Goed en vakkundig

Wij zijn in de winkel goed geholpen met het juiste advies. Tevens de sociale belangstelling is ook een pluspunt Ook bij het ophalen van de bestelling behulpzaam bij het inladen in de auto. Minpunt vind ik dat overgebleven volle pakketten niet / moeilijk retour kunnen en dat in eens centraal via Amersfoort moeten. Dit moet ook per filiaal te regelen zijn. Een bewuste keuze van Lab21 om de klanten zo moeilijk mogelijk te maken eb zo min mogelijk retourzendingen te hebben .

Prima pvcvloer

Goed en compleet advies gekregen van Wilko in Capelle ad IJssel en snel geleverd. Met wat handigheid en geduld is de Stecvloer prima zelf te leggen. De vloerdelen sluiten wel heel nauw en de vellingkant is lichtgrijs (hoezo!?). Hierdoor vallen helaas eventuele naadjes van 0,5mm snel op waardoor je de vloer er soms weer voor een deel uit moet halen omdat je de aansluiting strakker wilt. Uiteindelijk is het met een paar ingehouden vloeken een mooie vloer geworden.

tja

Ik werd goed en duidelijk geholpen in de winkel. Ik ben zeker geen beginnende klusser maar de eerste stroken waren erg lastig. Ze "klikten" niet goed in elkaar (waterproof) Ik heb diverse keren de planken in elkaar moeten steken en weer uit elkaar moeten halen omdat er dan een stukje laminaat tussen de groeven loskwam en daardoor de platen niet meer strak tegen elkaar aan kwamen te zitten. Ook heb ik het idee dat het nu na 2 maanden op sommige plekken aan het wijken is! Het ligt m.i. aan het laminaat, niet aan de winkel. Een groot nadeel is dat je geen pakken terug mag brengen. Wat doe je dan? Teveel bestellen; of ":op maat" met de kans dat je niet voldoende hebt en dan het risico lopen dat je na moet bestellen maar dan niet her werk af kunnen krijgen op dezelfde dag?!

Prima service, prima kwaliteit laminaat

Prima service en prima kwaliteit laminaat.

Prachtig laminaat

In deze coronatijd ben ik zeer goed geholpen. De bezorging was geheel volgens plan en prima verpakt dus alles onbeschadigd. Ik heb er voor gekozen om zelf te leggen en het resultaat is werkelijk prachtig.

Prettig en volledig

Wij zijn goed in onze wensen geholpen. Medewerker Lex was voor ons van goud. Naast dat hij onze wensen perfect behartigde, wist hij ook na maanden nog wie wij waren en wat we kwamen doen. De producten zijn goed en alles ging vlekkeloos. Wij komen zeker terug.

Snelle levering en goede service

Nadat bij transport enkele plinten beschadigd waren geraakt werd dit direct geregeld door Lab21 en had uk een paar dagen later de nieuwe plinten in huis. Prima service. Vloer is inmiddels gelegd en ziet er heel mooi uit

Extra pak besteld en binnen 1 week had ik het in huis.

Geweldige service, thanks Mounir!

In deze Corona tijd geweldig geholpen en toch een vloer uit kunnen kiezen. Snel en netjes geleverd. Super!

Zeer goed.

Schade aan pvc laminaat. Binnen 2weken een nieuw pakket ontvangen voor reparatie. Top!!!

Goed geholpen in deze corona tijd en snel geleverd

Super geregeld

Wij hebben in Dec 2019 een vloer gekocht. Nu hadden wij wat schade gekregen aan de vloer. Toen heb ik contact gehad met lab21, of er nog een restant was. Deze was er gelukkig binnen 2 weken kon ik het restant ophalen

Verschikkelijk

Als klant ben ik zeer ontevreden. De leverdatum klopt niet met wat ze zeggen. Wordt niks over gezegd moet je allemaal zelf achteraan gaan. Krijg je verkeerde plinten geloven ze je niet. In de winkel wordt gezegd je kunt wat over is terug opsturen. Daarna wordt er gezegd dat de laminaten speciaal zijn besteld voor mij terwijl ik niks extra aan de vloer heb laten doen dus je kunt het niet terug opsturen. Er wordt gezegd dat alles wordt geregeld met de hoofdkantoor bel je de hoofdkantoor daarover weten ze helemaal van niks. Kort gezegd je moet overal achteraan gaan niks wordt geregeld hoe ze het vertellen!

Afspraken worden snel en correct nagekomen

Naar volle tevredenheid een vloer besteld bij LAB21. De vloer zou zeer snel worden geleverd, hetgeen voor ons van belang was. Die afspraak werd ook nagekomen. De vloer zelf is fantastisch, zeker gezien de bescheiden prijs.

Slechte service

Vloer besteld met legservice. Maar legger kwam gewoon niet opdagen. Toen begon de ellende: klantenservice is slecht bereikbaar en reageert traag. En als je iemand spreekt, vraagt die altijd om ook een mail te sturen. Niet klantvriendelijk dus. Tweede legger wist niet dat plinten bij de opdracht hoorde en maakte werk dus niet af. Moest hij weer terugkomen. Ook dat kostte veel tijd in overleg met lab21. Ik neem het de legger niet kwalijk: die krijgt slechts een fractie van bedrag dat wij hebben betaald voor het leggen.

Je word altijd goed geholpen bij dit bedrijf tweede maal dat ik hier pvc en plinten heb besteld en kan niet anders zeggen dan dat ik zeer tevreden ben over dit bedrijf ! Ik zou iedereen aanraden om hier je pvc en of plinten te kopen!

Grote keus, goede leverancier en vriendelijk

Ik ben vlot geholpen, ook in lastige tijden. Samples meenemen werkte voor ons erg goed en de levering verliep vlekkeloos.

Top service en meedenkend!!

Lab 21 Amersfoort is een aanrader, goede service, transparant tegen een goede prijs. Verkoopster Jantine zeer aan te raden. Aftersales is zeer goed kunnen een hoop bedrijven nig van leren!

Kan beter

Afhandeling betalingen en vooral retourzendingen kunnen nog wel een verbetering en versnelling gebruiken.

Op tijd geleverd

Zeer goede service

Denken met je mee

Vriendelijke duidelijke service, prachtige vloer keurig gelegd!

In de winkel altijd prima geholpen, afspraken qua levering prima nagekomen! Verkeerde levering ondervloer en fout in meting werden direct verholpen! De vloer is prachtig en secuur gelegd dus complimenten aan legger en zeker aan te bevelen bij anderen! Enige minpuntje dat er bij een aankoop van paar duizend euro er 2 euro wordt gerekend voor 2 vuilniszakken!!

Goed meegedacht

Mijn zoektocht naar een heel donkere vloer met nog wat wensen is uitstekend opgepakt. Het ging om een relatief kleine bestelling, maar dat heeft niets uitgemaakt. Er is echt moeite gedaan om mee te denken en uiteindelijk lagen er drie opties. Vriendelijk, behulpzaam en goed.

Prettig

Telefonisch goed geholpen. Tegemoetgekomen in de hoge transportkosten.

Euroweg 27

3825HA Amersfoort

033 494 19 36

Over LAB21 BV

Welkom bij LAB21: De grootste vloerenwinkel van Nederland! Met meer dan 2000 vloeren vind je de vloer die bij je past. Kies uit meer dan 35 topmerken en de beste service. Bij LAB21 ontdek je PVC, Laminaat en Houten vloeren.