Ruime keuze in de winkel. Perfect geholpen door zeer behulpzame verkoper Wilko van't Wout in filiaal Capelle ad IJssel. Schone winkel en lekkere koffie. Goede prijs en levering volgens afspraak. Enig minpunt zijn de vele mails die ik ontvang van Lab21, echt een stortvloed. Onnodig en mag best wat minder.
Beste Eric, Bedankt voor uw bezoek aan onze showroom van Capelle en voor het schrijven van deze mooie review! We zijn blij om te horen dat u tevreden bent over de winkel en de hulp van Wilko. We staan altijd open voor opbouwende ideeën om te verbeteren, dus we willen u daarnaast ook bedanken voor uw verdere feedback over de mails! We wensen u alvast heel veel plezier met uw nieuwe vloer! Met vriendelijke groet, Floor
Ik had een paar strips besteld en betaald. Die zou ik komen ophalen als ze gearriveerd waren. Thuis bezorgen zou me 80 euro kosten, zo werd gezegd. Tot mijn verbazing werden de strips toch thuis bezorgd, met een grote vrachtwagen. Over bezorgkosten werd niet meer gesproken en die heb ik uiteraard ook niet betaald. Meevallertje voor mij. Kostenpost voor de leverancier?
Beste Rob, Bedankt voor het bezoek aan de showroom en voor deze review. Het is inderdaad niet helemaal volgens plan gegaan met de strips, maar gelukkig was dit een mooie meevaller voor u. We wensen u er veel plezier van! Met vriendelijke groet, Floor
Erik luisterde goed naar onze wensen, kwam met goed advies en wat ik erg belangrijk vind, liet ons rustig zonder aandringen kiezen uit de ruime mogelijkheden. Verkoop zoals het hoort.
Beste Rients, Wat fijn om te horen dat u zo goed geholpen bent door Erik. Ik zal de complimenten aan hem doorsturen, dat zal hij leuk vinden! We hopen dat u een mooie vloer heeft gevonden. Bedankt voor de mooie review. Met vriendelijke groet, Floor
Hanneke (filiaal Eindhoven) heeft ons uitstekend geholpen we zijn helemaal vanuit Lelystad daar naar toe geweest eigenlijk zonder afspraak en zijn heel goed ontvangen door Hanneke ondanks dat het druk was in de winkel. We hebben een vervolg afspraak en gaan bijna zo goed als zeker de vloer bij haar bestellen. We hebben ondertussen de strokjes van de PVC ontvangen zodat we het goed kunnen beoordelen welke het gaat worden.
Beste Waldo, Bedankt voor uw bezoek aan de showroom van Eindhoven en het plaatsen van de review. Wat leuk om te horen dat Hanneke u zo goed heeft geholpen. Ik zal de complimenten aan haar doorsturen. Fijn dat jullie de strookjes hebben ontvangen om een goede keuze te kunnen maken. Veel succes alvast bij uw vervolgafspraak! Met vriendelijke groet, Floor
Na het leggen van mijn vloer ontving ik een geautomatiseerde mail of ik een beoordeling wilde achter laten als alles naar wens was. Mocht dat niet het geval zijn. Dan kon ik reageren op de mail. Dat heb ik gedaan ... maar tot op de dag van vandaag geen antwoord ontvangen. Hieronder een kopie van de mail. Die spreekt voor zich. Het feit dat ze op dat mailtje niet hebben gereageerd zegt voldoende. --- Hi Rianne en Jantine, Bedankt voor deze mail. Ik ga er gemakshalve maar even vanuit dat dit een geautomatiseerd mailtje is. Anders hadden jullie geweten dat het leggen van mijn vloer alles behalve soepel verlopen is. De vloer ligt er inmiddels in. Hij ziet er schitterend uit en hij is perfect gelegd door Lionel. Daar ligt het dus niet aan. Dat er een fabricagefout in de geleverde vloer zat kan gebeuren. Lionel merkte het gelukkig snel op en heeft contact met jullie opgenomen. Dat was op een vrijdagochtend. Vanaf dat moment waren jullie op geen enkele manier bereikbaar en hebben jullie geen poging gedaan