Pluspunten
Vriendelijke verkoper
Beste Klant, Bedankt voor het plaatsen van deze mooie review! We zijn blij om te horen dat u goed bent geholpen door onze verkoper. We wensen u veel plezier met uw nieuwe vloer! Met vriendelijke groet, Floor
Pluspunten
goed advies, overzichtelijk, behulpzaam en denkt mee met goede ideeën!
Verbeterpuntennvt
Beste René, Bedankt voor uw bezoek aan onze showroom in Amersfoort en deze prachtige review! Wat fijn om te lezen dat u uw bezoek zo positief hebt ervaren. We wensen u veel plezier met uw nieuwe vloer! Met vriendelijke groet, Floor
Pluspunten
Fijn geholpen deskundig en eerlijk advies
VerbeterpuntenNee
Beste Peter, Bedankt voor het plaatsen van deze mooie review. Wat fijn om te lezen dat u zo positief bent over uw bezoek! We wensen u veel plezier met uw nieuwe vloer! Met vriendelijke groet, Floor
Beste Theo, Hartelijk dank voor het plaatsen van deze mooie review! We wensen u veel plezier met uw nieuwe vloer! Met vriendelijke groet, Floor
Pluspunten
Goede service, goed advies, goeie koffie en een vertrouwd gevoel
Beste Wout, Bedankt voor uw bezoek aan onze showroom in Delft en voor deze mooie review! We vinden het fijn om te horen dat u zo'n goede ervaring hebt gehad! Veel plezier met uw nieuwe vloer! Met vriendelijke groet, Floor
Pluspunten
Overzichtelijke winkel, veel keuze, vriendelijk personeel.
VerbeterpuntenBetere voorlichting op de website, niet zeggen leggen gratis. Verkoper aan klant duidelijk laten maken welke kosten erbij komen als je ook plinten wil laten leggen. Ook de vervoerskosten aangrv b en.
Beste Rien, Hartelijk dank voor het plaatsen van deze review en voor uw bezoek aan onze showroom! We werken continue aan optimalisatie van onze informatievoorziening en dienstverlening omdat we het beste willen voor onze klanten. Daarom zijn we blij met uw input, we zullen onze verkoper hierover informeren. Veel plezier met uw nieuwe vloer! Met vriendelijke groet, Floor
Pluspunten
Overzichtelijk maar eigenlijk was het Bob van Deuveren waardoor we voor Lab 21 gekozen hebben.
Beste Wilma, Bedankt voor je bezoek aan onze showroom in Eindhoven en voor het plaatsen van deze mooie review! Wat een compliment voor Bob! We wensen je veel plezier met je nieuwe vloer. Met vriendelijke groet, Floor
Duurde lang voor de offerte kwam - onduidelijke communicatie. Meteen bevestiging ipv offerte met andere prijzen dan afgesproken. Uiteindelijk goed geregeld door Johan, maar had soepeler gekund.
Beste Marije, Jammer dat je ervaring niet alleen positief was, Gelukkig is het door de vestiging Oostzaan dan toch goed opgepakt. We doen er alles aan om onze dienstverlening optimaal te hebben, we zullen dus jouw ervaring gebruiken om ons verder te verbeteren. Daarom bedankt voor deze review. Met vriendelijke groet, Floor
Pluspunten
Vrolijk personeel, met persoonlijke behandelswijze naar de klant!
VerbeterpuntenEr was een dame die net nieuw was, die mocht nog wel wat scholing gebruiken
Beste van Overdijk, Bedankt voor deze mooie review en uw bezoek aan onze showroom in Eindhoven. Met betrekking tot onze nieuwe collega kunnen we melden dat zij altijd een uitvoerig opleidingsprogramma doorlopen wat gedeeltelijk praktijk en gedeeltelijk theoretisch is. In dat proces worden onder strikte controle ook adviestaken uitgevoerd. Het kan daardoor dat zij nog niet alle kennis had, maar we zullen hier zeker nog (extra) aandacht aan besteden. Veel plezier met uw nieuwe vloer! Met vriendelijke groet, Floor
Pluspunten
Behulpzame werknemers, denken met je mee, proberen het voor jou zo voordelig mogelijk te maken, goed advies.
