Ik heb bij Lab21 de PVC vloer Sensation Visgraat Iford gekocht voor mijn nieuwe woning en ben zeer tevreden over het product. Ook de service in de winkel in Den Bosch, die van het transportbedrijf en vooral die van de leggers was uitzonderlijk goed. Ik ontving de sleutel van mijn nieuwe woning al kort na de koop; hierdoor was het erg lastig om een winkel en legger te vinden die mijn vloer op korte termijn konden leveren en plaatsen. Ook Lab21 hanteert eigenlijk iets langere levertijden, maar bij mijn eerste bezoek aan de winkel in Den Bosch was de verkoper (Ronnie) direct bereid om mee te denken. Na een paar telefoontjes over en weer met de stoffeerder, bleek het toch mogelijk om de vloer snel te plaatsen. Na aanbetaling van de vloer verliep de communicatie met de accountmanager (Rianne) en de afdeling planning ook erg goed. Ze handelen proactief en als je het van tevoren aangeeft kun je zelf de leverdatum bepalen. Vaak zie je dat het maar stroef gaat als winkels hun transport uitbesteden, maar bij Lab21 en hun vervoerder (Embregts) merk je dat ze goed met elkaar blijven communiceren en dat je als klant niet zomaar overgeleverd wordt aan een 3e partij. Last but not least: de leggers. Mijn vloer is geplaatst door George en Luka van Sigus allround vloerenlegger. Ze hebben écht een mooi stukje vakmanschap geleverd. De vloer ligt er strak in. Ook geven ze goed advies over de plint en de verschillende ruimtes. Zo bleek het bij mijn woning beter om in de hal de vloer juist niet in visgraat te leggen omdat dit raar zou ogen door een hoek in de hal. Ik heb hun advies gevolgd en de vloer loopt nu recht in de hal en gaat in de woonkamer over in een visgraat patroon. Top advies dat gegeven wordt vanuit ruim 30 jaar ervaring en wat terug te zien is in het eindresultaat.
Beste Roel, Bedankt voor uw bezoek aan de showroom van Den Bosch en het plaatsen van de review. Wat fijn dat Ronnie (vanuit de showroom) en Rianne (vanaf het hoofdkantoor) u zo goed hebben geholpen, dat is een leuk compliment! Ik zal het aan ze doorsturen. En vooral goed om te horen dat de leggers vakmanschap hebben geleverd en dat de vloer mooi is geworden, daar gaat het uiteindelijk om. Bedankt voor het delen van uw verhaal. We wensen u heel veel plezier van de nieuwe pvc vloer! Met vriendelijke groet, Floor
PVC lijm tegels gekocht in Capelle. Goed geregeld, verpakt en goede prijs
Beste Ans, Bedankt voor uw bezoek aan onze showroom van Capelle en voor deze mooie review. Fijn om te horen dat alles goed geregeld was. Veel plezier van uw nieuwe lijm PVC tegels! Met vriendelijke groet, Floor
Hele mooie vloer gekocht bij Lab21 in Groningen. Er werd goed meegedacht en de keus was snel gemaakt. De vloer kon zeer snel gelegd worden. In tussentijd wel veel mailtjes gehad (bevestiging van bestelling en allemaal updates), dit zou iets minder mogen. Ook een paar keer telefonisch contact gehad, dit verliep ook prettig. Helaas werd de deurmat niet meegeleverd. Gebeld en deze werd meteen nagestuurd. Nu even afwachten of deze op korte termijn gelegd kan worden, maar gezien het vlotte tempo tot nu toe maak ik me daar totaal geen zorgen om.
Beste Mathilda, Bedankt voor het plaatsen van deze mooie review. We zijn blij om te horen dat u zo goed bent geholpen in de showroom van Groningen en dat de vloer snel gelegd kon worden. Bedankt voor uw feedback over de hoeveelheid mails, hier kunnen we naar gaan kijken. We zullen de deurmat snel laten leggen en wensen u veel plezier van uw nieuwe vloer! Met vriendelijke groet, Floor
goed advies en afspraken nagekomen
Beste Bas, Leuk om te horen dat u goed geadviseerd bent in onze showroom. Bedankt voor het plaatsen van deze mooie review! Met vriendelijke groet, Floor
We zijn prima geholpen en de prijs/kwaliteit verhouding is gunstig
Beste Marc, Bedankt voor deze mooie review. Leuk om te horen dat u in de showroom goed geholpen bent. We vinden het belangrijk om een goede prijs-kwaliteit verhouding aan te bieden, fijn dat u dat waardeert. We wensen u heel veel plezier van de nieuwe vloer! Met vriendelijke groet, Floor
Snel geholpen door Jantine en Alexi! Zou er zeker teruggaan als ik een nieuwe vloer neem!