contact met mij op te nemen. Vervelend. Want het was voor mij hierdoor een weekend lang volstrekt onduidelijk wat de nieuwe planning zou worden. En of ik de rest van de verbouwing van onze woning moest uitstellen. Uiteindelijk ben ik zelf maandagmiddag maar naar Amersfoort gereden omdat jullie totaal onbereikbaar waren. Daar aangekomen meteen excuses van de serviceafdeling. Helemaal prima, zou je zeggen. Als dit dat ook echt zou zorgen voor beterschap. Uiteindelijk zou mijn vloer de vrijdag er op geleverd worden. Ik bood aan om het zelf te komen halen zodat we niet nog 3 dagen aan het transport zouden verliezen. Met een volgeladen auto vol foutieve PVC-stukken op naar Lab 21. De nieuwe 24 pakken stonden keurig op mij te wachten. Of deze wel goed waren? Uiteraard. Controleren is niet nodig, volgens Alexi. Gelukkig was jullie vriendelijke magazijnmedewerker verstandiger en merkte hij op dat de pakken het zelfde batch-nummer hadden. Dus toch maar ter plaatse, nota bene op het parkeerterrein, de pakken gecontroleerd. Exact hetzelfde probleem. Weer geen vloer dus. Alexi beloofde mij contact op te nemen met de leverancier en mij in de middag terug te (laten) bellen over hoe nu verder. Helaas. Net als een week eerder: geen telefoontje. Geen mailtje. Geen Whatsappje. Niets. Helemaal niets. Weer met onzekerheid over de planning het weekend in. Exact dezelfde situatie als waar een week geleden nog excuses voor aangeboden was met de woorden “dit mag niet gebeuren”... De maandag erop wederom geen bericht en niet telefonisch bereikbaar. Wederom dus weer de auto in gestapt richting Amersfoort. Vanaf dat moment is het gelukkig goed opgepakt en is de PVC vloer eind van de dag geleverd door een vriendelijke koerier. Al met al is het dus goed gekomen. Maar het gebrek aan klantgerichtheid en het totale onvermogen om te communiceren met de klant zorgt er wel voor dat ik de vloer voor mijn bovenverdieping niet meer bij LAB21 bestel. En dat ik LAB21 ook zeker niet aanbeveel bij kennissen en familie. Een gemiste kans. Want de producten en de showroom hebben zoveel potentie … met een paar telefoontjes van 3 minuten was deze hele ervaring een stuk beter geweest.
Beste Michael, Het is erg vervelend als er iets fout gaat maar goede communicatie is dan wel essentieel. Uiteraard snappen we dat het is erg frustrerend als dit niet correct gebeurt. We pakken dit op met de betrokken collega’s om herhaling te voorkomen. We willen onze excuses aanbieden dat dit zo gelopen is, we werken er met ons team hard aan om onze klanten zo goed mogelijk te helpen daarom nemen wij deze ervaringen mee in het continue verbeteren van onze processen. Gelukkig is het eindresultaat mooi en naar wens gelegd, we wensen u dan ook heel veel plezier van uw vloer. Met vriendelijke groet, Floor
De aankoop van de vloer ging prima. We werden goed geholpen. Echter door het uitblijven van contact met de legger is mijn tevredenheid gedaald. Ik heb meerdere malen contact moeten leggen met Lab21 maar tot op heden niks.
Beste N. Fijn om te horen dat jullie goed zijn geholpen bij de aankoop van de vloer. Goed dat u aangeeft dat de legger nog geen afspraak heeft gemaakt, hier gaan we even achteraan voor u. Bedankt voor het plaatsen van de review. Met vriendelijke groet, Floor
Ik ben erg enthousiast over Lab21 in Eindhoven. Ik zocht een betaalbare mooie vloer voor de zolder. Ik ben prettig geholpen door Hanneke. Uiteindelijk hebben wij gekozen voor laminaat Berkeley Oak. Ook als interieurontwerper kan ik zeggen dat de vloereni van Lab21 een goede prijs/kwaliteit verhouding hebben!
