Wel betalen anders wordt de vloerniet geleverd!!Tegels zijn binnen,kamer 45 m2 ontruimd .Konden die dag geen gebruik maken van ons huis!!!!!Gewacht op egaliseren van de vloer maar na 12 telefoontjes en de belofte dat we teruggebeld zouden worden....nooit gebeurd.Van het kadtje naar de muur gestuurd.Blijkbaar is lab 21 wel bereid te verkopen maar heeft geen enkel contact met of overleg met legservice.Waardeloos!!!Wel tegels,lege kamer maar geen oplossing!!! Klant staat met rug tegen de muur.
Geachte mevrouw Taal, Helaas was uw legger ziek geworden op de dag dat er bij u gelegd zou worden. Door vakanties waren er ook niet direct alternatieve leggers voor handen. We zijn toen direct al onze leggers gaan benaderen om de opdracht alsnog snel gelegd te krijgen. U anticipeerde zelf en vond zelf een legger die snel kon leggen voordat wij die gevonden hadden. U heeft toen besloten de legopdracht te annuleren en door uw eigen legger te laten leggen. Uiteraard hadden wij u nooit met dit probleem laten zitten, maar toen u zelf de oplossing had respecteerden wij uiteraard uw besluit en hebben ingestemd met de annulering. Natuurlijk voelt het ook voor ons niet goed dat u zelf sneller met een oplossing bent gekomen dan dat wij dit konden, maar in deze hebben we in uw belang gekozen om het op deze manier af te wikkelen. We hopen wel dat u heel veel plezier heeft van uw mooie vloer. Met vriendelijke groet, Floor
Prima geholpen, eerst zelf gekeken naar wat we mooi vonden daarna geholpen door de medewerker. Goed gevoel eraan over gehouden. Kwaliteit is goed. Eindresultaat is fantastisch
Beste Tom, Bedankt voor uw bezoek aan de showroom en het plaatsen van de review. Wat fijn dat de verkoopadviseur u zo goed heeft geholpen, en u daar een goed gevoel aan heeft overgehouden! En vooral goed om te horen dat het eindresultaat fantastisch is geworden, daar gaat het uiteindelijk om! We wensen u heel veel plezier van de nieuwe vloer! Met vriendelijke groet, Floor
Op zaterdag lang wachten om geholpen te worden
Beste Henk, Het kan inderdaad voorkomen dat de showroom op zaterdag wat drukker is dan doordeweeks. U kunt bij ons dan ook altijd doordeweeks een afspraak maken, en een verkoopadviseur zal dan uitgebreid de tijd voor u kunnen nemen. Met vriendelijke groet, Floor
In maart een prettig gesprek gehad met de verkoper in Den Bosch. Hij heeft alles netjes uitgelegd en besproken hoe de vloer gelegd kan worden. Daarnaast hebben we een goede keuze kunnen maken wat betreft vloer. Maar dan kom je in de molen genaamd LAB21, waar ze een afspraak met een vloerlegger maken die contact met je opneemt binnen 3 dagen. Bij deze bevestiging stond een telefoonnummer zodat je, indien gewenst, zelf kan bellen met de vloerlegger. Na zelf 3 keer gebeld te hebben met de vloerlegger en telkens de reactie krijgt dat je wordt teruggebeld nadat er gekeken is in de planning, maar niet wordt teruggebeld, LAB21 een bericht gestuurd dat het onmogelijk is een afspraak te maken met de vloerlegger. In hetzelfde bericht ook aangegeven dat er een andere vloerlegger gewenst is, gezien de vorige geen contact opneemt, heeft LAB21 een ander bedrijf in "actie" gezet. Die contact met mij op zal nemen voor een afspraak. Na ook door het 2e vloerbedrijf NIET gebeld te zijn, ben ik helemaal klaar met bestellen bij LAB21. Het ging om een vloer rond de 10.000 euro, maar die kan ik gewoon niet kwijt bij LAB21, omdat niemand komt opdagen!