VerbeterpuntenBetere telefonische bereikbaarheid
Beste klant, Bedankt voor het plaatsen van deze review en voor uw bezoek aan onze showroom! We vinden het fijn om te lezen dat u zo positief bent. Wij monitoren onze bereikbaarheid continue door drukte duurde het helaas soms langer dan wenselijk. We zullen dit in de toekomst voorkomen. Veel plezier met uw nieuwe vloer! Met vriendelijke groet, Floor
Pluspunten
Ruime keuze voor scherpe prijs, alles keurig volgens afspraak geleverd
Beste Jon, Bedankt voor het plaatsen van deze review, fijn om te zien dat u zo tevreden bent! Veel plezier met uw nieuwe vloer! Met vriendelijke groet, Floor
Pluspunten
goede uitgebreide site met goede informatie waardoor ik daar uiteindelijk heen ben gegaan, grotere showroom dan ik dacht, goed geadviseerd.
Beste Rick, Bedankt voor het bezoek aan onze showroom en het plaatsen van deze review! Wat leuk om te horen dat u op basis van onze website hebt besloten om naar de showroom te gaan. We wensen u veel plezier van uw nieuwe vloer! Met vriendelijke groet, Floor
Pluspunten
Goed bereikbaar, goed assortiment, duidelijk tentoongesteld, goed begeleiding en zakelijke afronding.
Beste John, Hartelijk dank voor het plaatsen van deze mooie review! We vinden het fijn om te zien dat u uw bezoek aan onze showroom zo positief hebt ervaren. Veel plezier met uw nieuwe vloer! Met vriendelijke groet, Floor
Pluspunten
leuk personeel, erg vriendelijk en behulpzaam
Verbeterpuntenslechte communicatie tussen kantoor en verkoopbalie klanten met een telefonische bestelling helemaal helpen en niet doorsturen.....
Beste B. van Beek bouwbedrijf, Bedankt dat u de moeite nam om ons een review te sturen, fijn ook dat u onze service vriendelijk en behulpzaam vindt. Uw opmerking met betrekking tot de communicatie nemen wij zeker serieus en we kijken waar we hierin verder kunnen verbeteren. We wensen u heel veel plezier van uw vloer! Met vriendelijke groet, Floor
Pluspunten
Prima info
Beste Klant, Heel erg bedankt voor deze review! Fijn om te zien dat u zo tevreden bent! Veel plezier met uw nieuwe vloer! Met vriendelijke groet, Floor
Beste Brenda, Bedankt voor het plaatsen van deze mooie review en voor het bezoeken van onze showroom! Veel plezier met uw nieuwe vloer. Met vriendelijke groet, Floor
Pluspunten
Onze eerste indruk was een mooie showroom en een aardige verkoper.
VerbeterpuntenWe hebben een hele slechte ervaring met Lab21 en raden deze organisatie aan niemand aan. Wij hebben de vloer gekocht in Delft. Onze eerste indruk was een mooie showroom en een aardige verkoper. Helaas bleef het daarbij. Lab21 is van 25 oktober 2018 tot aan 16 januari 2019 bezig geweest om de vloer netjes te leggen. In deze 3 maanden hebben we te maken gehad met meerdere foutieve facturen, onbeantwoorde mails, loze beloftes, een afspraak die wordt vergeten, monteurs die zonder het juiste materiaal langs komen waardoor tot 2 x toe de reparatie niet door kan gaan, eindeloos over en weer gemail, mailtjes die "zoek" zijn geraakt, medewerkers die niet weten wat er speelt omdat er nauwelijks een klantdossier wordt opgebouwd, een slechte gelegde vloer waarna er op 4 punten een reparatie moest plaatsvinden en heeeeel veel telefoontjes. Daarbij komt ook nog dat ons contactpersoon van mening was dat het onze eigen fout was en geen idee had wat er was fout gegaan. We werden vriendelijk verzocht onze klacht bij de geschillencommissie neer te leggen. Dank je wel Lab21. Nooit meer.