Beste Jeanette, Bedankt voor uw bezoek aan de showroom van Eindhoven en het plaatsen van de review. Wat leuk om te horen dat Hanneke u zo goed heeft geholpen en dat u enthousiast bent over de goede prijs/kwaliteit verhouding. Ik zal de complimenten aan Hanneke doorsturen. We wensen u heel veel plezier van de nieuwe vloer! Met vriendelijke groet, Floor
Vriendelijk
Beste Hans, Wat fijn om te horen dat u zo vriendelijk geholpen bent. Bedankt voor het plaatsen van deze review. Met vriendelijke groet, Floor
Vriendelijke mensen, die je vertrouwen geven in een goed product. Ik kocht pvc daar. Wacht nog wel op reactie o een vraag betreffende samenstelling pvc
Laagste prijs garantie geldt echt! En zinder problemen
Beste Toon, Leuk om te horen dat u zo tevreden over de laagste prijs garantie. Bedankt voor het plaatsen van deze mooie review! Met vriendelijke groet, Floor
I am very happy with the service and the quality of the PVC flooring that I bought
Dear Hamza, Thank you for your nice review. We are glad to hear that you are happy with the service and the quality of the PVC. We hope you'll enjoy your new flooring! Kind regards, Floor
zeer goede service.
Beste Ireen, Leuk om te horen dat u zo tevreden bent over de service van lab21. Bedankt voor het plaatsen van deze mooie review! Met vriendelijke groet, Floor
Volgende keer wellicht deze vraag sturen nadat levering heeft plaatsgevonden. Nu was dit vooraf, waar een gedeelte van de dienst nog niet ge beoordelen is Succes!
Beste Koen, We hebben vaak 2 momenten waarop we een klant om een review vragen. Op die manier kunnen we zowel de tevredenheid in de showroom, als de afhandeling daarna goed polsen. Bedankt voor het plaatsen van deze review alvast. We zullen ervoor zorgen dat de vloer netjes wordt geleverd! Met vriendelijke groet, Floor
Een goede en prettige uitleg in de winkel en goed advies gekregen. De legger is langs geweest voor een voor inspectie en dit was erg nuttig en prettig. Denkt goed mee.
Beste Jan, Bedankt voor uw bezoek aan onze showroom en voor het schrijven van deze review! We zijn blij om te horen dat u tot nu toe goed bent geholpen. We zullen voor een mooie vloer zorgen! Nog even wachten tot deze gelegd is, maar we wensen u nu alvast heel veel plezier met uw nieuwe vloer! Met vriendelijke groet, Floor
Bij het inmeten van de vloer bleek volgens de legger ineens dat er een dubbele onderlaag aangebracht moest worden. Dat scheelde een derde van onze hele aankoopprijs. Uiteindelijk is er helemaal geen dubbele ondervloer geplaatst door de legger alleen een verdikte ondervloer. Na heel veel heen- en weer gebeld en gemaild te hebben, kregen we de toezegging dat het teveel betaalde geld ( €400,-) teruggestort zou worden. Dat is nog niet gebeurd. Ook is het belangrijk dat bij de verkoop erop gewezen wordt hoeveel verschil in kosten het kan maken bij het uiteindelijke inmeten. Ook al heb je als klant precies verteld wat voor vloer er op dat moment ligt en heb je ook de m2 goed berekend.
Beste Bernadet, Het is natuurlijk niet zo dat wij er zo maar dingen bij verzinnen. We kunnen op afstand niet de staat van jouw basisvloer beoordelen. Als deze in slechte staat is zullen we dat moeten herstellen, of je zult dit in eigen beheer moeten doen. Als er voor gekozen wordt dat wij dit moeten doen dan moet dat uiteraard ook betaald worden. Een dubbele ondervloer houdt bij egaliseren in dat er een dikkere laag egaline wordt aangebracht. Uiteraard snappen we de teleurstelling als iets duurder wordt, zeker als daar je ook nog niet direct iets van ziet. Maar voor het eindresultaat is dit beslist wel cruciaal. We hopen dat je veel en lang plezier hebt van je mooie vloer, wij hebben er in ieder geval alles aan gedaan om dit zo mooi mogelijk te maken. Met vriendelijke groet, Floor
Goede service en advies in Oostzaan! Wij zullen lab21 zeker aanbevelen aan kennissen en vrienden.