Beste Iwan, Bedankt voor uw bezoek aan de showroom en het plaatsen van de review. Wat fijn dat Alexi en Jantine u goed geholpen hebben, dat is een leuk compliment! Ik zal het aan ze doorsturen. En goed om te horen dat u zelfs terug zou komen als u een nieuwe vloer neemt! We wensen u heel veel plezier van de nieuwe vloer! Met vriendelijke groet, Floor
Goed product. Goede service Prima communicatie Enige punt van aandacht is de transporteur. Toen de pallet de oprit op moest schoven de pakken laminaat er af. Wilde niet meer voor of achteruit en lag op de weg. Chauffeur haalde de pompkar er onder vandaan met de woorden "Ja dat gebeurt wel eens, moet je alleen wat verder sjouwen!" Geen hulp en zo weg gegaan. Daar mag wel iets meer beleving en klant gerichtheid in.
Beste Peter, Bedankt voor de mooie review en uw bezoek aan onze showroom. Goed dat u aangeeft hoe de levering is verlopen, dat vinden we jammer om te horen, want dit had inderdaad beter gekund. Onze excuses daarvoor, en we gaan onze transporteur hier op aanspreken. We vinden het leuk om te horen dat u verder wel enthousiast bent over het product, de service en de communicatie. We wensen u veel plezier van uw nieuwe vloer! Met vriendelijke groet, Floor
Goed geholpen en op tijd geleverd
Beste Frans, Wat fijn om te horen dat u zo enthousiast bent over de goede hulp en de levering! We wensen u veel plezier met de nieuwe vloer. Bedankt voor de mooie review. Met vriendelijke groet, Floor
beter konden we niet geholpen worden vriendelijk en heel relaxed en vooral warm. klein minpuntje is de communicatie van de finance afdeling. Maar alles is goed gekomen.
Beste Rick, Bedankt voor het plaatsen van deze mooie review. Bedankt ook voor uw feedback m.b.t. de communicatie met de finance afdeling. We zijn blij om te horen dat u verder zo vriendelijk en relaxed bent geholpen in de showroom. We hopen dat u een mooie vloer heeft gevonden! Met vriendelijke groet, Floor
Hoefden niet lang te wachten op verkoper. werden goed en deskundig geholpen.
Beste Karel, Bedankt voor uw bezoek aan onze showroom en voor het schrijven van deze review! We zijn blij om te horen dat u niet lang hoefde te wachten en dat u goed en deskundig bent geholpen. We hopen dat u een mooie vloer heeft gevonden! Met vriendelijke groet, Floor
Ervaring met de verkoop was goed. In Delft geweest en goed voorgelicht. De verkoop en verdere email verkeer liep uitstekend nu afwachten hoe het gaat met leveren en leggen.
Beste H. Zoutendijk, Bedankt voor uw bezoek aan onze showroom van Delft en voor het schrijven van deze review! We zijn blij om te horen dat u tijdens uw bezoek goed bent voorgelicht en dat het verdere e-mailverkeer goed verlopen is. Nog even wachten tot de vloer geleverd en gelegd is, maar we wensen u er nu alvast heel veel plezier van! Met vriendelijke groet, Floor
Met Ronnie van de vestiging in Den Bosch hebben wij niets anders dan positieve ervaringen. Hij gaf mij een paneel uit de showroom mee om thuis te tonen. Pas op mijn aandringen noteerde hij mijn gegevens, voor de zekerheid. Ook de bestelling bij Ronnie verliep soepel. Hij zou later die dag terugbellen. Hij had echter geen reactie gehad van het hoofdkantoor mbt onze gekozen vloer, maar ook dit belde hij keurig door. Na het plaatsen van de bestelling verliep het contact via het hoofdkantoor. Na de betaling kreeg ik op 1 dag 3 verschillende mails mbt het leveren van de vloer; ophalen in Amersfoort, ophalen in Den Bosch en bezorging thuis. Allemaal automatisch gegenereerde mails. Pas na het hoofdkantoor hiervan op de hoogte te hebben gesteld, kreeg ik duidelijkheid. De geschiedenis herhaalde zich echter toen de vloer van Amersfoort naar Den Bosch werd gebracht. Weer 3 verschillende mails over de levering, wat weer voor verwarring zorgde. Al met al is het goedgekomen. Communicatie vanuit het hoofdkantoor kan en moet stukken beter. Ronnie heeft uiteindelijk zelfs op een warme dag in juni ongevraagd geholpen met het inladen van de vloer. Chapeau.
