zaak, fijn en persoonlijk geholpen

Heel fijn geholpen door Wai. Zeer vriendelijke man met verstand van zaken. Denkt mee, niets moet en veel is mogelijk.

We zijn prima geholpen, er valt niets op aan te merken. Er werd een plank neergelegd zodat ik met mijn scootmobiel in de zaak kon komen. Weer naar huis werd de plank weer voor me uitgelegd en ik kreeg een arm voor de paar stappen dat ik moest lopen. Dus heel geweldig geholpen.

fijne verkoper

geeft een goed en duidelijk advies.

Erg goed

Wij waren vorige zaterdag in de showroom van Lab 21 om naar laminaat te kijken en zijn uitstekend geholpen door Gaby Fransen en goed geslaagd mede door haar advies en inbreng

Klantvriendelijk en ze nemen de tijd voor je en heb je nog vragen dan kan je ze altijd bellen

Mooie vloeren

Mooie vloeren , uitstekend geholpen

Fijn geholpen door een ervaren medewerker die prima begreep waar we naar op zoek waren. Uiteindelijk twee vloeren uitgezocht waarvan we de stalen meerdere malen mochten lenen om de juiste keuze te kunnen maken.

Goed!

Goed geholpen

Goede ontvangst; inzicht in wat klant wil. Zeker aan te bevelen, bij het hoogste cijfer is er niets meer te verbeteren. Met een 8 een cijfer dat vroeger "zeer goed" betekende wordt de beoordeelde nog altijd getriggerd om het beste uit hem/haar te blijven halen.

Aardige vent, afspraak is afspraak. Klant is koning en kleine miscommunicaties worden direct opgelost.

Nette en uitstekende behandeling

goede uitleg

goeie uitleg en zeer prettig geholpen

prima geholpen

Klantvriendelijke en goede vloerenwinkel.

Goed advies over de verschillende mogelijkheden. Daarnaast wordt er voldoende ruimte geboden om na te denken over de juiste keuze.

Zeer klantvriendelijk en professioneel, zonder de ondertoon van het persé willen verkopen.

Mooie zaak met een gemoedelijke maar professionele sfeer.

Erg fijn

Mooie winkel, goed te bereiken. Eigenaar is zeer gastvrij, veel kennis, vriendelijk en toegankelijk.

Goede en duidelijke uitleg. Neemt de tijd voor je. Snelle afwerking.

Uitstekende en vlotte service!

Neemt de tijd, vraagt goed door naar behoefte en denkt prettig en proactief mee. Komt ook met praktische en realistische tips. Zeer tevreden.

Perfect geholpen.

Erg behulpzaam bij het bestellen van onze PVC vloer.

Geweldig om door Martin te zijn geholpen

Martin heeft voor ons de tijd genomen en wist direct wat wel en wat niet kon. Ook begreep hij goed dat wij zelf nog niet zo op één lijn zaten. Met zijn advies zijn we echt verder gekomen.

Gewoon goed en deskundig geholpen!

Goede benadering. Vriendelijk, deskundig en eerlijk.

Staat je vriendelijk te woord, snelle reactie.

Service is top

Karin is vriendelijk geduldig en duidelijk En heeft kennis van eigen product

een top winkel

Johan is vriendelijk en ruim mee denkende persoon we zijn enorme hem dankbaar voor mee denken voor de keuze van de juist vloersoort bedankt voor zijn geduld en vriendelijkheid .hoop dat de rest ook goed komt

Zeer vriendelijk en vakkundig geholpen

We werden vriendelijk ontvangen,hij legde alle verschillende vloeren en ondervloeren waar wij in geïnteresseerd waren goed uit,toen liet hij ons rustig rondkijken en beantwoorde hij vragen en hij rekende de maten vakkundig uit en maakte een praatje,zonder iets op te dringen

Goed geholpen bij maken van keuzes

Wilko is een prettige verkoper die met alle geduld helpt bij het maken van de keuzes. Hij heeft veel kennis van het assortiment en kan daardoor goede adviezen geven.

Euroweg 27

3825HA Amersfoort

033 494 19 36

Over LAB21 BV

Welkom bij LAB21: De grootste vloerenwinkel van Nederland! Met meer dan 2000 vloeren vind je de vloer die bij je past. Kies uit meer dan 35 topmerken en de beste service. Bij LAB21 ontdek je PVC, Laminaat en Houten vloeren.