Geachte heer Hubben, Uiteraard kennen we uw dossier. De situatie zoals die is ontstaan is zowel voor u als voor ons onwenselijk. Het is alleen wel zo dat in de vakantieperiode waarin u uw order heeft geplaatst er beperkingen zijn ten aanzien van het toewijzen van leggers. Het kan dan voorkomen dat het maken van een afspraak langer duurt dan gebruikelijk. Arbeid van kwaliteit die wij verwachten is schaars. Dit maakt dat het niet zo eenvoudig is om in de vakantieperiode een andere legger op zeer korte termijn toe te wijzen. Wij hebben uw opdracht dan ook zonder kosten geannuleerd. Wij wensen u veel succes met uw nieuwe keuze. Met vriendelijke groet, Floor
Na mijn eerdere review zijn de problemen door de manager van vestiging Eindhoven netjes en correct opgelost. Vestiging Eindhoven kan ik zeker aanbevelen. Op het hoofdkantoor kunnen ze hiervan nog iets leren. Maar nu goed product voor een goede prijs en vloer ligt prachtig. De vraag hieronder over "aanbevelen" kan ik alleen met ja beantwoorden voor de vestiging Eindhoven.
Geachte heer Oomen, Het is natuurlijk altijd vervelend als een product niet leverbaar is. Helemaal als bij het pakken van de goederen geconstateerd wordt dat het product beschadigd is. Helaas was dit product op dat moment verder niet meer voorradig, waardoor wij moesten wachten op een nieuwe zending. Voor dit wachten hebben wij u een korting aangeboden die voor u reden was om toch op de vloer te wachten. Helaas kunnen wij niet meer dan dit in deze situatie. We vinden het daarom ook onterecht dat u dan toch een slechte review plaatst. Met vriendelijke groet, Floor
Originele beoordeling
Op de afgesproken dag van levering nog niets gehoord. zelf gebeld maar telefonisch onbereikbaar. Via de mail bericht dat ze een dag later zouden komen leveren en later op de dag een bericht dat de zending beschadigd was en opnieuw besteld moest worden. Moet mijn vloerenlegger dus afzeggen. Je moet wel alles van te voren betalen. Waardeloos bedrijf en ga proberen mijn geld terug te krijgen.
Goed geholpen in Den Bosch. Zeer klantvriendelijk en goed advies. Mooie vloer, lastig te leggen maar uiteindelijk een super resultaat. Enige punt van kritiek is het transport, communicatie hier omtrent is waardeloos. Bellen vanaf 8.00u, wanneer de levering zou komen. Terwijl er om 7.00u al een vrachtwagen voor de deur stond met een pallet met de vloer.
Beste Wil, Bedankt voor uw bezoek aan de showroom van Den Bosch en het plaatsen van de review. Goed dat u ook feedback geeft over het transport, hier gaan we contact over opnemen met onze transporteur om dit aan te scherpen. Wat fijn dat u verder goede geadviseerd bent en vooral goed om te horen dat de vloer mooi is geworden, daar gaat het uiteindelijk om. We wensen u heel veel plezier van de nieuwe vloer! Met vriendelijke groet, Floor
zeer slecht bedrijf die geen enkele service bieden, vloer van 11.000,- gekocht en chanteren je gewoon. Geen enkele handreiking, ik ben toch echt benieuwd of er nog een oplossing komt ik verwacht het niet gezien de slechte reviews. Zal een ieder die er naar vraagt of die het wil horen vertellen dat je hier zeker geen vloer moet kopen. Een goede naam moet je verdienen door je klanten te helpen en te ontzorgen, niets van dat alles alleen maar de bal terug leggen bij de klant en geen excuus niets echt om te janken.
Beste mevrouw, Op basis van uw review kunnen wij geen order achterhalen, maar we komen graag met u in contact om dit op te lossen. Dit is geen situatie waar we ons in herkennen. We doen er juist alles aan om klanten te helpen en tevreden te maken. Als we daarin in uw geval niet geslaagd zijn, spijt ons dat zeer en zouden we dit graag alsnog doen. Stuurt u s.v.p. uw gegevens onder vermelding van deze review naar [email protected], dan pakken wij het van daaruit op. Met vriendelijke groet, Floor
Mijn ervaring met lab21 filiaal Den Bosch is zeer positief. Goede advies van de verkoper. Kort na het overmaken van de aanbetaling werden we netjes gebeld door de legger voor een inspectie. Tijdens zijn bezoek ook meteen een afspraak gemaakt en advies gekregen!