Geachte mevrouw Middendorp, Hoewel wij met u van mening zijn dat er bij het leggen dingen zeker niet perfect gegaan zijn hebben wij dit wel naar behoren opgelost en gezorgd voor een mooie en goede vloer. Er zijn daarbij door ons ook zaken opgelost die beslist niet tot onze werkzaamheden behoren. Uiteraard hadden wij dit ook liever in 1 keer goed gedaan, maar vloeren leggen is mensen werk en daarbij kan wel eens een fout in gemaakt worden. Maar zoals ook bij u is gebleken lopen wij niet weg voor die verantwoordelijkheid en lossen we dat netjes op. Nu u van ons meer verwacht dan wat wij redelijk vinden hebben wij u inderdaad het advies gegeven om dit voor te leggen bij de geschillen commissie, die zullen dan onafhankelijk tot een oordeel k
Beste klant, Bedankt voor de mooie beoordeling en uw bezoek aan onze showroom. Veel plezier met uw nieuwe vloer! Met vriendelijke groet, Floor
Pluspunten
Vriendelijk en behulpzaam geholpen
Beste Grada, Hartelijk dank voor je bezoek aan onze showroom en deze mooie review! We vinden het fijn om te horen dat u vriendelijk en goed te woord bent gestaan. Veel plezier van uw nieuwe vloer! Met vriendelijke groet, Floor
Pluspunten
Veel keus,
Verbeterpuntenmeer passie voor vloeren uitstralen meer intuitieve uitleg & beschrijving bij alle wanden met vloeren. waarvoor, hoe, etc..
Beste klant, Bedankt voor de positieve review en de feedback! We nemen de de verbeterpunten uiteraard mee en zullen dit terugkoppelen naar de showrooms. Veel plezier met uw nieuwe vloer! Met vriendelijke groet, Floor
Pluspunten
Snel en vakkundig geholpen.
VerbeterpuntenGeen
Beste klant, We vinden het fijn om te zien dat u snel en professioneel bent geholpen! Bedankt voor uw review en bezoek aan onze showroom. Veel plezier met uw nieuwe vloer! Met vriendelijke groet, Floor
Beste klant, Hartelijk dank voor uw bezoek aan onze showroom en deze mooie review! We wensen u veel plezier van uw nieuwe vloer! Met vriendelijke groet, Floor
Pluspunten
Zeer uitgebreid en deskundig voorgelicht.
Beste Frans, Bedankt voor deze mooie review en uw bezoek aan de showroom! Fijn om te horen dat u zo professioneel bent geholpen! Veel plezier van uw nieuwe vloer! Met vriendelijke groet, Floor
Pluspunten
- Goede kennis van vloeren - Eerlijk advies (in ons geval om een goedkoper product te kiezen) - Tijd en aandacht die nodig is om te kiezen. Er kan dan wel een wachttijd ontstaan als er meer klanten zijn, maar het is het wachten waard ! - Ruime keus - Overzichtelijke showroom
VerbeterpuntenDe showroom heeft geen voorraad. Dat er dus een levertijd is en tansportkosten bijkomen werd ons pas na de koop duidelijk. Geen major issue, maar het zou beter gecommuniceerd kunnen worden.
Beste Peter, Heel erg bedankt voor deze mooie review, we vinden het ontzettend fijn om te lezen dat u zo positief bent! We zullen uw verbeterpunt meenemen en de verkopers duidelijk instrueren om altijd te informeren over de bijkomende transportkosten. Met vriendelijke groet, Floor
Pluspunten
Vriendelijke mensen veel keuze
VerbeterpuntenIk schrok nogal van de algemene voorwaarden. Je bent als klant altijd de dupe. Onze offerte werd per email direct als order gezien.
Beste Bert, Bedankt voor uw review, we stellen het enorm op prijs dat u de moeite genomen heeft. Vervelend om te lezen dat onze algemene voorwaarden voor onrust gezorgd hebben. Het is beslist niet zo dat je als klant altijd de dupe bent, juist niet. We proberen zo transparant mogelijk te zijn door aan te geven wie welke verantwoordelijkheid draagt bij aanbesteding van een order. En die verantwoordelijkheid ligt vooral bij LAB21, alleen kunnen wij geen verantwoordelijkheid nemen voor zaken waar wij geen invloed op hebben, maar die wel van invloed zijn op ons werk. Dat benoemen wij in de voorwaarden. U kunt gerust zijn dat als er iets aan ons werk of de vloer niet in orde is dat we hier volledig voor in staan. Met vriendelijke groet, Floor
Euroweg 27
3825HA Amersfoort
Welkom bij LAB21: De grootste vloerenwinkel van Nederland! Met meer dan 2000 vloeren vind je de vloer die bij je past. Kies uit meer dan 35 topmerken en de beste service. Bij LAB21 ontdek je PVC, Laminaat en Houten vloeren.