Prettige en behulpzaam en de tijd nemen!

Ervaarde het bezoek aan de winkel als zeer positief, goed advies en kreeg een professioneel advies.

Gemotiveerd en ontzettend behulpzaam

Goede kennis van het product en denkt mee met de klant.

Vriendelijk en behulpzaam

Onze ervaring met Wilco is buitengewoon plezierig. Door de omstandigheden kon hij ook tijd voor ons nemen. Kort na vertrek al een offerte. We gaan er van uit dat ook de vloer buitengewoon plezierig wordt!

Goed geholpen id winkel, goede uitleg

Perfect; deskundig en eerlijk advies

Goede prijs/kwaliteitsverhouding

Gelijk een goed gevoel!

Gelijk een goed gevoel door de professionele aanpak zonder hierbij te pushen. Daarnaast een zeer prettig gesprek gehad waardoor we de aankoop snel konden afronden. Wij zijn dan ook niet verder gaan kijken en gelijk met Lab21 doorgegaan.

Blijf zo

Zeer open en vriendelijke man met kennis van zaken.

Zeer goed geholpen

Vriendelijk aan de telefoon, Goed advies. Zeker een aanrader

uitmuntend

Goede Service, Zeer attent Behulpzaam

Deskundig, duidelijk en snel geholpen

Zodra we de winkel binnenkwamen kregen we een hallo om aan te geven dat ze ons gezien hadden. Vragen werden direct en goed beantwoord, vloeren werden proactief vergeleken met zowel voor als nadelen. Prettige omgang en deskundigheid waardoor we ons comfortabel genoeg voelden on binnen n kwartier een vloer te kopen haha, top.

Vakkundig.

Duidelijk, sympathiek. Heel open zonder Poespas.

Prima uitleg over de mogelijke vloeren en het leggen. Goede service!

Prima uitleg over de mogelijke vloeren en het leggen. Goede service!

N.a.v. een eerdere bestelling een nabestelling gedaan via de mail. Ook hier helpt Bob ons weer top!

Prettig geholpen

Waren hier “per ongeluk” terecht gekomen. Zijn prettig geholpen.

Houden zo

Een warm welkom!

Het was fijn om gehoord te worden en het juiste advies op maat te krijgen. Hierdoor hebben wij een prachtige vloer uitgezocht en wij kunnen niet wachten om hem in huis te zien. Bedankt Ronnie!

Heel prettig

Onder het genot van een lekker kopje koffie, alle tijd voor ons genomen en een goed en vooral ook eerlijk advies gekregen. Voelde ons erg op ons gemak en hadden een goede klik met Andre.

Goed geholpen door een professionele verkoper

Goed geholpen door een vriendelijke en professionele verkoper.

André is vriendelijk en denkt met de klant mee.

Positieve ervaring

Vriendelijk geholpen

Fijn geholpen met goede uitleg

Deskundig, betrouwbaar

Voor mij is heel belangrijk ofof de verkoper deskundig en betrouwbaar overkomt. Dat was bij André het geval

Snel en doeltreffend

Goed advies en meedenkend, daar heb je wat aan als je snel moet beslissen.

Klantvriendelijk en beleefd

Goede ervaring gehad.

Zeer vriendelijk geholpen.

Prima geholpen!

Euroweg 27

3825HA Amersfoort

033 494 19 36

Over LAB21 BV

Welkom bij LAB21: De grootste vloerenwinkel van Nederland! Met meer dan 2000 vloeren vind je de vloer die bij je past. Kies uit meer dan 35 topmerken en de beste service. Bij LAB21 ontdek je PVC, Laminaat en Houten vloeren.