Beste Nedam, Bedankt voor uw bezoek aan de showroom van Den Bosch en het plaatsen van deze mooie review. Wat fijn dat de legger snel een afspraak heeft gemaakt voor de inspectie, en u daar nog wat advies heeft gegeven. Nog even wachten tot de vloer gelegd is, maar we wensen u er nu alvast heel veel plezier van! Met vriendelijke groet, Floor
De communicatie met Lab21 was kort samengevat een drama. De winkel was okay, netje geholpen maar de afspraken die ik in de winkel maakte waren niet goed doorgekomen bij het hoofdkantoor. Daarna volgende rekeningen die niet betaald zouden zijn en werden leveringen zonder verder communicatie op hold gezet. Gebeld, zou worden teruggebeld maar meerdere keren helaas. Elke keer dat er wat mis ging moest ik zelf in actie komen. Ze wisten alleen dat ik moest betalen en hoeveel maar hoe ze aan het bedrag zijn gekomen en dat er afwijkende afspraken zijn gemaakt daar wisten ze niets van. Na heel wat telefonisch/mail contact de plooien gladgestreken, dacht ik dat de problemen voorbij waren, maar helaas. Wederom geen bevestiging van telefonisch gemaakte afspraken terwijl ik expliciet om een bevestiging per mail had gevraagd. Maar weer gebeld, weer complete verwarring wat er dan was afgesproken. Ik heb ze toen maar geadviseerd een dossier op te bouwen met afspraken. Kennelijk toch weer niet goed doorgekomen want een week later zomaar een rekening van 50EUR. Weer gebeld weer verwarring ze konden me niet uitleggen waar dat bedrag vandaan kwam. Ik kan nu nog een tijdje doorgaan met zaken die misliepen maar ik stop daar nu maar even mee. Een lang verhaal kort: Lab21 leer communiceren met je klanten, stuur duidelijke rekeningen, leg mutaties of afwijkende afspraken vast. Maar het einde van de ramp moest nog komen. Ik had met de legger afgesproken dat er extra egaline zou worden gelegd om het hoogteverschil tussen de nieuwe PVC vloer en de dikkere tegelvloer in de keuken enigszins gelijk te trekken. Helaas kwam niet deze legger maar een tweetal andere heren. Deze heren hadden nogal wat moeite om de gemaakte afspraken te begrijpen. Lang verhaal weer kort gemaakt: ik zit nu met een aanzienlijk verschil tussen mijn woonkamer en keuken terwijl ik daar wel voor betaald had en ik ze nog tijdens het gieten er op wees. Het kitten waren ze even 'vergeten'. Lab21 absoluut geen aanrader.
Eeen geplaatste bestelling wordt niet nagekomen. Voorwaarden en prijzen worden gewijzigd onder vals voorwendselen. Legger zou niet beschikbaar zijn,maar er wordt wel een legger "zwart"aanbevolen die de hoofdprijs vraagt
Geachte heer Slegers, Uw opdracht betrof een legopdracht voor ruim 15m2 klik pvc. Dit zijn opdrachten die voor ons niet te plaatsen zijn, omdat de legkosten t.o.v. de totaalprijs relatief te hoog zijn. Om u hierin tegemoet te komen hebben wij u in contact gebracht met een legger waarbij u deze kosten zelf met hem, buiten ons om, kon afstemmen. Toen dit niet lukte hebben wij uw order kosteloos geannuleerd. Wij zijn ons bewust dat dit geen ideale situatie is, maar we hebben wel gedaan wat we konden om het voor u zo goed mogelijk te regelen. Met vriendelijke groet, Floor
Netjes geholpen en voor gelicht pr ima zaak
Beste Ton, Bedankt voor het plaatsen van deze mooie review. We zijn blij om te horen dat u tevreden bent over de nette hulp en de voorlichting. We hopen dat u een mooie vloer heeft gevonden! Met vriendelijke groet, Floor
is een prima zaak in Delft. Een klien minpuntje; zou leuk zijn als er ook gevraagd wordt of wat wilt drinken koffie of thee e.d. Voor de rest geen minpunten.
Beste Ronald, Bedankt voor het plaatsen van deze mooie review en de feedback. De koffie en thee staan vaak klaar, waarschijnlijk is de adviseur het even een keer vergeten aan te bieden. We zijn blij om te horen dat u verder goed geholpen bent! We wensen u veel plezier van uw nieuwe vloer! Met vriendelijke groet, Floor
Spannende vloer, maar mooi neergelegd, goed alles dichtgelijmd. Ook keurig plinten vast gelijmd, aardige uitvoerders met goed tips. Erg mooi en prima geholpen!
