Mooi product en top service!

Ik heb bij Lab21 de PVC vloer Sensation Visgraat Iford gekocht voor mijn nieuwe woning en ben zeer tevreden over het product. Ook de service in de winkel in Den Bosch, die van het transportbedrijf en vooral die van de leggers was uitzonderlijk goed. Ik ontving de sleutel van mijn nieuwe woning al kort na de koop; hierdoor was het erg lastig om een winkel en legger te vinden die mijn vloer op korte termijn konden leveren en plaatsen. Ook Lab21 hanteert eigenlijk iets langere levertijden, maar bij mijn eerste bezoek aan de winkel in Den Bosch was de verkoper (Ronnie) direct bereid om mee te denken. Na een paar telefoontjes over en weer met de stoffeerder, bleek het toch mogelijk om de vloer snel te plaatsen. Na aanbetaling van de vloer verliep de communicatie met de accountmanager (Rianne) en de afdeling planning ook erg goed. Ze handelen proactief en als je het van tevoren aangeeft kun je zelf de leverdatum bepalen. Vaak zie je dat het maar stroef gaat als winkels hun transport uitbesteden, maar bij Lab21 en hun vervoerder (Embregts) merk je dat ze goed met elkaar blijven communiceren en dat je als klant niet zomaar overgeleverd wordt aan een 3e partij. Last but not least: de leggers. Mijn vloer is geplaatst door George en Luka van Sigus allround vloerenlegger. Ze hebben écht een mooi stukje vakmanschap geleverd. De vloer ligt er strak in. Ook geven ze goed advies over de plint en de verschillende ruimtes. Zo bleek het bij mijn woning beter om in de hal de vloer juist niet in visgraat te leggen omdat dit raar zou ogen door een hoek in de hal. Ik heb hun advies gevolgd en de vloer loopt nu recht in de hal en gaat in de woonkamer over in een visgraat patroon. Top advies dat gegeven wordt vanuit ruim 30 jaar ervaring en wat terug te zien is in het eindresultaat.

PVC lijm tegels gekocht in Capelle. Goed geregeld, verpakt en goede prijs

Ontzettend tevreden!

Hele mooie vloer gekocht bij Lab21 in Groningen. Er werd goed meegedacht en de keus was snel gemaakt. De vloer kon zeer snel gelegd worden. In tussentijd wel veel mailtjes gehad (bevestiging van bestelling en allemaal updates), dit zou iets minder mogen. Ook een paar keer telefonisch contact gehad, dit verliep ook prettig. Helaas werd de deurmat niet meegeleverd. Gebeld en deze werd meteen nagestuurd. Nu even afwachten of deze op korte termijn gelegd kan worden, maar gezien het vlotte tempo tot nu toe maak ik me daar totaal geen zorgen om.

goed advies en afspraken nagekomen

Goede service en prijs/kwaliteit verhouding

We zijn prima geholpen en de prijs/kwaliteit verhouding is gunstig

Snelle service en iedereen is zeer behulpzaam!

Snel geholpen door Jantine en Alexi! Zou er zeker teruggaan als ik een nieuwe vloer neem!

Na gekomen wat is Afgesproken

Goed product. Goede service Prima communicatie Enige punt van aandacht is de transporteur. Toen de pallet de oprit op moest schoven de pakken laminaat er af. Wilde niet meer voor of achteruit en lag op de weg. Chauffeur haalde de pompkar er onder vandaan met de woorden "Ja dat gebeurt wel eens, moet je alleen wat verder sjouwen!" Geen hulp en zo weg gegaan. Daar mag wel iets meer beleving en klant gerichtheid in.

Goed geholpen en op tijd geleverd

Goed geholpen en op tijd geleverd

vriendelijk en goed

beter konden we niet geholpen worden vriendelijk en heel relaxed en vooral warm. klein minpuntje is de communicatie van de finance afdeling. Maar alles is goed gekomen.

Goed en deskundig geholpen

Hoefden niet lang te wachten op verkoper. werden goed en deskundig geholpen.

