We kregen goed advies konden kiezen uit een groot aanbod van diverse vloeren en mogelijkheden en werden op een plezierige manier geholpen.
Beste Onno, Het is fijn om te horen dat u goed bent geholpen in onze showroom. Al onze verkoopadviseurs beschikken over vakkennis en kunnen dus elke klant van een vakkundig advies voorzien. Met een zeer uitgebreide collectie, wat voor een deel in eigen beheer wordt geproduceerd in combinatie met de producten van alle bekende merken, bieden we je een optimale productmix. We wensen u nog veel (woon)plezier van uw nieuwe vloer! Met vriendelijke groet, Floor
LAB21 Leeuwarden, mooie showroom met een enorm assortiment. Prima service bij de aanschaf van een vinyl vloer. Alles lag klaar op de afgesproken dag. Bij het leggen van de nieuwe vloer bleek de rol ondervloer niet toereikend te zijn. Meteen een extra rol in Leeuwarden besteld en binnen enkele dagen lag de rol al klaar in Leeuwarden. 'Tige tank' voor de snelle service.
Beste Jehannes, 'Tige tank' voor het schrijven van deze positieve review. Het is voor ons altijd een feest om dit soort reviews te ontvangen. Het is fijn om te horen dat u vriendelijk en vakinhoudelijk geholpen bent in onze showroom. Voor elke klant de beste vloer voor de beste prijs en met de beste service, dat is LAB21. We wensen u nog veel (woon)plezier van uw nieuwe vloer! Met vriendelijke groet, Floor
Laminaatvloer gekocht in Delft. Goed adequaat voorgelicht en voor keuze gebruik kunnen maken aantal stalen. Enige minpuntje betrof niet duidelijk communiceren over terugleveren overblijvend pakket als de vloer speciaal besteld wordt bij leverancier. Dit is echter snel en coulant opgelost.
Beste Bert, Ten eerste bedankt voor het schrijven van deze positieve review. Het feit dat u aangeeft keurig geholpen te zijn in onze showroom is fijn om te horen. Vanuit ons is deze service natuurlijk vanzelfsprekend, maar het is altijd fijn om deze bevestiging van onze klanten te ontvangen. U gaf inderdaad bij ons aan niet helemaal op de hoogte te zijn van de procedure die wij hanteren betreft het retour zenden van een vloer die speciaal besteld is bij onze leverancier. Wij hebben een oplossing aangeboden en we zijn blij om te horen dat u content bent met deze aangeboden oplossing. We wensen u nog veel (woon)plezier van uw vloer! Met vriendelijke groet, Floor
Aankoop bij Lab21 is vlot verlopen. Goede levering van de juiste spullen. We zijn blij met het resultaat. Nu weer sparen voor het volgende project in de serre.
Beste Cor, Wat fijn om te horen dat u tevreden bent met uw aankoop ons. LAB21 streeft naar een professionele service en wij vinden het daarom erg fijn om te horen dat u dit ook zo ervaren heeft. Tegen de tijd dat u start met het volgende project, zien we u graag weer in onze showroom! Met vriendelijke groet, Floor
Ik ben goed geholpen in de winkel. Ik ben superblij met mijn mooie nieuwe vloer. De medewerker was vriendelijk en geduldig. Ik kon niet echt een keuze maken en mocht twee vloerdelen meenemen om te kijken wat ik mooier vond passen qua kleur. Alles is goed verlopen ook de levering. Ik ben zeer tevreden.
Beste JC Jozee, Bedankt voor de mooie review en uw bezoek aan onze showroom. We vinden het leuk om te horen dat u goed bent geholpen. Fijn dat u aan de hand van de geleende stalen een mooie vloer heeft gevonden en daar zo blij mee bent! We wensen u er veel (woon)plezier van! Met vriendelijke groet, Floor
Niet op tijd en in twee delen geleverd. Voor mij als voor mijn klant erg vervelend. Onduidelijke communicatie, duurde lang voor dat fout erkend werd. Heeft me veeltijd / geld gekost.