Beste Rene, Bedankt voor de mooie review en uw bezoek aan onze showroom van Oostzaan. We vinden het fijn om te horen dat u zo goed bent geadviseerd door de verkoopadviseur. Wat leuk om te horen dat u ons zou aanraden, dat is een mooi compliment. Wij wensen u veel plezier met uw nieuwe vloer! Met vriendelijke groet, Floor
Gewoon top goede uitleg en veel keus
Beste JHGM Straatman, Wat fijn om te horen dat u zo enthousiast bent over het assortiment en de goede uitleg! We hopen dat u een mooie vloer heeft gevonden. Bedankt voor de mooie review. Met vriendelijke groet, Floor
zeer goed geholpen in de winkel in Breda. Daarna begint de ellende met het contact over de levering. Meerdere keren is de offerte aangepast zonder onze toestemming. Vloermat er ineens af, daarvoor gebeld maken ze een nieuwe offerte en dan kost dezelfde vloermat ineens 100 euro duurder! Zeer slechte communicatie!
Beste Nicky, Wat vervelend dat je deze ervaring hebt, er was een invoerfout gemaakt met de mat, maar dit werd ook direct weer hersteld. Met vriendelijke groet, Floor
Prachtige vloer gekocht bij Lab21. Zelf gelegd en hij is geweldig. Ook de ondervloer was top om te verwerken. Ook goed advies gekregen van Bob uit filiaal Eindhoven.
Beste Bob, Bedankt voor uw bezoek aan de showroom van Eindhoven en het plaatsen van de review. Wat fijn dat u zo blij bent met de nieuwe vloer, daar gaat het uiteindelijk om! Leuk om te horen dat u de vloer zelf goed kon leggen en fijn dat Bob u zo goed heeft geadviseerd, dat is een leuk compliment! Ik zal het aan hem doorsturen. We wensen u heel veel plezier van de nieuwe vloer! Met vriendelijke groet, Floor
Het laminaat wat wij hebben gekocht is van prima kwaliteit en zeer makkelijk te leggen geen getimmer gaat soepel in elkaar.
Beste Cees, Bedankt voor het plaatsen van deze mooie review. Wat fijn dat u aangeeft dat u zo blij bent met het nieuwe laminaat, dat horen we graag! We wensen u er veel plezier van! Met vriendelijke groet, Floor
Goed ontvangen en advies gekregen bij het filiaal in Den Bosch. Levering wat verlaat omdat de ondervloer niet voorradig bleek te zijn. Een week later is de ondervloer/vloer geleverd. Chauffeur bracht dit op een pallet en zit ik met een grote pallet in mijn garage. Ik had wel graag gezien dat deze pallet retour was genomen. Ook vindt ik het jammer dat men geen gereedschappen te huur of te leen hebben voor klanten die de vloer zelf leggen, zoals een wals voor het aanwalsen van de lijm pvc vloer.
Beste Pedro, Bedankt voor uw bezoek aan de showroom van Den Bosch en voor het plaatsen van deze mooie review. Hartelijk dank ook voor de verdere feedback, dat is altijd welkom. We wensen u veel plezier van de nieuwe vloer! Met vriendelijke groet, Floor
Goede service en klantgericht.
Beste Ernst, Bedankt voor het plaatsen van deze mooie review. We zijn blij om te horen dat u goede en klantgerichte service heeft ervaren in de showroom. We hopen dat u een mooie vloer heeft gevonden! Met vriendelijke groet, Floor
Het verkoopgesprek over de het klik laminaat was zeer aangenaam. We werden goed geholpen. Er ging nog wel iets mis met de uiteindelijke factuur. We hadden niet de exacte maten en die zouden we later doorgeven. Dat was niet goed doorgekomen. Nadat we de maten hadden doorgegeven kregen we alsnog de factuur met de ingeschatte maten. Na nog een bezoekje naar de winkel in delft, kregen we alsnog de juiste factuur toegestuurd
Netjes op tijd geleverd zoals afspraak.
Beste Jos, Bedankt voor het plaatsen van deze mooie review. We zijn blij om te horen dat er netjes en op tijd is geleverd. We wensen u veel plezier van de nieuwe vloer! Met vriendelijke groet, Floor
Goed geholpen en snel geleverd.
Beste Carla, Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent over de hulp in de showroom en de snelle levering! We wensen u veel plezier van de nieuwe vloer! Bedankt voor de mooie review. Met vriendelijke groet, Floor
Euroweg 27
3825HA Amersfoort
Welkom bij LAB21: De grootste vloerenwinkel van Nederland! Met meer dan 2000 vloeren vind je de vloer die bij je past. Kies uit meer dan 35 topmerken en de beste service. Bij LAB21 ontdek je PVC, Laminaat en Houten vloeren.