slecht

Namelijk als ik laminaat over heb kost me dat per pakker 20,00 om terug te zenden plus als ik het zelf aankoop in rotterdam moet ik het retour brengen in amersfoort waar halen die domme aktie vandaan tevens moet je dan 15 % betalen voor administratie kosten belachelijk jullie zijn nog erger als de belasting geen service

Zeer deskundig geholpen. Geen opdringerige verkoper. Weet waar hij over praat en neemt alle tijd om alles voor je uit te zoeken.

Prima product, organisatie eromheen onvoldoende

Het product is prima. Betalingscondities bij online bestellen zijn erg onduidelijk. We hadden naar ons idee een aanbetaling gedaan. Toen er geen reactie kwam hebben we gebeld en toen bleek er nog niets besteld te zijn. Pas na betaling van het gehele bedrag werd er verdere actie ondernomen. Toen wel snel geleverd. Op de dag van levering kun je bellen hoe laat de chauffeur komt. Ons werd verteld om 14.30 uur. Om 10.30 kregen we een telefoontje van de chauffeur dat hij er binnen tien minuten zou zijn. Dat leverde problemen op omdat we daar geen rekening me hadden gehouden, Gelukkig konden we nog iemand regelen die snel bij ons thuis kon zijn om de, overigens zeer vriendelijke, chauffeur op te vangen. Dus: prima product, matige administratie erom heen.

Behulpzaam en bekwaam

Werdt goed geholpen, en Bonnie had erg veel kennis van de producten en de procedures.

Nooit meer heen!

We werden keurig geholpen toen we een vloer kochten. Maar daarna ging het bergafwaarts... Je wordt eerst gebeld door planning, dan door legger, dan nog eens door winkel en ook nog tussendoor het hoofdkantoor. En steeds weer ander persoon.. Je moet ook niet om kwart voor 5 de winkel instappen, want als je nog een korte bestelling wil doen, krijg je te horen dat het al tegen vijven is en dat ze bestelling de volgende dag wel invoert (om er weken later achter te komen dat dat niet gebeurd is...). Bij het ophalen van de vloer bleek in eens dat de vloer er nog helemaal niet was. Na op hoge poten gebeld te hebben met de winkel, kregen we te horen dat de vloer vanuit de leverancier thuis bezorgd zou worden.... Als wij niet aan de bel hadden getrokken, was er helemaal geen vloer geweest voor de leggers...! Oja en als je iets besteld heb (mortel in dit geval) leggen ze het 3 hoog in het schap terwijl ze weten dat je het meteen komt halen. Kom je daar, moet je een kwartier wachten omdat ze de spullen uit het schap moeten halen met hoogwerker (3x gebeurd....). En lekker met je collega gaan zitten babbelen terwijl de klant naast je zit, die nog een bestelling wil doen... Hoe onproffesioneel! Kortom, klanten binnenhalen en vloeren verkopen doen ze goed, maar daarna een dikke onvoldoende!

Winkel top,, bestelling en levering bagger

In de winkel hebben ze me top geholpen.. maar toen kwam het.. de bestelling door de winkel was goed gegaan,, alleen de bestelling in t magazijn niet.. te weinig besteld waardoor er een nalevering zou zijn.. dit zou maandag binnen komen en dan zo snel mogelijk geleverd worden.. na een telefoontje dinsdags zou ik diezelfde dag terug gebeld worden.. niet gebeurd.. woensdag zelf gebeld en deze man zei dat hij donderdag binnen kwam en vrijdag geleverd werd en ik zou een mailtje krijgen.. je raad het al.. het is nu vrijdag geen mail gehad.. opnieuw gebeld.. ik zie dat de vloer vandaag binne komt en dan word hij verzonden en dan krijgt u hem maandag of dinsdag.. nou ik ben benieuwd..