Beste T, Bedankt voor uw bezoek aan de showroom van Den Bosch en het plaatsen van de review. Wat leuk om te horen dat Ronnie u zo goed heeft geholpen. Ik zal de complimenten aan hem doorsturen. Bedankt verder voor de feedback over de automatisch mails, we staan altijd open voor opbouwende ideeën om te blijven verbeteren! We wensen u heel veel plezier van de nieuwe vloer! Met vriendelijke groet, Floor
Goed advies gekregen over de vloer in de winkel. Na bestellen geleverd volgens afspraak. Opgahaald in de winkel, de verkoper hielp zelf mee inladen. Prima prijs kwaliteit verhouding
Beste John, We vinden het fijn om te horen dat u goed geadviseerd bent en dat de verkoper zo prettig geholpen heeft, zelfs met het inladen. Bedankt voor de mooie review. Veel plezier van de nieuwe vloer! Met vriendelijke groet, Floor
Kunnen totaal niet aangeven wanneer een product geleverd wordt, ik kreeg ‘s avonds pas een bericht dat de volgende dag een pallet laminaat uitgeladen zou worden. Dit terwijl daarvoor alleen bekend was dat het ergens binnen 1-3 weken geleverd zou worden. Zie dan maar op een doordeweekse dag opeens je gehele planning te wijzigen omdat ze vanaf 07.00 ‘s ochtend tot ‘s avonds misschien wel ergens kunnen komen, want specifieker kunnen ze het niet aangeven. Vervolgens een deel vergeten en een deel beschadigd, waardoor we dus nóg een afspraak moesten maken. Ik wou dat ik kon zeggen dat deze afspraak wel naar wens was verlopen, maar dit was nog erger. Telefonisch slecht te bereiken, Lab21 kan hun eigen transporteur niet eens bereiken en ze kunnen daarnaast ook geen tijds indicatie geven en in plaats van het beloofde belletje een uur van tevoren kreeg ik een chagrijnige chauffeur aan de telefoon omdat hij al voor mijn deur stond en moest wachten totdat ik op de bestemming kon zijn. 1 tip voor deze organisatie: ga ontzettend snel je logistiek organiseren want alleen op basis hiervan zou ik dus iedereen afraden ooit iets bij jullie te bestellen.
Beste Stefan, Vervelend dat dit zo gelopen is, maar het verhaal is niet helemaal zoals jij het aangeeft. Op 27 mei is de order aangemaakt, op 10 juni zouden wij leveren. Dat hebben wij ook gedaan. Op 28-5 is de order en de betaling aan je bevestigd. Op 9-6 0m 17:12 hebben wij nogmaals bevestigd per email dat de order op 10-6 wordt uitgeleverd met in dezelfde mail het telefoonnummer wat op de dag van levering vanaf 7:00 uur gebeld kan worden voor een tijdsindicatie. Helaas was er een pak beschadigd in transport, dit is opnieuw besteld en via een koerier opnieuw bezorgd. Zij bellen een half uur voor zij arriveren. Dat is inderdaad vooraf niet met een concrete tijdsindicatie maar we doen dit om dan sneller te kunnen leveren dan met normaal transport. Wij maken hier ook extra kosten voor in de overtuiging hiermee te helpen. Het was niet goed dat er schade was aan een pak maar ik hoop dat je begrijpt dat dit overmacht is en niet iets wat wij in de hand hebben. Dat wij een onprofessionele organisatie vindt ben ik dus niet met je eens, dat het vervelend is dt een pak beschadigd was en je hier op hebt moeten wachten is zeer vervelend en dat begrijpen wij uiteraard wel. We wensen je veel plezier van de vloer nu die gelegd is. Met vriendelijke groet, Floor
Beste Rutger, Bedankt voor de mooie review en uw bezoek aan onze showroom. We vinden het leuk om te horen dat u zo goed bent geadviseerd en dat u tevreden bent over de prijs-kwaliteit verhouding. We wensen u veel plezier van uw nieuwe vloer! Met vriendelijke groet, Floor
Na aankoop van een prachtige vloer wat problemen gehad met de legger. Hier kon Lab21 niets aan doen. Dit is geheel naar tevredenheid door Lab21 opgelost! Ook hebben zij de schade die wij hadden geheel vergoed. Wij zijn achteraf blij dat we de aankoop via Lab21 hebben gedaan en niet elders. Nu genieten wij van een hele mooie vloer!