Beste Ilona, Bedankt voor uw bezoek aan onze showroom en voor deze mooie review. Fijn om te horen dat u zo blij bent met de nieuwe vloer, daar gaat het uiteindelijk om! Veel plezier er van! Met vriendelijke groet, Floor
We zijn tevreden over de levering, afspraken nakomen en de klantvriendelijkheid. De houten vloer die we hebben voldoet aan de verwachtingen, alleen wel veel bijgewerkte kwasten. We hopen dat dit in de toekomst geen probleem gaat worden.
Beste Ivonne, Bedankt voor uw bezoek aan de showroom en het plaatsen van deze mooie review. Wat leuk om te horen dat u tevreden bent over de houten vloer. Heel veel plezier van! Met vriendelijke groet, Floor
We wisten op voorhand al wat we wilden, dus met enkele goede adviezen vloer besteld. Moet nog gelegd worden dus dit is niet in beoordeling meegenomen.
Beste Edd, Bedankt voor uw bezoek aan de showroom en het plaatsen van deze mooie review. Wat leuk om te horen dat u met enkele goede adviezen al zo snel een vloer heeft uitgekozen. Nog even wachten tot de vloer gelegd is, maar we wensen u er alvast veel plezier van! Met vriendelijke groet, Floor
Info en verkoop door Ronnie uitstekend, evenals snelle afspraak voor levering binnen een week. Bevestiging van order door centraal bureau zeer verwarrend, doordat bedrag en leverdatum niet klopte. Bereikbaarheid winkel slecht, communicatie met hoofdbureau verwarrend. Moest eerst betalen voordat definitieve planning kon worden gemaakt, terwijl de datum voorwaarde was voor bestelling. Uiteindelijk goed gekomen, maar leverde stress op. Transport en levering okee. Jammer dat we niet kunnen kiezen voor een betaalde optie om de pakketten naar een verdieping te laten brengen.
Beste Helen, Bedankt voor het plaatsen van deze mooie review en de feedback over de communicatie, we staan altijd open voor opbouwende ideeën, en hier kunnen we zeker van leren! We zijn blij om te horen dat u verder super geholpen bent door Ronnie! We wensen u veel plezier van uw nieuwe vloer! Met vriendelijke groet, Floor
Oplichting en uitbuiting van werknemers en zzper
Beste Monique, Ik weet niet waar jij je op baseert, maar wij werken met een grote groep werknemers en leggers en die doen dat met plezier en uiteraard omdat ze dit zelf willen. We voelen ons verder niet verplicht om ons hier verder te verdedigen als iemand iets compleet uit de lucht gegrepen roept. Met vriendelijke groet, Floor
Slechte communicatie, komen afspraken niet na en doen beloftes die ze niet nakomen.
Beste Jill, Het is moeilijk om op basis van alleen een voornaam deze review te herleiden naar een klant. Maar ik weet zeker dat los daarvan jouw commentaar niet klopt, We kunnen fouten maken, misschien niet het gewenste antwoord geven maar onbetrouwbaar zijn wij niet. We werken met ons team hard om elke dag vele tientallen klanten tevreden te maken met een mooie vloer. In bijna alle gevallen lukt dit goed. Soms gaat er ook bij ons iets mis en dan wordt dat netjes opgelost. Soms verwachten klanten meer dan wat redelijk is, dan kunnen wij daar tot op zekere hoogte ook nog in mee gaan. En heel soms gaat het ons te ver en stellen wij daarin een grens, en die grens ligt eigenlijk best al ver. Onbetrouwbaar zijn zit niet in ons systeem, daarom nodig ik je graag uit om via [email protected] contact met mij op te nemen, dan hoor ik graag wat de reden is waarom jij ons onbetrouwbaar vindt, Met vriendelijke groet, Floor Jill
We hebben een prima vloer, maar de levering was niet fantastisch. We hadden i.v.m onze vakantie afgesproken dat het maandag 20 juli geleverd zo worden omdat we dinsdag weg zouden gaan, in u raad het al maandag geen vloer. Gebeld naar de planning en die gaven aan dat hij pas dinsdag middag om half vijf zou komen . Ik weet niet waar het is fout gegaan maar het koste ons wel een vakantie dag, maar volgens mij zitten ze daar niet mee.