geen nete woorden zo slecht

Wij Hebben geen nette woorden meer voor de praktijken die lab21 uitvoert! Wij hadden 2 orders geplaatst bij Lab21. De eerste order voor de bovenste twee verdiepingen, de tweede order voor de beneden verdieping (waar we wonen tijdens het verbouwen van de bovenste twee verdiepingen). De verbouwing van de bovenste twee verdiepingen liep wat uit en daarom hebben we de datum voor het plaatsen van deze vloer uitgesteld. Telefonisch bevestigd en later ook nogmaals in de winkel zelf. En een nieuwe datum afgesproken. (dat was eind juli) Echter word ik de dag voor het oorspronkelijk afgesproken moment van plaatsen gebeld door de vloerenlegger dat ze de dag er na langs zouden komen (half augustus). Na een kwartier lang bellen is me duidelijk geworden wat ze uitgespookt hebben. Ze hebben de tweede order ingepland en de eerste laten staan. Echter de tweede order is veel kleiner en dus is er te weinig tijd gerekend voor het plaatsen van de grotere order. En het werd alleen nog maar erger.... op de nieuwe dag van egaliseren (begin 2e week september) kijken ze naar de vloer en zeggen doodleuk dat de vloer niet egaal genoeg is om te egaliseren?!?! (egaliseren is toch het egaal maken van de vloer). Dat terwijl er namens lab21 al een inspectie gedaan was waarin dit niet naar voren gekomen is. Sinds die hebben wij slechts 1 mail ontvangen waar in zij zeggen dat wij het maar moeten oplossen, nu reageren ze niet op onze emails. Toezeggingen dat zij terug bellen komen ze ook niet na, en als wij dan maar bellen dan worden we soms nog afgesnauwd ook kortom een grote ****** zooi !

prima advisering, denken mee!

prima advisering, denken mee!

Dik tevreden. De mensen weten waar ze het over hebben. Goed advies en ruim assortiment.

Goede service bij een breed aanbod!

Goede service bij een breed aanbod!

fijn bedrijf, goede kwaliteit

Doen wat er afgesproken is en alles netjes geleverd

Super service en advies

Zeer tevreden over onze vloer en geweldig advies gekregen van Barry in Breda, alsook van het hoofdkantoor. Flexibel in het veranderen van onze order en het geven van alternatieven voor ons als klant. Bedankt!

Aflevermoment eenzijdig bepaald en levering incompleet!

Aflevermoment eenzijdig bepaald. Na overleg kunnen verschuiven naar een moment dat ons wel schikte (dus in overleg). Bij levering bleek er 1 pak te weinig te zijn geleverd. Vermeld op de leverbon, mail verzonden. Tot op heden niets mogen vernemen..... Nu zit ik met een incomplete vloer...! Graag reactie!

Prima er werdt ruim uitleg gegeven over verschillende pvc vloeren

Er werdt ook goed uitleg gegeven over de stappenplan tot uitvoering

Goede producten, matige bedrijfsvoering

Lab21 verkoopt prachtige vloeren en hebben een mooie showroom. Qua producten is niets mis, echter is de klantvriendelijkheid na de aankoop niet top. Het aankoopproces verliep spoedig en we konden snel de vloer ophalen bij hun magazijn. Vanwege de grootte van de laminaatstukken heb ik in overleg 10-15% extra gekocht, dat zou ik zonder problemen terug kunnen brengen zei men. Na het leggen van de vloer had ik een aantal pakken over, het is gelukt met geringe verspilling. Een paar pakken, zonder losse planken, retouren zou makkelijk moeten zijn. Even een formuliertje invullen op de website en wachten op een bevestiging. We zouden het zelf komen brengen, geen verzendproces nodig. Over een periode van drie weken herhaaldelijk gebeld voor een antwoord. Dat zou snel komen werd er gezegd. Daarbij benadrukte is dat er van onze kant redelijk spoed bij was. Uiteindelijk de dag na de door mij aangegeven laatste dag in de maanden erop dat ik het kon terugbrengen een reactie gehad. Goedgekeurd. Een aantal maanden later de vloer teruggebracht, diende ik ter plekke nogmaals de informatie in te vullen wat ik precies terug kwam brengen. Een redelijk stukje inefficiëntie, kan gebeuren. Ik zou binnen twee weken op vrijdag het bedrag teruggeboekt krijgen. Na ruim drie weken toch maar eens opgebeld over de status. Er was nog niets mee gedaan en stond nog op onbetaald. Zou toch verwachten dat een bedrijf netjes op tijd geld overmaakt naar klanten. Vervolgens kom ik erachter dat er minder overgemaakt is dan verwacht. Blijkt dat ik de kleine lettertjes over het hoofd gezien heb. Er wordt 15% van de waarde van de retourzending aan administratiekosten in rekening gebracht. Oké die heb ik zelf over het hoofd gezien, echter vind ik het een schandalig hoog bedrag en had dat best geïnformeerd mogen worden vóórdat ik het kocht. De klantenservice is echter wel vriendelijk en neemt actie na een telefoontje, de andere verantwoordelijke afdelingen daarna niet zo.