Beste A. Mulder, Ten eerste bedankt voor uw recensie. Het is spijtig om te horen dat de levering niet helemaal volgens plan is gelopen. Wij als LAB21 doen ons uiterste best om zo transparant en duidelijk mogelijk te zijn in de communicatie naar de klant toe. In dit geval is dit dus niet gebeurd, onze oprechte excuses daarvoor. Met vriendelijke groet, Floor
Een grote oppervlakte laten leggen met pvc. Mee bestelde kit voor afwerking wou niet door legger gebruikt worden. Nu moeten we alsnog weer plintjes bestellen. En weer onnodig extra kosten! Ook zitten er op sommige plekken hoogte verschillen in en naden waardoor het geheel niet netjes oogt en op sommige plekken al losjes zit. Verder ook voor de badkamer pvc besteld dit overigens zelf gelegd. Teveel besteld en nemen ze niet retour! De kit hebben we nog geen idee van maar gezien eerdere retour meldingen zullen ze deze ook vast niet accepteren. Al met al hadden we voor deze enorme prijs en oppervlakte een andere firma gekozen.
Beste Marga, Ten eerste bedankt voor uw recensie. Het is spijtig om te lezen dat u nadat de vloer besteld was tegen een paar struikelpunten liep. Wij als Lab21 streven naar een optimale klantbeleving voor een ieder. We nemen uw feedback mee om dit soort gevallen in de toekomst te voorkomen. Echter kunnen wij uw order niet vinden in ons systeem. Wij kunnen ook niet achterhalen wat precies is gebeurd. Zou u zo vriendelijke willen zijn om uw ordernummer door te sturen naar [email protected] met uw toelichting erbij? Met vriendelijke groet, Floor
Ik was een tijdje bezig met laminaat uitzoeken. Via internet kwam ik bij LAB21 terecht. Toen was het ook moeilijk omdat er zoveel keus was. Uiteindelijk wel een keus kunnen maken. Bij de keus van het laminaat gevraagd of het makkelijk te leggen was? Antwoord was ja. Ik had zo mijn twijfels want het was een visgraat patroon. Er had een beschrijving bij moeten zitten net zoals bij behang waar een structuur in zit. Er wordt er van uitgegaan dat het door een legservice wordt uitgevoerd en niet door jezelf. Ik heb de betaling meteen gedaan zodat het een paar dagen later bezorgd zou kunnen worden, maar dat stond op de bon geschreven en was niet opgemerkt. Wel jammer dat de bezorging een week later dan gepland was en ook dat de plinten er niet bij waren en nog nageleverd werden.
Beste Sita, Bedankt voor het plaatsen van deze mooie review en de feedback over de leg-beschrijving, we staan altijd open voor opbouwende ideeën en hier kunnen we zeker naar kijken! We wensen u veel plezier van uw nieuwe vloer! Met vriendelijke groet, Floor
Er werd echt tijd voor ons genomen en we werden goed geïnformeerd en geadviseerd.
Beste Ank, Bedankt voor uw mooie review. We vinden het normaal om de tijd voor onze klanten te nemen om ze zo goed voor te lichten over alle mogelijkheden, maar het is fijn om te horen dat het gewaardeerd wordt. We hopen dat u een mooie vloer heeft gevonden! Met vriendelijke groet, Floor
De verkoper was vriendelijk, kundig en vooral geduldig. Prima eigenlijk. Bij het leggen ontdekt "de vloerenman" een klein maar hardnekkig probleem. Oplossing: iets dikkere ondervloer. Maar: hier stokt het advies een beetje. Er moest navraag gedaan worden en het antwoord duurde (te) lang. Zelf kwamen we erachter dat dit niet kon, om praktische redenen. Bovendien wist een ander "vloerenleverancier" ook dat er geen alternatief bestaat. Beetje jammer.
Beste Hans, Hartelijk dank voor uw bezoek aan een van onze showrooms. Wij vinden het erg prettig om te horen dat u in de winkel goed bent geholpen, maar wat een vervelende situatie gezien de administratieve kant. Wij waarderen uw feedback en zullen dit dan ook meenemen in het proces om LAB21 nog verder te verbeteren. Toch hopen wij dat u een mooie vloer heeft gekozen en dat deze naar alle tevredenheid wordt opgeleverd. Mochten er nog problemen zijn, kan u altijd naar [email protected] mailen. Met vriendelijke groet, Floor
Wordt netjes behandelt en op de hoogte gehouden van het wel en wee van de bestelling TOP
Beste Fred, Hartelijk dank voor uw mooie review. LAB21 streeft naar een professionele service en wij vinden het daarom erg fijn om te horen dat u dit ook zo ervaren heeft. Wij wensen u namens LAB21 heel veel plezier met uw nieuwe vloer. Met vriendelijke groet, Floor
Ik had binnen een week laminaat nodig en LAB 21 heeft mij geholpen om het laminaat op tijd te ontvangen. In de winkel ben ik goed geholpen en ook ben ik goed geholpen en geïnformeerd door de klantenservice. Ben zeer tevreden over de service. De laminaatvloer is ook prachtig.