Originele beoordeling
Na aankoop van ons nieuwe woning een vloer besteld bij Lab21 voor ruim 12,000 euro voor een oppervlakte van 180vierkante meter. Tijdens verkoop is ons de beste service en garantie op het leggen beloofd. In 2020 is de ellende begonnen. Wij moesten de volledige bedrag van ruim 12.000 euro betalen bij levering. Het leggen van de vloer door een erkende bedrijf zoals Lab21 dat noemt is volledige mislukt doordat de leggers niet goed de vloer hebben geegaliseerd en de verkeerde lijm hebben gebruikt. De vloer kwam los na twee dagen. Contact gelegd met Lab21, gafen aan te kunnen herstellen. Na twee weken bleek dat de vloer niet meer te herstellen is en alles moest weggehaald worden en een nieuwe vloer gelegd worden. Wij moesten kiezen voor een vloer die niet ons keus en smaak was, Wij hadden geen keuze omdat wij(gezin met twee jonge kinderen) uit ons huurwoning weg moesten. Wij liepen een vertraging van zes weken en moesten van Lab21 de huur verlengen. Ook ons mooi gestut muren werden beschadigd hierdoor. Lab21 heeft aangeven de schade te willen vergoeden. In begin hebben ze ons telkens beloofd dat het heel snel afgehandeld ging worden, nu reageren ze niet meer op ons mail. Wij gaan een dagvaarding uitbrengen en naar de rechter.
De verkoper had mij (mondeling) beloofd dat ik het teveel aan pvc mits ongeopend terug kan brengen, achteraf bleek dat (volgens de servicevoorwaarden) bij pvc niet mogelijk. Na wat heen en weer gemail kreeg ik toch groen licht om het pvc terug te brengen. Dat lab21 bij terugnemen ipv 100 slechts 80% (of 85%, ik weet niet meer zeker wat het % was) terugstort conform hun retourneringsvoorwaarden vind ik een beetje krom, maar heb ik geaccepteerd. PVC is mooi, van goede kwaliteit, relatief goedkoop, eea wordt snel en conform afspraak geleverd, de verkoper heeft extra zijn best gedaan om de leveringstermijn zo kort mogelijk te houden, etc
Beste Karim, Bedankt voor het plaatsen van deze mooie review. We zijn blij om te horen dat u zo goed bent geholpen in de showroom en dat u het pvc mooi vindt, daar gaat het uiteindelijk om! Bedankt voor uw feedback over de retourvoorwaarden, hier kunnen we naar gaan kijken. We wensen u veel plezier van uw nieuwe vloer! Met vriendelijke groet, Floor
Het gesprek met de verkoper verliep uitstekend. Hij heeft er alles aangedaan om ons de juiste keuze van de vloer te kunnen maken. En dat is zeker gelukt. De levering verliep niet vlekkeloos. Het verliep anders dan vooraf afgesproken was. Hierover met Lab21 communiceren lukte niet omdat het bedrijf telefonisch onbereikbaar bleek. Uiteindelijk heeft het bedrijf de miscommunicatie prima opgelost.
Beste Max, Fijn om te horen dat alles naar behoren is opgelost. We doen er alles aan om goed te informeren tijdens het proces, helaas verliep dit in jou geval niet helemaal goed. Gelukkig hebben we het op tijd kunnen herstellen en kan je nu gaan genieten van je mooie vloer, heel veel plezier daarvan. Met vriendelijke groet, Floor
Tijdens onze verbouwing hebben we onze parketvloer uitgekozen, na eerder georiënteerd te hebben, tweemaal goed advies gekregen van de medewerkers in vestiging Amersfoort. Bestellen in de winkel ging soepel bij Alexi, levertijd binnen twee weken. We hebben de aanbetaling van 25% direct voldaan per PIN, bevestingsmails etc en factuur direct meegekregen. Tot zover perfecte service! 7 dagen na ons fysieke bezoek in Amersfoort kregen we een (bleek later een auto-reply) mail of wij de aanbetaling zouden willen doen, omdat anders de vloer niet besteld kon worden. Na meerdere malen gebeld te hebben, maar geen gehoor, kregen wij iemand van de planning aan de telefoon. Gelukkig geen probleem; de vloer was al besteld, en zelfs al binnen...! De dag erna konden wij onze vloer zelf ophalen (ma-vr binnenlopen zonder afspraak, top!). We zijn blij dat we na de gelezen reviews op LAB21 bewust ervoor gekozen hebben om de vloer zelf op te halen (bezorgen kost 130,-) en zelf te leggen. Wij zijn erg tevreden met het geleverde product en het uitstekende advies van LAB21, maar de slechte bereikbaarheid per telefoon en warrige planning/service en tegenstrijdige (mail) communicatie blijft een verbeterpunt.