Zowel de persoonlijke contacten als de telefonische contacten waren netjes en correct. Wij zijn netjes en uitvoerig op de hoogte gebracht van de diverse mogelijkheden. Ook de aflevering van de vloer was op de afgesproken datum en werd netjes bezorgd.
Beste Hans, Bedankt voor de mooie review en uw bezoek aan onze showroom. We vinden het leuk om te horen dat u zowel persoonlijk als telefonisch goed bent geholpen. We wensen u veel plezier met de nieuwe vloer! Met vriendelijke groet, Floor
Het moeiijk leggen komt omdat het pvvkliklaminaat zo dun is dat klikken soms niet of moeilijk gaat en steeds met een klosje aangetikt moet worden. R.j.van Zanten
Tweede keer dat ik een laminaatvloer bij Lab21 Oostzaan besteld heb. Het is mooi laminaat, al heb ik wel spijt dat ik de ondervloer met groene platen heb genomen. Het is me geadviseerd, maar de vloer ligt hierdoor een stuk hoger waardoor met name bij de voordeur het lastig wordt om nog een droogloopmat te plaatsen en dat is wel nodig. Ook vertelde de legger mij dat groene platen het geluid van de vloer naar boven doorwerkt. Beter was dus een geluiddempende en vochtwerende folie geweest. De legger vond groene platen ook een beetje achterhaald. Over de service van LAB21 ben ik verder tevreden, er miste bij de levering een hoekprofiel en die is direct nagezonden. Ook leek het er op dat ik te weinig laminaat had (berekend door LAB21) en dit werd goed afgehandeld. Gelukkig hebben we het precies gered met het bestelde laminaat. Nu afwachten hoe de vloer het gaat doen. Lab21 heeft veel keuze in soorten vloeren en er zitten ook mooie goede vloeren tussen die goed betaalbaar zijn.
Beste Chantal, Bedankt voor het plaatsen van deze mooie review en de feedback over de ondervloer, we staan altijd open voor opbouwende ideeën! We zijn blij om te horen dat u verder goed geholpen bent! We wensen u veel plezier van uw nieuwe laminaatvloer! Met vriendelijke groet, Floor
Het is een byzondere winkel met veel keus en wat niet onbelangrijk is met veel licht wat belangrijk is bij het uitzoeken.
Beste Albert, Leuk om te horen dat u uitstekend geholpen bent in onze showroom, en dat u enthousiast bent over de winkel. Bedankt voor het plaatsen van deze mooie review! Met vriendelijke groet, Floor
Genoeg keus en goed advies. Aardige verkoper. Tot nu toe erg tevreden over lab21 en hopelijk na de levering en het leggen vd vloer nog steeds te vreden.
Beste C.W.J. Schipluiden, Bedankt voor uw bezoek aan onze showroom en voor het schrijven van deze review! We zijn blij om te horen dat u tevreden bent over het assortiment en het goede advies. We zullen voor een mooie vloer zorgen! Nog even wachten tot deze gelegd is, maar we wensen u nu alvast heel veel plezier met uw nieuwe vloer! Met vriendelijke groet, Floor
leuke winkel werden snel geholpen. Na de betaling kan je ze niet meer te pakken krijgen voor vragen of opmerkingen. wij hadden de pech dat de legger ziek was en daar moest ik zelf achterkomen hierna gevraahd hoe ze dit gingen oplossen. Doodleuk krijg j te horen dat je dat zelf met de legger moet regelen heel handig als je op een betonnenvloer moet leven met een dochter van 8 maanden. Nu ben ik zelf maar naar de winkel gereden omdat ze noet terufbellen na uitleg... meveouw van het hoofdkantoor durft je niet eens recht aan te kijken en beloofd wel dat ze contaxt opneemt die dag.. 16:50 niks vernomen gebeld geen gehoor... na 30 min een mailtje dat ze op korte termijn niks kunnen doen en dat ze het laten weten als ze meer weten... ja ze laten je gewoon in de steek. gelukkig kon de legger die zaterdag komen anders had ik waaeschijnlijk nog geen vloer gehad. Lab21 niks meer van vernomen wat een klote bedrijf zijn te laf om je te woord te staan.
Euroweg 27
3825HA Amersfoort
Welkom bij LAB21: De grootste vloerenwinkel van Nederland! Met meer dan 2000 vloeren vind je de vloer die bij je past. Kies uit meer dan 35 topmerken en de beste service. Bij LAB21 ontdek je PVC, Laminaat en Houten vloeren.