Bestelling ging goed

Ervaring met de verkoop was goed. In Delft geweest en goed voorgelicht. De verkoop en verdere email verkeer liep uitstekend nu afwachten hoe het gaat met leveren en leggen.

Vestiging goed! Hoofdkantoor matig.

Met Ronnie van de vestiging in Den Bosch hebben wij niets anders dan positieve ervaringen. Hij gaf mij een paneel uit de showroom mee om thuis te tonen. Pas op mijn aandringen noteerde hij mijn gegevens, voor de zekerheid. Ook de bestelling bij Ronnie verliep soepel. Hij zou later die dag terugbellen. Hij had echter geen reactie gehad van het hoofdkantoor mbt onze gekozen vloer, maar ook dit belde hij keurig door. Na het plaatsen van de bestelling verliep het contact via het hoofdkantoor. Na de betaling kreeg ik op 1 dag 3 verschillende mails mbt het leveren van de vloer; ophalen in Amersfoort, ophalen in Den Bosch en bezorging thuis. Allemaal automatisch gegenereerde mails. Pas na het hoofdkantoor hiervan op de hoogte te hebben gesteld, kreeg ik duidelijkheid. De geschiedenis herhaalde zich echter toen de vloer van Amersfoort naar Den Bosch werd gebracht. Weer 3 verschillende mails over de levering, wat weer voor verwarring zorgde. Al met al is het goedgekomen. Communicatie vanuit het hoofdkantoor kan en moet stukken beter. Ronnie heeft uiteindelijk zelfs op een warme dag in juni ongevraagd geholpen met het inladen van de vloer. Chapeau.

goede service

Goed advies gekregen over de vloer in de winkel. Na bestellen geleverd volgens afspraak. Opgahaald in de winkel, de verkoper hielp zelf mee inladen. Prima prijs kwaliteit verhouding

Slechtste en meest amateuristische organisatie die ik ooit heb meegemaakt

Kunnen totaal niet aangeven wanneer een product geleverd wordt, ik kreeg ‘s avonds pas een bericht dat de volgende dag een pallet laminaat uitgeladen zou worden. Dit terwijl daarvoor alleen bekend was dat het ergens binnen 1-3 weken geleverd zou worden. Zie dan maar op een doordeweekse dag opeens je gehele planning te wijzigen omdat ze vanaf 07.00 ‘s ochtend tot ‘s avonds misschien wel ergens kunnen komen, want specifieker kunnen ze het niet aangeven. Vervolgens een deel vergeten en een deel beschadigd, waardoor we dus nóg een afspraak moesten maken. Ik wou dat ik kon zeggen dat deze afspraak wel naar wens was verlopen, maar dit was nog erger. Telefonisch slecht te bereiken, Lab21 kan hun eigen transporteur niet eens bereiken en ze kunnen daarnaast ook geen tijds indicatie geven en in plaats van het beloofde belletje een uur van tevoren kreeg ik een chagrijnige chauffeur aan de telefoon omdat hij al voor mijn deur stond en moest wachten totdat ik op de bestemming kon zijn. 1 tip voor deze organisatie: ga ontzettend snel je logistiek organiseren want alleen op basis hiervan zou ik dus iedereen afraden ooit iets bij jullie te bestellen.

Snel geregeld.

Zeer slecht ervaring met Lab21

Na aankoop van een prachtige vloer wat problemen gehad met de legger. Hier kon Lab21 niets aan doen. Dit is geheel naar tevredenheid door Lab21 opgelost! Ook hebben zij de schade die wij hadden geheel vergoed. Wij zijn achteraf blij dat we de aankoop via Lab21 hebben gedaan en niet elders. Nu genieten wij van een hele mooie vloer!

