goed service

vriendelijk en ter zake kundig

Goede en deskundige verkoopster bij Lab21 Zwolle, maar slechte legservice en triest eindresultaat

Vanwege de -in het algemeen- positieve reviews heb ik besploten om een PVC laminaatvloer aan te schaffen bij Lab 21. De verkoopster (Bonny) van filiaal Zwolle heeft me uiterst vriendelijk en vakkundig (op een meetfoutje na) geholpen. Ik heb gebruik gemaakt van de legservice van Lab21 voor het bij hun gekochte PVC-laminaat. Daar waar ik gerekend had op een mooie, strakke, professioneel gelegde vloer zit ik nu met de gebakken peren, een vloer waar ik niet tevreden mee ben, met hoogteverschillen en met stukken waar ik niet durf te lopen vanwege doorzakken en mogelijk breuk van de messing op een aantal plekken. Het leggen zou 1½ dag duren, dat is uiteindelijk ruim 5 weken geworden. Ik was al behoorlijk geïrriteerd door de gang van zaken. dat is nu alleen maar erger geworden omdat Lab21 mij verantwoordelijk heeft gesteld voor het eindresultaat en daarnaast niet het afgesproken bedrag heeft overgemaakt.

Prima geholpen bij het uitzoeken Jammer dat het plaatsen zo lag (7 weken) moet duren

Tot nu toe erg goed geholpen,

De adviseur heeft ons echt enorm goed geholpen. Neemt ruim de tijd en licht erg goed voor. Wij zijn in Delft en omstreken bij verschillende zaken geweest maar deze steekt er, door de verkoper, met kop en schouders boven uit. We laten de vloer ook leggen en daar kan ik natuurlijk nog niks over zeggen.

Geweldig!

Je wordt fijn geholpen en nemen de tijd voor je.

Kwam voor laminaat en ben echt heel goed geholpen bij lab21 in Den Bosch. De verkoper wist precies wat ik bedoelde en dacht mee met oplossingen. Top service moet nog geleverd krijgen maar tot nu toe zeer tevreden.

We werden goed geholpen. Heel tevreden

Wij werden uitstekend geholpen.

De heer Verhage heeft ons goed geadviseerd bij de keuze van onze nieuwe vloer.

Vriendelijke kundige verkoper

Vriendelijke kundige verkoper. Niet opdringerig (dat werkt bij ons averechts) maar prettig in de omgang. Op de bevestiging per e-mail was onze aanbetaling nog niet verwerkt. Dit kwam wat later.

vriendelijke verkoper en hij heeft ons goed geadviseerd en geholpen met het uitzoeken van onze vloer

een mooie overzichtelijke zaak. fijne verkopers en we zijn fijn geholpen

We werden super geholpen.

Bij binnenkomst werden we herkend van ons eerdere bezoek, en de verkopen wist nog precies wat onze wensen waren. Super fijn. Ook werd er goed mee gedacht en gaven ons het gevoel dat er alle tijd was ( ook al was het super druk) locatie rotterdam.

Verwarrend!

Goedenavond, Voor de betaling van het product krijgt uw klant 3 opties, waar u eigenlijk maar 1 optie accepteert! Dat is alles in één keer betalen, want u zegt na de aanbetaling dat de bestelling niet behandeld wanneer het volledige bedrag bij u binnen is! Dit mag vooraf echt wat duidelijker.. Ook had ik een ondervloer besteld bij nu die na afhalen niet naar wens was(wat niet uw fout was), na een telefonisch contact kon ik deze ruilen en zou ik de nieuwe ondervloer zaterdag kunnen omruilen. Wat bleek bij aankomst in in de showroom, magazijn gesloten... hierdoor moest u de ondervloer crediteren en kon ik naar de Karwei(waardoor ik duurder uit was.). Niet hee handig dit! Zojuist weer een bestelling gedaan, hopelijk gaat deze goed... waar ik uiteraard op vertrouw😉.

Zeer goede service

Zeer professionele en vriendelijke service bij locatie Eindhoven. Verkopers denken goed mee en geven deskundig advies bij aankoop van PVC vloer.

Professionele klantbediening

Zeer deskundig geholpen op een vriendelijke en rustige manier in Zwolle.

Prima advies (in Breda) en goede producten

Ik was op zoek naar een PVC vloer voor een bovenverdieping. Goed advies heeft geleid tot zelf leggen van een PVC vloer met zelfklevende ondervloer. Resultaat is top.

Prettig geholpen mooie actie makkelijk zelf te leggen met de zelfklevende ondervloer

Wij zijn bij toeval uitgekomen bij de showroom in Eindhoven. Zijn hier prettig geholpen Ze hadden een hele scherpe aanbieding Vervolgens vloer besteld Levertijd was redelijk Zelf vloer gaan leggen met zelfklevende ondervloer en dat ging heel erg goed.

Positief

Ze nemen de tijd en dringen niets aan je op.

Zeer positief

eerlijke hulp bij aankoop veel informatie goede prijsstelling

goed geholpen

Prima geholpen en goed advies gegeven.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

laagdrempelig bedrijf, geen opdringerige verkopers, geven makkelijk stalen mee ter beoordeling.

Relatief weinig parkeerruimte, showroom heeft meer weg van een loods en het is daardoor niet direct duidelijk wat je waar kunt vinden. Kan wat rommelig overkomen.

Pluspunten

Lab21 begreep precies wat we nodig hadden en konden snel leveren.

Pluspunten

Klantvriendelijk, niet opdringerig, goede uitleg ook naar een aantal keren gebeld te hebben.

Pluspunten

Pirima

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

We konden even rustig kijken. We kregen zonder probleem een staal mee. Mooie overzichtelijke winkel.

Meer aandacht voor de klant. De verkoper die ons hielp was erg nonchalant. De volgende dag ging ik de staal terug brengen. Sta ik in de winkel met dag ding. Niemand kijkt op of om je wordt niet verwelkomt, erg onpersoonlijk. Dat deden ze bij een grote tent als. Carpet right beter!

Pluspunten

Duidelijke uitleg. Vriendelijke man die ons meerdere malen super heeft geholpen.

Het was lang wachten op zaterdag omdat er maar 1 iemand was. Ook al deed hij heel erg zn best het wachten was lang

Euroweg 27

3825HA Amersfoort

033 494 19 36

Over LAB21 BV

Welkom bij LAB21: De grootste vloerenwinkel van Nederland! Met meer dan 2000 vloeren vind je de vloer die bij je past. Kies uit meer dan 35 topmerken en de beste service. Bij LAB21 ontdek je PVC, Laminaat en Houten vloeren.