Beste Marjolein, Wat super fijn om te horen dat u zeer goed geholpen bent. Hartelijk dank voor het schrijven van deze mooie review. LAB21 streeft naar een deskundige en professionele service en wij vinden het daarom erg fijn dat u dit waardeert. Wij wensen u namens LAB21 heel veel plezier van uw nieuwe vloer. Met vriendelijke groet, Floor
Wij zijn door Mounier tot volle tevredenheid geholpen. Voor de vloer en de plinten die gelegd en gezet worden kunnen wij natuurlijk nog geen beoordeling geven.
Beste L.S., Wat fijn om te horen dat u zeer tevreden bent over hoe Mounier u geholpen heeft. Hartelijk dank voor deze eerlijke review. Wij hopen dat u tevreden bent met het eindresultaat en wensen u namens LAB21 alvast veel plezier met de nieuwe vloer. Met vriendelijke groet, Floor
Laminaat gekocht en kregen te horen dat dit in 1 dag gelegd kon worden. De legger kwam de voorinspectie doen en twee dagen later het leggen. Bleek dat het laminaat een dusdanige constructie heeft wat de legger niet in 1 dag kan leggen. Hij had dit al meerdere keren aangegeven bij Lab21 dat als men dit type laminaat verkocht, men hem daarvan op de hoogte zou stellen zodat hij hier rekening mee kon houden. Hierdoor kon hij maar 1 verdieping doen. Lab21 gebeld..ene meneer Chadoe was een beetje 'kort' en ik moest klantenservice maar bellen, die zouden het oplossen. kregen vervolgens een mail, dat ZIJ (lab)geregeld hadden dat de legger snel het tweede gedeelte zou leggen. Niet ZIJ maar de legger is op z'n vrije dag terug gekomen, ook omdat wij qua schema vast kwamen te zitten. De legger van VDL vloeren heeft keurig gewerkt, daar ligt het niet aan, maar de service van Lab21.... Oja...beter teveel laminaat dan te weinig..want teveel laminaat werd terug genomen. nu dus iets teveel over...ik gebeld...laminaat kan retour toch? Antwoord:ja hoor. Kun je brengen naar Kampen. Naar de leverancier....en wederom bedankt.
Beste R. van der Hulst, Ten eerste bedankt voor uw recensie. Het is natuurlijk niet fijn dat de communicatie tussen ons niet is gelopen zoals het had gemoeten, onze excuses daarvoor. Wij als LAB21 streven wij naar een optimale klantbeleving en daarbij speelt communicatie een cruciale rol. Dat uw vloer in eerste instantie niet binnen 1 dag gelegd kon worden, terwijl dat wel afgesproken was, is natuurlijk geen goede zaak. Elke legspecialist heeft een andere werktempo bij een specifiek probleem. In dit geval had onze verkoopadviseur een inschattingsfout gemaakt met betrekking tot de verwerkingssnelheid. In uw situatie heeft onze legger extra inspanning gedaan om de vloer toch op tijd afgelegd te krijgen. We hopen dat inmiddels de vloer er goed inligt en dat u veel plezier beleefd aan uw vloer! Met vriendelijke groet, Floor
De winkel, het personeel, er wat er verkocht wordt, is allemaal prima. De logistiek en administratieve afhandeling kan beter. Wij vinden het ten minste niet netjes als je 100% aanbetaald hebt, alsnog een herinnering krijgt dat je moet betalen. Om het bestelde te kringen moesten we zelf bellen om te kijken of het op de genoemde datum ook in huis was. De track en trace werkte niet goed. En als je je bestelde produkten komt ophalen vind ik een half uur wachten best wel lang. Maar neemt niet weg dat we gerust een volgende keer weer naar LAB21 gaan.