Prima prijskwaliteit verhouding + uitstekende (soepele) klantenservice

De verkoper had mij (mondeling) beloofd dat ik het teveel aan pvc mits ongeopend terug kan brengen, achteraf bleek dat (volgens de servicevoorwaarden) bij pvc niet mogelijk. Na wat heen en weer gemail kreeg ik toch groen licht om het pvc terug te brengen. Dat lab21 bij terugnemen ipv 100 slechts 80% (of 85%, ik weet niet meer zeker wat het % was) terugstort conform hun retourneringsvoorwaarden vind ik een beetje krom, maar heb ik geaccepteerd. PVC is mooi, van goede kwaliteit, relatief goedkoop, eea wordt snel en conform afspraak geleverd, de verkoper heeft extra zijn best gedaan om de leveringstermijn zo kort mogelijk te houden, etc

Terugkijkend een positieve ervaring.

Het gesprek met de verkoper verliep uitstekend. Hij heeft er alles aangedaan om ons de juiste keuze van de vloer te kunnen maken. En dat is zeker gelukt. De levering verliep niet vlekkeloos. Het verliep anders dan vooraf afgesproken was. Hierover met Lab21 communiceren lukte niet omdat het bedrijf telefonisch onbereikbaar bleek. Uiteindelijk heeft het bedrijf de miscommunicatie prima opgelost.

Prachtige vloer, groot assortiment, communicatie blijft een verbeterpunt

Tijdens onze verbouwing hebben we onze parketvloer uitgekozen, na eerder georiënteerd te hebben, tweemaal goed advies gekregen van de medewerkers in vestiging Amersfoort. Bestellen in de winkel ging soepel bij Alexi, levertijd binnen twee weken. We hebben de aanbetaling van 25% direct voldaan per PIN, bevestingsmails etc en factuur direct meegekregen. Tot zover perfecte service! 7 dagen na ons fysieke bezoek in Amersfoort kregen we een (bleek later een auto-reply) mail of wij de aanbetaling zouden willen doen, omdat anders de vloer niet besteld kon worden. Na meerdere malen gebeld te hebben, maar geen gehoor, kregen wij iemand van de planning aan de telefoon. Gelukkig geen probleem; de vloer was al besteld, en zelfs al binnen...! De dag erna konden wij onze vloer zelf ophalen (ma-vr binnenlopen zonder afspraak, top!). We zijn blij dat we na de gelezen reviews op LAB21 bewust ervoor gekozen hebben om de vloer zelf op te halen (bezorgen kost 130,-) en zelf te leggen. Wij zijn erg tevreden met het geleverde product en het uitstekende advies van LAB21, maar de slechte bereikbaarheid per telefoon en warrige planning/service en tegenstrijdige (mail) communicatie blijft een verbeterpunt.

Prachtige vloer en alles volgens afspraak

Van uitzoeken in de showroom tot uiteindelijke levering ging top! Heel blij met de vloer!

alles verlopen volgens afspraak

Van aankoop tot vloerenlegger zat een periode van 6 maanden, alles volgens afspraak goed verlopen. Wij zijn tevreden.

Mooie vloer alleen slechte levering

Vloer is super mooi en het leggen ging gemakkelijk. Alleen hoe we de pallet geleverd kregen was niet vriendelijk, de man had het super druk en pleurde de pallet zo neer. Waardoor de onderste plank van onze vloer kapot was gegaan. Gelukkig heeft lab21 dit netjes opgelost.

Veel variatie voor redelijke prijs

Goed voorgelicht en mee gedacht. Jammer dat nalevering duurder was dan eerste levering.

Exorbitant goed.

Zeer goede kwaliteit voor een acceptabel prijs. Keurige ontvangst en levering. Top

Tevreden over de showroom en de adviezen en het eind resultaat.

We zijn op een prettige en vakkundige manier in de showroom in Groningen geholpen. De communicatie over datum leveren en een aanvullende bestelling ging helaas erg moeizaam. Hier valt nog wel iets te verbeteren. Over de gekochte vloer nu deze gelegd is zijn we erg tevreden.

Euroweg 27

3825HA Amersfoort

033 494 19 36

Over LAB21 BV

Welkom bij LAB21: De grootste vloerenwinkel van Nederland! Met meer dan 2000 vloeren vind je de vloer die bij je past. Kies uit meer dan 35 topmerken en de beste service. Bij LAB21 ontdek je PVC, Laminaat en Houten vloeren.