Fijn geholpen en geslaagd!

Wai (Lab21 Leiden) heeft de tijd voor ons genomen en alles duidelijk met ons doorgesproken. Geen vervelende verkoper zoals je in veel winkels hebt, maar gewoon iemand die met je meedenkt, zonder praatjes en vriendelijk is. We hadden er een goed gevoel bij en kijken uit naar de plaatsing en het resultaat.

super gezellige verkoper!

Alles wordt gelijk geregeld en hij zorgt dat het gelijk besteld wordt! Hij neemt de tijd om een vloer te kopen.

Goede ontvangst en vloeradvies

Onlangs heb ik bij LAB21 een vloer gekocht. Het was een prettig bezoek en bij de aankoop ontvang je een goed advies. Top!

Heel goed geholpen en meegedacht

Afspraak om vloer te bekijken. Na geluisterd te hebben naar mijn wensen kwam Barry al heel snel met de juiste vloer aan. Dacht daarna ook mee wat er nog meer nodig was ,zoals meters plint ,lijm, afdeklatjes & mat. Zo had ik meteen een idee wat ik kwijt zou zijn aan gehele vloer. Was een hele fijne ervaring. Na nog vergelijk elders gaf die uitgebreide hulp ook de doorslag om bij lab21 onze vloer aan te schaffen.

Vriendelijk, meedenken, alle tijd nemen, adviseren

We hebben het contact als erg prettig ervaring. Er werd alle tijd genomen om dingen te vergelijken, uit te proberen en mee te denken wat goed zou passen en wat niet. Ga zo door!

Goed geholpen

Goede eerste ervaring. Voldoende tijd en aandacht en duidelijk en helder alles doorgesproken. Vertrouwen in de verdere afhandeling.

Vlot, vriendelijk en vakkundig.

Vlot, vriendelijk en vakkundig. Er werd goed met ons meegedacht en zelfs buiten werktijden bereikbaar om ervoor te zorgen dat de vloer op tijd geleverd kan worden. Zeker een aanrader!

prima, vriendelijk meedenkend

goede service

Vriendelijk ontvangst, waarbij er goed naar onze wensen werd geluisterd

Prettig geholpen, waarbij door goed luisteren we snel onze keuze hebben kunnen maken.

Very Good Flooring shop Lab21.

Hi, I am very much impressed with Lab21. Johan De Leeuw was the person who received me. He has a lot of patience and knowledge of Flooring. He explained to me everything so clearly with examples. He showed me many sample products. Lab21 has many new floor models in the showroom. You can choose very easily with your choice I strongly recommend Lab21 if you are looking for Flooring for your house. I liked it

Professioneel advies, behulpzaam en prijs kwaliteit is erg goed

Heel fijn advies, duidelijke uitleg over het proces van aankopen , leveren en leggen. Gastvrij erg mooie zaak met ontzettend veel keus in vloeren. Prijs kwaliteit is erg goed en wij zien erg uit naar onze nieuwe vloer.

Helemaal top

Ben super geholpen! Ondanks Corona de tijd gekregen om alle vloeren goed te bekijken. Ik mocht zelfs een stuk vloer komen ophalen en even meenemen naar huis. Echt aanrader om hier je vloer te kopen

Kundig en vriendelijk

Kundig en vriendelijk

Goede service!

Prettig contact met de medewerkster, fijne service.

Super service, vriendelijk en kundig

Erg vriendelijk ontvangen, goed advies gekregen en een mooie vloer gekocht voor een redelijke prijs.

veel keus, goede uitleg, prima geholpen.

geen minpunten ervaren tot nu toe.

Fijn geholpen

Ik ben pas helemaal blij als wat is afgesproken ook gerealiseerd is.

Daadkrachtig!!

Met een eerder ervaring elders ,was het bezoek aan Lab21 een verademing. Duidelijk, ruimte voor rondkijken en snelle offerte . Heerlijk zaken doen zo.!

Goede ervaring

Je hebt ons keurig geholpen bedankt

Leuke winkel en prima geholpen

Goede uitleg over de verschillende produkten

Goed geholpen ,we kwamen voor vloertegels maar kregen uitleg over pvc ,daar hadden wij ons niet in verdiept .uiteindelijk hebben wij wel de parket vloer voor de woonkamer en hal besteld.

Vriendelijke behandeling

Deskundige vriendelijke behandeling.

Ik werd super snel en goed geholpen. Ook heb ik advies gekregen waardoor ik meer vertrouwen heb gekregen.

Zeer eerlijk en professioneel

Vanaf het eerste moment heeft Robbie mij geholpen bij elke stap, van uitleg welke vloeren geschikt zijn tot het meedenken in prijsklasse en advies over bijvoorbeeld ondervloer en plinten. Hij legt alles rustig uit en verkoopt alleen hetgeen wat je nodig hebt, zonder poespas! Bedankt voor de hulp

Euroweg 27

3825HA Amersfoort

033 494 19 36

Over LAB21 BV

Welkom bij LAB21: De grootste vloerenwinkel van Nederland! Met meer dan 2000 vloeren vind je de vloer die bij je past. Kies uit meer dan 35 topmerken en de beste service. Bij LAB21 ontdek je PVC, Laminaat en Houten vloeren.