Beste Liza, Bedankt voor uw bezoek aan onze showroom van Amersfoort en voor het schrijven van deze mooie review! We zijn blij om te horen dat u perfecte service heeft gekregen in de showroom. We staan altijd open voor opbouwende ideeën om te verbeteren, dus we willen u daarnaast ook bedanken voor uw verdere feedback over de verdere communicatie, daar kunnen we van leren! We wensen u heel veel plezier met uw nieuwe vloer! Met vriendelijke groet, Floor
Van uitzoeken in de showroom tot uiteindelijke levering ging top! Heel blij met de vloer!
Beste D. Bas, Bedankt voor deze mooie review. Fijn om te horen dat u zo tevreden bent over het hele proces, vanaf het uitzoeken van de vloer tot aan de levering. Goed om te horen dat u heel blij bent met de vloer, daar gaat het uiteindelijk om! Veel woonplezier er van gewenst! Met vriendelijke groet, Floor
Van aankoop tot vloerenlegger zat een periode van 6 maanden, alles volgens afspraak goed verlopen. Wij zijn tevreden.
Beste S. Dekker, Bedankt voor het plaatsen van deze mooie review. Wat fijn dat u aangeeft dat alles volgens afspraak goed verlopen is en dat jullie tevreden zijn, dat horen we graag! Veel plezier van uw nieuwe vloer! Met vriendelijke groet, Floor
Vloer is super mooi en het leggen ging gemakkelijk. Alleen hoe we de pallet geleverd kregen was niet vriendelijk, de man had het super druk en pleurde de pallet zo neer. Waardoor de onderste plank van onze vloer kapot was gegaan. Gelukkig heeft lab21 dit netjes opgelost.
Beste Anouk, Bedankt voor deze mooie review. Leuk om te horen dat de vloer er zo mooi in ligt, daar gaat het om! Jammer dat de levering niet zo netjes ging, maar fijn om te horen dat het op een goede manier is opgelost. Bedankt voor het delen van uw verhaal. We wensen u heel veel plezier van de nieuwe vloer! Met vriendelijke groet, Floor
Goed voorgelicht en mee gedacht. Jammer dat nalevering duurder was dan eerste levering.
Beste Sven, Bedankt voor het plaatsen van deze mooie review. We zijn blij om te horen dat u goed bent voorgelicht in de showroom. Bedankt voor uw feedback! We hopen dat u een mooie vloer heeft gevonden! Met vriendelijke groet, Floor
Zeer goede kwaliteit voor een acceptabel prijs. Keurige ontvangst en levering. Top
Beste M. Ros, Bedankt voor deze mooie review. Fijn om te horen dat u zo tevreden bent over de prijs-kwaliteit verhouding en over de levering. Wat mooi dat u het als exorbitant goed beoordeelt, dat is een prachtig compliment. Veel plezier van uw nieuwe vloer! Met vriendelijke groet, Floor
We zijn op een prettige en vakkundige manier in de showroom in Groningen geholpen. De communicatie over datum leveren en een aanvullende bestelling ging helaas erg moeizaam. Hier valt nog wel iets te verbeteren. Over de gekochte vloer nu deze gelegd is zijn we erg tevreden.
Beste Siep, Bedankt voor uw bezoek aan onze showroom van Groningen en voor het schrijven van deze mooie review! We staan altijd open voor opbouwende ideeën om te verbeteren, dus we willen u daarnaast ook bedanken voor uw verdere feedback over de aanvullende bestelling. We zijn blij om te horen dat u erg tevreden bent over de gelegde vloer, daar gaat het uiteindelijk om. We wensen u er veel woonplezier van! Met vriendelijke groet, Floor
Euroweg 27
3825HA Amersfoort
Welkom bij LAB21: De grootste vloerenwinkel van Nederland! Met meer dan 2000 vloeren vind je de vloer die bij je past. Kies uit meer dan 35 topmerken en de beste service. Bij LAB21 ontdek je PVC, Laminaat en Houten vloeren.