Prima en professioneel geholpen

We kwamen voor een Moduleo Moods pvc vloer en uiteindelijk hebben we ook de andere pvc vloer voor onze nieuwe woning hier gekocht, inclusief montage. Zeer prettig geholpen.

mooie winkel ,genoeg keus en keurig geholpen

vriendelijk personeel en we zijn goed geholpen, goede informatie gekregen, duurt alleen nog een tijd voordat we de vloer krijgen, dus daar kunnen we nog geen beoordeling over geven. en ook een goede prijs/kwaliteit verhouding

Prettige winkel in Den Bosch. De verkoper daar heeft uitgebreid de tijd genomen om ons uitleg te geven over de verschillende vloeren. Uiteindelijk een laminaatvloer gekozen welke een week later al is geleverd. Blij met deze service!

mooi materiaal

Mooi materiaal. Prettige winkel in Oostzaan. Niet de hele bestelling is geleverd (zonder vooraf aangeven). Contact met administratie liep niet als gewenst (meneer aldaar mag op communicatie training). De vervoerder was heel vriendelijk en belde netjes vooraf. Wij hebben zelf de vloer gelegd en zijn blij met het resultaat.

Goede zaak!

Heel goed geholpen in de winkel in den Bosch. Hij was heel meedenkend en gaf goed advies. Niet het idee dat ie zoveel mogelijk wilde aan smeren. Hij dacht echt mee met mij. En heeft ook mijn pvc opgehaald zodat ik op zo'n kleine bestelling geen 80 euro transport kosten had. Top!

vakkundig geholpen en gelegd

In de winkel in s'Hertogenbosch waar wij de PVC vloer hebben gekocht zijn wij zeer goed geholpen en voorgelicht betreffende de vloer die wij wilde hebben door verkoper Ronnie en het voorbereiden en leggen van de vloer is netjes en volgens afspraak gedaan door de vakman Dick van de legdienst deze man verdient een dikke pluim

Prima en lekker snel met goed laminaat

Kijken, goed advies, snelle levering en makkelijk zelf gelegd, TOP!

Enorm fijn, eerlijk, en vriendelijk geholpen!

Wij hebben laatst een hele mooie vloer gekocht bij Lab 21 in 's-Hertogenbosch en zijn geholpen door de vestigingsmanager Ronny. Een hele vriendelijke meneer die ons eerlijk advies gaf. We zijn erg tevreden over de vloer maar ook over de service, kortom Lab21 is een heel fijn bedrijf met mooie kwaliteit vloeren en ook betaalbaar!

Vriendelijk personeel, denkt mee met de klant en goede producten

Doordat onze vloer bij een ander bedrijf niet geleverd werd, zijn mijn vriendin en ik gaan kijken bij LAB21 (via via gehoord dat dit een goede zaak is). De storemanager Rob heeft ons direct geholpen met het meedenken voor een oplossing. Het resultaat was dat er de volgende dag een vloer gelegd kon worden in ons nieuwe huis. Deze ligt er super bij. Dank LAB21 voor de flexibiliteit en het mooie, fijne product!

Euroweg 27

3825HA Amersfoort

033 494 19 36

Over LAB21 BV

Welkom bij LAB21: De grootste vloerenwinkel van Nederland! Met meer dan 2000 vloeren vind je de vloer die bij je past. Kies uit meer dan 35 topmerken en de beste service. Bij LAB21 ontdek je PVC, Laminaat en Houten vloeren.