Beste Arie van Leeuwen, Hartelijk dank voor het schrijven van deze eerlijke review. Fijn dat u in de winkel goed bent geholpen en dat het personeel u goed heeft geholpen. Wat vervelend om te horen dat de administratieve kant van LAB21 niet optimaal was. Wij gaan uw feedback meenemen in ons proces om het in de toekomst nog beter te doen. Namens LAB21 heel veel plezier met uw nieuwe vloer. Met vriendelijke groet, Floor
Mooie vloeren en showrooms. Winkelpersoneel is zeer behulpzaam en kundig. Het laminaat is van prima kwaliteit. De communicatie na bestelling kan beter! Veel mails met niet de juiste informatie en onduidelijkheden. Verder prima dus
Beste Christianne, Hartelijk dank voor het schrijven van deze mooie review. Wij als LAB21 streven naar de beste service voor onze klanten en waarderen uw feedback! Wij zijn aan het systeem van alle emails aan het verbeteren. Wij wensen u heel veel plezier met de nieuwe vloer. Met vriendelijke groet, Floor
Alles omtrent de vloer van lab21 is goed, van aankoopbegeleiding,advies, levering en bereiding via email tijdens leggen. Het personeel dat jullie stuurden was het tegenover gestelde! Ze kwamen in een personenwagen aanzetten, zagen eruit als bouwvakkers en kwamen 2dgn 2x 2 uur te laat! Ze hadden een kind bij zich, moesten gereedschap lenen? Ze werkten gehaast en van beneden naar boven? Overal lag rommel! De vloer is goed gelegd maar de plinten waren een ramp! Soms wel een cm van de kant af. Er was te weinig laminaat berekend, afgesproken dat wanneer alles binnen was ze die nog kwamen leggen en de plinten opnieuw zouden doen. Dit is ook gebeurd maar niet alle plinten, de plinten die vast zaten hebben we laten zitten zodat ze zo snel mogelijk hier de deur uit konden!
Beste Rob, Hartelijk bedankt voor het schrijven van deze eerlijke review. Wat vervelend om te horen dat u bij het leggen een vervelende ervaring heeft gehad. Heeft u toevallig al contact opgenomen met het hoofdkantoor hiervoor. Zo niet, zou u dan uw naam en ordernummer willen mailen naar [email protected]. Dan gaan wij uitzoeken wie de persoon in kwestie is geweest. Fijn om te horen dat het uiteindelijk wel goed is gekomen en dat u alsnog een prettige ervaring heeft gehad. Met vriendelijke groet, Floor
Beste Louw, Wij zijn heel blij om te horen dat u een perfecte vloer heeft gekregen! Hartelijk dank voor het schrijven van deze mooie review en wij wensen u namens LAB21 heel veel plezier met de nieuwe vloer. Met vriendelijke groet, Floor
-slecht bestelsysteem, moet 1 fles van iets bestellen voordat de daadwerkelijke pvc vloer ingevoerd kan worden. -levertijd klopte niet met de daadwerkelijke levertijd -service aan de deur onder de maat -alleen de aantallen klopten
Beste Smeekes, Ten eerste bedankt voor uw duidelijke recensie. Het is spijtig om te lezen dat u niet geheel tevreden bent over de service die verleend is. Onze webshop is inderdaad nog niet ingericht om de klant zelfstandig te laten bestellen. Wij werken voor 99% via de fysieke winkels met onze klanten. We gaan met uw feedback aan de slag om uiteindelijk te zorgen voor een optimale klantbeleving voor een ieder. Met vriendelijke groet, Floor
Vorige week kwam ter voorbereiding een medewerker de vloer opmeten. Dit ging snel en vakkundig
Beste Dick, Hartelijk dank voor het schrijven van deze mooie review. LAB21 streeft naar vakkundig en professionele service, wij zijn daarom blij om te horen dat dit gewaardeerd wordt! Wij wensen u alvast heel veel plezier met de mooie nieuwe vloer! Met vriendelijke groet, Floor
In de showroom heb ik mijn bestelling geplaatst en daar specifieke afspraken over de bestelling, levering en betaling gemaakt. De geautomatiseerde e-mails van de afdeling planning werden hier niet op aangepast, wat resulteerde in grote verwarring (en ergernis). Bovendien kwam de medewerker die mij hielp erg warrig en onervaren over. Mijn klacht is uiteindelijk opgelost, maar daar heb ik zelf veel moeite voor moeten doen.
Beste Anniek, Ten eerste bedankt voor deze recensie. Wij als Lab21 streven wij naar een optimale klantbeleving en daarbij speelt communicatie een cruciale rol. In dit geval is deze communicatie spijtig genoeg niet optimaal gelopen, daarvoor onze oprechte excuses. Wij zijn continu onze communicatiesysteem aan het verbeteren. Bij elke verbetering zit er helaas soms kinderziektes. In uw situatie was de verwerking van bijv. de betaling nog niet verwerkt in onze systeem waardoor de automatische email een ander getal noemt. Onze oprechte excuus hiervoor. Het fijn om te horen dat uw klacht in middels opgelost is! Met vriendelijke groet, Floor
Toen wij binnenkwamen in Utrecht toen kwam er vrij snel iemand naar ons toe. We waren op zoek naar pvc en werden geholpen met de verschillende keuzes voor onze wensen. Geen gepush, rustig kijken en uiteindelijk goed geholpen met de order!
Beste Inge, Wat goed om te horen dat u ontzettend goed bent geholpen. Hartelijk dank voor het schrijven van een mooie review. Hopelijk heeft u een mooie vloer gevonden. Met vriendelijke groet, Floor
goed geregeld
Beste Antonio Burgos Olives, Hartelijk dank voor uw reactie. Wij vinden het fijn dat u goed bent geholpen. Hopelijk heeft u een mooie vloer gevonden. Met vriendelijke groet, Floor
Positieve ervaring: - ruime keuze - persoonlijk advies - mogelijkheid om voorbeelden in thuis situatie te beoordelen - afgesproken levertijd prima nagekomen Negatieve ervaring: - betalingsafspraak in de winkel gemaakt klopt totaal niet met de latere emails - gekozen voor ophalen, blijkt er geen steekwagen of dergelijke in de winkel aanwezig om de zware pakken naar mijn auto te vervoeren. - reclame over de legservice geldt in zekere mate dus niet voor minder dan 20 m2. Dan kan het weken tot maanden duren. Gelukkig hebben wij voor klik PVC gekozen.
Bij aankoop van de vloer Tevreden over info op de winkelvloer. Na bezoek aan de locatie werd er een planning afgegeven die niet klopte, de leggers berichten ons bij het egaliseren dat het niet 1 maar 2 dagen ging duren en ook later in de week. Iets wat onze verhuisplannen volledig ontregelde. Uiteindelijk kwam men helemaal niet op de afgesproken dagen vanwege ziekte. In contact met klantenservice heeft het mij enorm veel inspanning gekost om de vloer gelegd te krijgen. Tijdens dit proces bleek dat er planken afwijken qua maat waardoor we nu uiteindelijk met grote lelijke sleuven zitten. Dit alles is terug te vragen door u bij klantenservice. Ik zit nu te wachten op de leggers die het probleem gaat oplossen.
Beste Jan, Ten eerste bedankt voor de recensie. Het is fijn om te lezen dat u een positieve ervaring heeft overgehouden aan uw winkelbezoek bij ons. Daarnaast is het natuurlijk niet fijn dat er in het vervolg van het proces dingen anders zijn gelopen zoals verwacht, onze excuses daarvoor. In uw geval hebben wij met name te maken gehad met ziekteverzuim van de legspecialist. Normaliter kunnen wij snel een andere legger uit de regio naar u sturen. Helaas was er sprake van een extreme drukte in die periode waardoor enige vertraging opliep. Hopelijk ligt momenteel de vloer en goed in en beleefd u veel plezier aan uw vloer! Met vriendelijke groet, Floor
Euroweg 27
3825HA Amersfoort
Welkom bij LAB21: De grootste vloerenwinkel van Nederland! Met meer dan 2000 vloeren vind je de vloer die bij je past. Kies uit meer dan 35 topmerken en de beste service. Bij LAB21 ontdek je PVC, Laminaat en Houten vloeren.